Jeg kom hos pretty cute Aabenraa første gang med 4 kvinder som en forkælelses tur og overraskelse for min mor i fødselsdagsgave. 🤩 Fantastisk oplevelse og fantastisk service, og ikke mindst... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Har flere gange købt ved Prettycute og er evig tilfreds med både deres produkter, kundeservice og hurtige levering. Har for nylig købt deres omega-3 vækst og hovedbunds olie og elsker simpelthen... Ver mais
A empresa respondeu
Super god oplevelse i deres nye afdeling i Aarhus. Stella var virkelig sød imødekommende og det var en virkelig rar atmosfære at være model til to nye i oplæring. Det gjorde også jeg lærte mere om m... Ver mais
Jeg fik lavet lash lift, af super dygtige , venlige og professionelle Cess. Kan virkelig godt anbefales. Meget afslappendeog beroligende atmosfære. Samt med lidt massage under behandlingen. Til sidst... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Dansk webshop samt Head og Hair Spa salon i rolige omgivelser og med nordiske, økologiske produkter. Vi er både en online webshop og med fysisk salon i Aabenraa gågade og Aarhus C.
Informações de contacto
Ramsherred 18, 6200, Aabenraa, Dinamarca
- kontakt@prettycute.dk
- prettycute.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fejl levering
Købte nogle vare på tilbud, men da min pakke ankommer er 1 ud af 2 vare i den forkerte størrelse.
Måtte sende begge tilbage da det var et sæt og kunne nu ikke få min størrelse.
Fik af vide den ikke var på lager da jeg købte produktet og at det var en fejl på hjemmesiden.
Det var lækkert stof og en flot farve, så er ked af jeg ikke fik det jeg bestilte.
/Svar
Forstår der sker fejl, det kan umuligt undgås - det sker for alle.
Men havde virkelig glædet mig til at få et lækkert sportssæt, så det at få noget der enlig er godt men er den forkerte størrelse, uden mulighed for ombytning da den er udsolgt - gør at det for mig er en dårlig oplevelse.
Derfor har jeg givet en lav score, til den overordnede oplevelse af mit køb.

Silke hår maske
Jeg fik æren af at prøve deres silke hårMaske i den sødeste lyserøde farve - heats not 2 like :))
Den sidder så godt på hovedet, i alle nattens timer og så vågner man med, i mit tilfælde lækre krøller - som ikke er frizzet eller kruset.
Kan varmt anbefale den og prettycute. Hurtig levering og rigtig søde behjælpelige ansatte🙏🏽💓

Købte et bølge jern
Købte et bølge jern. Kvaliteten er i top og er meget tilfreds.

Resposta da Prettycute
Præcis som en forretning skal være!
Har intet skidt at sige, god service, hurtigt levering, god kvalitet af vare! Mega mega tilfreds med Prettycute og Stella!!!
Og elsker den ekstra detalje med, at kassen jeg modtog min vare i var lyserød!
Mega god oplevelse!

Hurtig og god bestilling
Perfekt krøllejern og håndklæde til håret!

Resposta da Prettycute
Hurtig ekspedition og en vare i perfekt…
Hurtig ekspedition og en vare i perfekt stand.
God og hurtig service hele vejen igennem.
Her handler jeg bestemt igen.

Meget tilfreds
Jeg er ovenud tilfreds med mit køb af volumen bølgejern. Det er så nemt at bruge og laver fine krøller/bølger i både langt og kortere hår😍
Jeg var imponeret over den hurtige levering lige op til jul og især fordi det skulle sendes til Bornholm, men det gik super hurtigt. Mega tilfreds😊

Super god service
Super god service! Hurtig levering, god service og fantastiske produkter. Kan klart anbefales.

Hurtig levering
Hurtig levering
lige til at pakke ind til jul og så under træet.

Resposta da Prettycute
Jeg syntes I var lidt længe om at sende…
Jeg syntes I var lidt længe om at sende min pakke, men den kom og var som jeg havde forventet😉
Jeg ved endnu ikke hvordan krøllejernet virker, for mit barnebarn der skal ha dets julegave, har ikke kunnet prøve det endnu, for hun har ikke fået gaven🎄

Resposta da Prettycute
jeg har modtaget den fineste pakke med…
jeg har modtaget den fineste pakke med betræk til min pude. det var pakket så fint ind ved modtagelsen. man kan se de kræser for deres vare. kæmpe anbefaling fra hjertet

Resposta da Prettycute
Super produkter og super service
Super produkter og super service. Jeg vil helt sikkert købe derfra igen (meget snart) <3

Positivt overrasket
Kan kun sige gode ting om prettycute.dk!
er overrasket over hvor godt deres silkehårbånd virker - også i meget langt hår. Det giver et så flot naturligt resultat hvor man selv kan bestemme om det skal være nogle lidt løse eller strammere krøller🤩
kun en anbefaling herfra!

Resposta da Prettycute
Er virkelig positivt overrasket over
Er virkelig positivt overrasket over, hvor smukke krøller mit silkebånd laver. Det er så nemt at bruge også er jeg vild med det er helt uden at benytte varme, da jeg har lidt problemer med slidt hår efter for meget brug af krølle samt glattejern. Det er en klar anbefaling herfra :-)

Resposta da Prettycute
Vil absolut ikke anbefale....
Dårlig oplevelse. Havde bestilt et silke hårdkrølle sæt fra prettycute. Jeg fik af vide da jeg bestilte der var leveringstid på 2-5 hverdage. Efter 3 uger var den stadig ikke kommet. Jeg henvender mig til kundeservice som fortæller det var en vare til forudbestilling og det var gjort tydeligt ved bestillingen, hvilket det IKKE var. Jeg får af vide pakken kommer ugen efter, hvorefter der går yderligere 2,5 uge..... Jeg vil derfor gerne returnere varen da den endelig kommer, da jeg har fundet et andet brand. Det er ikke nemt at returnere og der går flere dage uden svar om hvad jeg skal gøre for at returnere pakken. Da jeg endelig får svar, kan jeg åbenbart ikke returnere varen grundet hygiejneregler. Igen får jeg en forklaring om, at det er tydeliggjort under bestilling, men det var det heller IKKE. alt i alt en ærgelig oplevelse og ringe service.

Resposta da Prettycute
Elsker mine silke produkter til håret
Elsker mine silke produkter til håret. Klart pengene værd
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.