Jeg bestilte og fik god service undervejs, da jeg havde glemt at medbestille en anden vare i samme sending, det lykkedes med hjælp fra gode medarbejdere - tak
A empresa respondeu
Kvaliteten svarerede til beskrivelsen Blev leveret hurtigere end jeg forventede til trods for min utålmodighed da det var en sos Tak for go ekstra god service
A empresa respondeu
Prinshenning var den eneste jeg kunne finde som havde den pressennings størrelse på lager som jeg skulle bruge, til en fornuftig pris og den var hurtigt fremme.
A empresa respondeu
Vi stod med et tag der var pillet af og for billige presenninger sat op og derfor var blæst i stykker og vand der væltede ind, Mikkel fra firmaet tryllede 12 4x6 meter presenninger frem så jeg kunne h... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Prins Henning er vi specialister i presenninger i høj kvalitet – både standard og specialmål. Vi har et stort lager i Danmark, hvilket sikrer hurtig afsendelse og levering. Vi hjælper både private kunder og erhverv, og vi løser også større projekter, hvor der kræves særlige løsninger. Vores mål er at kombinere god service, høj kvalitet og fleksibilitet, så du altid får den presenning, der passer præcis til dit behov.
Agertoften 1, 5550, Langeskov, Dinamarca

Resposta da Prinshenning
Bredt sortiment af presenninger, extremt hurtig levering. Super kvalitet

Resposta da Prinshenning
God kvalitet og hurtig levering, til en skarp pris.

Resposta da Prinshenning
Det var en meget hurtig ekspedition.allerede dagen efter fik jeg det bestilte

Resposta da Prinshenning
Rigtigt fint udvalg og af god kvalitet.
Hurtig levering!
Perfekt

Resposta da Prinshenning
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.