Princecharger Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er meget glad for hurtig levering og aflevering var i top, meeeen vejledningen var ikke helt ok. Der er tydelig skrift til opstart ingen problem, så skulle jeg stoppe generatoren igen 🤔☹️ så svig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er altid spændende at pakke ud og læse brugsanvisningen når man modtager noget man længe har ønsket sig. Alt er i fineste kvalitet bortset fra der ikke er angivet hvor meget olie der skal på moto... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de geradores

Escrito pela empresa

PrinceCharger leverer pålidelige generatorer og nødstrømsløsninger til både private og professionelle. Vi har fokus på driftssikkerhed, kvalitet og ærlig rådgivning – uanset om behovet er backup-strøm til hjemmet, byggepladsen eller mobile opgaver. Hos PrinceCharger går vi op i god service, hurtig levering og løsninger, der virker i praksis.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

9 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fint produkt

Fint produkt.
Utilfreds med at modtage en manual hvor hver anden side er vendt på hoved

3 de setembro de 2026

Resposta da Princecharger

Hej Regitze, det beklager vi naturligvis, vi sender den digital til dig. Vi er glad for at produktet lever op til din forventninger.

Michael Pedersens måde

Michael Pedersens måde, at håndtere købet på. Alt blev overholdt og forklaret.
Venlig hilsen
Jette Uhlott

21 de julho de 2026

Resposta da Princecharger

Tak for din anmeldelse Jette! Godt du følte dig tryg ved købet.

Classificada 4 em 5 estrelas

Pris/kvalitet på Princecharger 3000iE…

Pris/kvalitet på Princecharger 3000iE virker OK, og hurtig forsendelse. Den var lidt svær at starte med rekylstarten, men efter at have kørt et stykke tid starter den ved første hug, også som kold. Formodentlig et automatchockerspjæld der lige skulle have lov at arbejde lidt.
Manualen derimod har absolut plads til forbedring. Det tog en krig at finde frem til den egentlige startvejledning. Der er labels på maskinen der er forældede. De nævner bl.a. en chocker, der ikke er der mere.
Men alt i alt en maskine jeg tror at jeg bliver glad for.

16 de março de 2026

Resposta da Princecharger

Tak Kim, for din anmeldelse. PC3000iE er opdateret version af vores tidligere bestseller PC2500iE, og vi har brugt en del af manualen til PC3000iE. Der er autochoker, samt elektronisk start på, som er forskellen. Vi tager det til os, og får kigget på manualen.

Classificada 4 em 5 estrelas

nem bestilling og hurtig levering til…

nem bestilling og hurtig levering til døren
Godt produkt der lever op til det lovede

27 de fevereiro de 2026

Resposta da Princecharger

Hej Jørgen, tak for din anmeldelse, vi er glade for at produktet og leveringen lever op til dine forventninger, håber du handler hos os igen, vi kan levere en 5 stjernet oplevelse :-)

Hurtig levering

Hurtig levering

19 de janeiro de 2026

Resposta da Princecharger

Tak for anmeldelse, for os er det vigtigt at kunden får varerne asap., held og lykke med din PrinceCharger.

Fick det jag beställde

Fick det jag beställde. Bra och lättläst instruktionsdokument. Trevligt bemötande.

28 de outubro de 2025

Resposta da Princecharger

Tack för din fina recension!
Vi är glada att höra att du fick det du beställde och att du tyckte instruktionen var lätt att följa. Det betyder mycket för oss att du också upplevde ett vänligt och positivt bemötande.
Tack för att du valde oss!

En fornøjelse at handle med jer

En fornøjelse at handle med jer
Startede 1.gang og ser ud til at virke fint

2 de outubro de 2025

Resposta da Princecharger

Tak Tim, tak for din anmeldelse, håber vi kan gøre det endnu bedre næste gang, så vi kan få 5 stjerner :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

God service samt hurtig levering alt…

God service samt hurtig levering alt virker godt
en generator som virkelig lever op til det de lover
kan kun anbefale at handle der

14 de outubro de 2025

Resposta da Princecharger

Tak Henning, dejligt at høre at generatoren og servicen lever op til dine forventninger.

God service, hurtig levering

Havde før køb et par spørgsmål og de blev hurtigt besvaret, så god service og det giver jo en forventning om at man vil opleve det samme hvis der skulle opstå problemer med produktet. Startede i allerførste ryk i snoren og kører stabilt godt. Og det kan købes reservedele i shoppen.. et +

4 de outubro de 2025

Resposta da Princecharger

Tak for din anmeldelse, vi står altid klar til besvare spørgsmål på telefonen, så man tryk kan handle online. PrinceCharger er en meget pålidelig nødgenerator, og bare en generatoren man kan bruge i hverdagen, efter behov.

Fantastisk service

Fantastisk service
Varerne kom som aftalt, alt fungerer perfekt, kan kun anbefales.

18 de setembro de 2025

Resposta da Princecharger

Tak for din anmeldelse, service og kvalitet, har fuld fokus hos PrinceCharger.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais