Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

God samtale inden aftale om rydning af dødsbo Vel udført og godt arbejde under rydningen.

Classificada 5 em 5 estrelas

I sne og slud rykker Malte ud. Trods snestorm, færdselsuheld ,mangel på personale stod Primo Borydning på en søndag i Silkeborg og ryddede “vores” dødsbo. Hurtigt og effektivt. Rengøringen af lejli... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Acção de despejo
  2. Mercado de segunda mão

Escrito pela empresa

Opkøb og rydning af dødsbo

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionel tilgang og yderst…

Professionel tilgang og yderst tilfredsstillende resultat. Søren er meget behagelig og respektfuld i sin gennemgang af vores dødsbo. God dialog og kommunikation hele vejen. Opgaven blev løst i god tid før deadline og mine forventninger blev mere end indfriet. Klar anbefaling til Søren i Midtjylland og Primo Borydning

18 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Min mors lejlighed skulle tømmes for…

Min mors lejlighed skulle tømmes for alt, og der var gulvtæpper i hele lejligheden som skulle fjernes. De kom og lavede en grundig vurdering af de ting der var værdifulde. De var færdige før aftalt slut dato, og alt var som de havde lovet. Jeg har kun rosende ord til Primo Borydning, og kan varmt anbefale virksomheden. De var super søde, og hjalp med alle de spørgsmål man har, når en lejlighed skal tømmes og afleveres. Hvis man kunne give mere end 5 stjerner havde de fået det.

14 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Primo Borydning får mine allerbedste anbefalinger!

Jeg kan kun sige rosende ord om Primo Borydning. Kontakten på skrift med Malte var så fin, og mødet med Malte, hvor Malte gennemgik huset, som skulle ryddes, gik over al forventning. Malte er utrolig behagelig og ærlig, og vi følte os i helt trygge hænder. Prisen på borydningen var rimelig, og arbejdet blev udført meget professionelt. Jeg vil til enhver tid anbefale Primo Borydning til andre.

19 de julho de 2025

Kan kun anbefales

Det er altid en dårlig situation at skulle have ryddet et bo, derfor var det også bare rart at det fungerede, fra start til slut.

Vi fik desværre kontaktet Primo lidt sent, men de fandt en løsning så de kunne hjælpe os og vi fik en fantastisk behandling - mange tak for hjælpen.

24 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Primo Borydning kan klart anbefales.

Primo Borydning har ryddet min afdøde mors lejlighed. I den forbindelse vil jeg give Primo Borydning mine aller bedste anbefalinger.
Alt forløb som aftalt, alt var ryddet og efterfølgende var lejligheden rengjort så vi ikke selv skal røre en finger.
Ejeren Malthe var yderst behagelig da han var og vurderer indboet og forklarede tydeligt hvad der eventuelt kunne være af værdi.
En virkelig positiv oplevelse midt i sorgen over tabet af vores mor.

16 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Ville gerne give 6 stjerner.

Det er altid trist, når man hører ordet dødsbo.
Malte og hans folk gjorde oprydningen efter min afdøde far til en rigtig god oplevelse.
Fantastisk at se et hus afleveret så pænt rengjort og rydeligt.
De nye ejere fik nøglerne samme dag og havde kun ros tilovers.
Anbefaler gerne Primo Borydning.

1 de setembro de 2025

Et fund til de penge

Et fund til de penge. Et helt fantastisk og tilfredsstillende resultat👍👍👍👍👍. Der laves en fast pris fra start. Indehaveren, Malte er en yderst venlig, rar og hel kompetent ung mand, som holder, hvad han lover. Tak for det🙏

15 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Malte og hans…

Jeg kan kun anbefale Malte og hans firma. Man får en ærlig snak om tingene og en troværdig deadline der blev overholdt til punkt og prikke.
Meget behagelig at tale med - også når man står i en svær situation.
Tak til Malte og hans team!

1 de junho de 2025

Den bedste oplevelse

Jeg har lige haft den bedste oplevelse, man overhovedet kan forestille sig! Malte fra Primo Borydning er, på sin egen stille og rolige måde, både tillidsvækkende, grundig, punktlig, fair og ordentlig. Arbejdet med at rydde resten i min mors hus er udført 100% tilfredsstillende. Der var endda hevet samtlige søm og skruer ud af væggene og støvsuget hele huset efter sig. Du får hermed mine varmeste anbefalinger.
De bedste hilsner Anne-Mette Cohr

2 de junho de 2025

Proffesionnelt firma

Hurtig tilbagemelding fra Malte. Fælles gennemgang af boligen der skulle ryddes. Fair pris. Folkene (3 styk) kom som aftalt og ordnede det hele hurtigt og effektivt. Rart at alting bare forløb som det skulle med god kommunikation i en svær tid. Kæmpe anbefaling herfra

23 de maio de 2025

Perfekt

Alt fungerede perfekt : hurtig svar på både mobilen og mail . Behageligt møde i huset med klare aftaler .
Arbejdet blev udført til vores store tilfredshed ned til mindste detalje .
Super godt arbejde 😊
Margrethe

27 de maio de 2025

Super service

Super service, imponerende arbejde, tid, arbejde udført 100% efter aftale. VIL HELT SIKKERT ANBEFALE. ALLE

5 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais