Princepie Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De kwaliteit van de pies is uitstekend! Ze zijn zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor ze veilig en op tijd worden geleverd. Bovendien zijn ze eenvoudig op te warmen en bovenal heerlijk om van te smul... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke pies, goed verpakt en prima aflevering. Als je van Engelse pies houd is dit een absolute aanrader.

Classificada 5 em 5 estrelas

Door een fout van de vervoerder kregen wij de bestelde pies dagen later. Prince pie heeft dit netjes opgelost en een gratis nieuwe bestelling gemaakt. Service is top! Kwaliteit is , zoals we gewend... Ver mais

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

27 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

26 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Echt een aanrader!

De kwaliteit van de pies is uitstekend! Ze zijn zorgvuldig en stevig verpakt, waardoor ze veilig en op tijd worden geleverd. Bovendien zijn ze eenvoudig op te warmen en bovenal heerlijk om van te smullen.

29 de agosto de 2026

Resposta da Princepie

Beste klant, bedankt voor uw positieve review. We hopen u nog vaak te mogen bedienen.

Heerlijke pies

29 de agosto de 2026

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve review. We blijven ons best doen om de heerlijke pies te maken en te bezorgen.

Heerlijk

Heerlijk
We gaan weer genieten

27 de agosto de 2026

Resposta da Princepie

Bedankt voor de positieve review. Geniet wederom van onze ambachtelijke Engelse pies.

De pies zijn fantastisch

De pies (Engels) zijn fantastisch. Heerlijk, smaakvol en mooi te presenteren. Bezorging is ook goed geregeld.

17 de junho de 2026

Resposta da Princepie

Dank voor de positieve reactie! We zijn blij dat onze Engelse pies zo goed bevallen.

Back Home feeling

Altijd fijn om een bestelling bij jullie te plaatsen.
Nooit teleurgesteld.
Bezorging tot aan de voordeur zorgt voor een " back home" beleven.
Bedankt.

9 de maio de 2026

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve review en we zijn blij om te lezen dat onze ambachtelijk gemaakte Engelse pies u een ouderwets goed gevoel geven.

Service is top!
Kwaliteit is , zoals we gewend zijn, ook prima!

9 de maio de 2026

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve review. We streven naar foutloze levering binnen 24 uur. Uiteraard heeft u recht op verse pies. Blij dat ze gesmaakt hebben.

Heerlijke pies

Heerlijke pies - goed verpakt en op tijd geleverd!

Resposta da Princepie

Bedankt voor uw positieve review. We doen ons best om onze Engelse pies vers en snel te leveren.

Doen!

Gekoeld verpakt en snel bezorgd. En weer erg lekker

Resposta da Princepie

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij dat onze Engelse pies u goed smaken.

Fijne smaak

Fijne smaak. Heerlijke baksel eromheen.

10 de maio de 2026

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wij zijn blij dat onze ambachtelijk gemaakte Engelse pies u smaken.

Aanrader

Heerlijke pies weer en ook bezorgen perfect

10 de maio de 2026

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Wij bereiden onze ambachtelijk gemaakte Engelse pies altijd met zorg en we zijn blij dat ze u zo goed bevallen.

Lekker thuis genieten

Super goede service. Ken ze al een aantal jaren van de fairs en nu toch maar eens besteld en thuisbezorgd. Net zo lekker en heerlijk thuis kunnen genieten

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Via onze webshop kunt u inderdaad het hele jaar door van onze ambachtelijk gemaakte Engelse pies genieten. Uiteraard hopen wij u ook weer te kunnen begroeten tijdens de fairs waar u ons kunt vinden met onze Prince Pie stand.

Voortreffelijk

Bestelproces is eenvoudig. De leverancier neemt op tijd contact op over het aflevermoment. De producten zijn vers en kunnen zo de vriezer in. Handig om in huis te hebben en ze zijn altijd heerlijk.

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw positieve review. Onze ambachtelijk gemaakte Engelse pies zijn inderdaad nog een aantal maanden in de vriezer te bewaren. Altijd handig om er een aantal van in huis te hebben voor een makkelijke maaltijd.

Classificada 3 em 5 estrelas

De pie was heerlijk,maar de bezorging liet ons lang wachten.

De pie was heerlijk.
De info over de bezorging klopte niet.
Die was vanaf 9 uur onderweg, maar kwam rond 13.00 pas aan.Dan zit je lang vast in huis omdat het product koel gehouden moe5 worden, je kan niet weg.

18 de abril de 2026

Resposta da Princepie

Hartelijk dank voor uw review en wij zijn blij dat de pies goed gesmaakt hebben. Samen met onze koerier streven wij er naar om zo nauwkeurig mogelijke informatie te geven over het aflever moment. Het is jammer dat in uw geval dit niet goed gegaan is. Wij gaan dat met de koerier bespreken.

Matig......

Netjes verpakt met een zakje "koelgel". Jammer dat er geen opwarm, of bewaaradvies bij zat zal voor sommige mensen toch lastig zijn. De pies zelf vond ik niet bijzonder, weinig smaak en wat droog. Bobotie pies hebben we zelf op smaak gebracht met chutney. Al met al, ik had er meer van verwacht.

3 de abril de 2026

Resposta da Princepie

Beste Daleen, bedankt voor jouw reactie. We maken onze pies met de grootst mogelijke zorg met kwaliteit deeg en hoogwaardige vulling. Het is echt "Engels" om de pies nog smaakvoller te maken met wat gravy of, zoals in jouw geval, chutney toe te voegen. Samen met een kom soep, wat salade of aardappelpuree heb je dan een complete maaltijd. Dank voor het advies over bewaar- of opwarm instructies. Daar gaan we mee aan de slag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Service is heel erg goed

Service is heel erg goed. Al vaker lekkere pies besteld.

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Princepie

Beste Mieke, bedankt voor jouw positieve review. We blijven graag onze pies voor jou maken en bezorgen.

Geweldige bezorging en heerlijk

We kenden de pies van een Winterfair en waren benieuwd of ze net zo goed zijn als ze bezorgd worden. Ze zitten netjes passend in een doos met een soort koelelement waardoor ze prachtig overkomen. En lekker!!!

22 de janeiro de 2026

Beste Louise,
Hartelijk dank voor de positieve review. We doen er alles aan om onze Engelse pies zo snel mogelijk afgeleverd te krijgen. Zo blijven ze vers en smaken ze zoals altijd heerlijk.