HADDEN DEZE SOFTWARE AANGESCHAFT EN VOLDEED PRIMA DOOR CRASCH COMPUTER ALLES WEG HELAAS GEEN BACK UP MAAR DOOR HUN SERVICE TOCH NIEUWE LICENTIE GEKREGEN GRATIS KEURIG GEREGELD
Leia as opiniões dos outros
Reeds al tijdje in me bezit,vele CMR's er mee gemaakt. Handig en gebruiksvriendelijk programma. 1 minpunt is dat het programma niet voor alle IOS te verkrijgen is. Hopelijk gaan ze dat veranderen... Ver mais
Werkt prima alleen het terug zoeken naar de sjablonen om de na verloop van tijd aan te passen kost tijd
Wij zijn erg tevreden met het programma!
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
EEnvoudigg.nl ontwikkelt programmatuur welke uitblinkt in eenvoud en goed wordt benut door haar gebruikers. "Maak het simpel" is ons credo.
Informações de contacto
Korensloot 9b, 3474 HS, Zegveld
- 0031-6-51246097
- info@eenvoudigg.nl
- printcmr.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Goed en eenvoudig programma!
Wij zijn erg tevreden met het programma!
prima programma, eenvoudig om mee te werken
zeer goed en begrijpelijk, wij gebruiken alle modules.
goed, overzichtelijk en duidelijk, werkzaam programma
Zeer makkelijk in gebruik (als je eenmaal weet hoe het werkt) , heel veel mogelijkheden, je kan van iedere cmr een apart document maken. Inclusief foto's e.d. die je kan toevoegen krijg je dus zo een soort van dossier van elke rit.
Top programma
Werkt perfect waar ik ook ben laptopje aan afdrukken
Super overzichtelijk te begrijpen programma
Reeds al tijdje in me bezit,vele CMR's er mee gemaakt.
Handig en gebruiksvriendelijk programma.
1 minpunt is dat het programma niet voor alle IOS te verkrijgen is.
Hopelijk gaan ze dat veranderen.
Arne But

Resposta da PrintCMR
PrintCMR
Ik ben uitermate tevreden over het programma. Binnen ons bedrijf hebben wij het programma op de desktop, labtop en IPad staan.
Het onderling naar elkaar malen l is fantastisch.
Het programma is zeker gebruiksvriendelijk. Al met al een aan winst voor ieder bedrijf in de logistieke keten.
De backoffice bij dit product is helemaal geweldig. Ik ben niets als lof over printcmr.
print cmr
alles verlopen zoals verteld in telefonisch contact
AFSPRAKEN PRIMA NAGEKOMEN
MAAR DOOR HUN SERVICE TOCH NIEUWE LICENTIE GEKREGEN
GRATIS KEURIG GEREGELD
Werkt super
Werkt heel goed! als er vragen zijn word dit meteen goed opgepakt en zelfs mensen die niet handig met computers zijn kunnen hier makkelijk mee overweg! alles heel duidelijk en overzichtelijk
echt een aanrader!
PRINTCMR ideale software
Had eerder moeten aanschaffen.
Tevens goede helpdesk.
Prima
Het programma werkt uitstekend en voldoet voor 100% aan onze eisen.
Perfect
Goede service, goed werkend programma, zowel voor mac iphone ipad en windows pc en betaalbaar !
Kortom gewoon een super programma!!
Makkelijk systeem
Werkt makkelijk en snel. Goede ondersteuning. Vanuit 123Machine zeer makkelijk te gebruiken om voor machines cmr te printen.
Handig
Het duurt wel even voor je door hebt hoe het precies werkt.
Misschien als je er met regelmaat meewerkt dat het vanzelfsprekender
wordt.
Wij zijn er wel blij mee.
Mooi product voor Mac en PC
Betaalbaar alternatief voor andere veel te dure programma's. Wat mij betreft een aanrader voor midden en kleinbedrijf.
Werkt prima

Resposta da PrintCMR
prima mee te werken
Het is even zoeken maar dan heb je het zo door om de vakken te vullen. Het printen gaat netjes in de vakken.