PrettyPolish Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Bom

TrustScore: 4 em 5

9 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

3 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Fijn bedrijf!

Producten zijn erg goed, ook makkelijk te sorteren op HEMA vrije producten. De chatbot kan ook goed advies geven wat het verschil is tussen de producten. Ik had zelf een fout gemaakt bij mijn bestelling en daarvoor gemaild en binnen een dag reactie (van een echt mens) met een oplossing.

Ik had op 3-4 iets besteld (vrijdag avond voor het paasweekend) en het was 9-4 bezorgd. Voor een paasweekend vind ik dat als nog netjes op tijd.

Ik ga hier zelf zeker opnieuw bestellen

3 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben supertevreden over de service

Ik ben supertevreden over de service! Er was een klein probleem met mijn bestelling, maar dit is echt heel snel en netjes opgelost. De communicatie was vriendelijk en persoonlijk, en ik had binnen no-time een nieuw product in huis. Fijn om te merken dat ze zo meedenken en klantgericht zijn. Echt topservice! 💅

18 de outubro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Mijn bestelling zou volgens de website…

Mijn bestelling zou volgens de website de volgende dag worden bezorgd. Inmiddels 4 dagen verder en nog niks binnen. Nu heeft de vervoerder ook vertraging. Dit is niet aan te rekenen aan pretty polish alleen de bestelling werd pas 2 dagen later verzonden. Jammer.... over de producten kan ik geen review schrijven...

29 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Thank you Pretty Polish for an incredible birthday!

I chose Pretty Polish to celebrate my birthday with some friends. IT WAS AMAZING! The place is exactly what it look like in pictures on their website...I'd say it looks even better in person. The staff was suuuuper lovely and professional. Our nails look fabulous! And to top it off, I was allowed to bring bottles of champagne, snacks and my sweet doggy, making it the best day ever! I will definitely be going again and again. Highly recommended!

22 de agosto de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en goede nagellak

Zondag besteld en dinsdag was de nagellak al binnen in een stevig en klein doosje. De nagellak zelf was van goede kwaliteit en kwam on beschadigd aan voor een goede prijs. Alleen jammer dat er in het weekend niet bezorgd en dat je met pakketpoat moet beatellen. Ga er zeker nog een keer bestellen!

8 de agosto de 2016
Classificada 4 em 5 estrelas

Perfecte afhandeling klacht

Ik bestelde een nagellak rek en een nagellak die binnen 24 uur al geleverd werden. Helaas bleek het rek stuk te zijn. Ik wilde deze retour sturen en ik heb pretty polish ook meteen een mailtje gestuurd. Binnen korte tijd kreeg ik te horen dat ik het rek niet terug hoefde te sturen en dat het geld zo snel mogelijk teruggestort zou worden. Een hele goede service en ondanks een pech gevalletje bestel ik hier de volgende keer weer!

19 de dezembro de 2014
Classificada 2 em 5 estrelas

Onbetrouwbaar

De bestelling op zichzelf verliep prima maar heb toch niet een hele goede ervaring. Ik bestelde 1 nagellak flesje en de verzendkosten waren meteen al 4 euro (en dan moest je het nog zelf komen ophalen bij een dhl service point) de verzendkosten voor aflevering aan huis kwamen neer op 6,75, pakketpost dus. Dit terwijl 1 nagellak flesje echt makkelijk door de brievenbus past en dus heus niet met pakketpost mee hoeft wat tien keer duurder is. Ik heb hier ook eerst over gemaild voordat ik ging bestellen waarom ik zoveel verzendkosten moest gaan betalen voor iets wat prima door de brievenbus past en daarop werd gereageerd dat het artikel wat ik bestelde niet door de brievenbus zou passen. Nu eenmaal de bestelling binnen en zojuist opgehaald bij mijn dhl service point zat er een grote scheur in de envelop (had iemand kennelijk opengemaakt) en ging ik zelf even kijken of het nagellak flesje ook echt niet door de brievenbus zou passen, nou mooi grote onzin want het paste gewoon. Had me zo 2 euro kunnen besparen op verzendkosten. Hier bestel ik dus niet meer. Ze hebben het zelfs verzonden in een envelop ipv een pakket waardoor het prima door de brievenbus paste, misleiding dus.

17 de julho de 2013

É esta a sua empresa?