Altijd tevreden. Sinds kort ineens een project kwijt waar ik enorm veel tijd in heb zitten. Hierover contact gezocht, en er wordt beloofd zo snel mogelijk naar de casus te kijken maar inmiddels 8 d... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hadden een groot fleece deken besteld met verschillende foto's. Echt super leuk geworden! Opdruk mooie kwaliteit en deken heerlijk zacht. Kleine 1,5 week op gewacht, maar heel erg blij met het resulta... Ver mais
Via groupon een kalender gekocht. Tijdens het maken van deze kalender liep de site een aantal keren vast waardoor ik telkens opnieuw kon beginnen. Hierna probeerde ik via ideal te betalen maar schijnb... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Kijk uit… gecombineerd en niet betrouwbaar
Heb een fotoboekje besteld en daarna nog enkele wijzigingen aangebracht die uiteindelijk niet zijn doorgevoerd. Dus op de website stond de goede versie alleen in realiteit kreeg ik iets anders
De uitvoering is van goede kwaliteit en…
De uitvoering is van goede kwaliteit en als je went aan het ssysteem dan fast alles perfect: de levering duurt ca een week
Aardige mensen en goed contact
Eerst lukte het niet om te bestellen. Iets met ideal wat niet goed werkte. Na contact toch kunnen bestellen en wat is het mooi geworden😄 zo mooi dat ik gelijk nog een bestelling gedaan heb
I was really disappointed when the…
I was really disappointed when the parcel arrived. Clearly the 2 pictures I sent were vertical. The prints however were horizontal leaving moreover half of my face also not " in the picture" . I was glad that I waited for the result before I ordered some more because that probably would have added to my frustration.
One compliment however is also needed
The quality is more than satsifactiory.
Kind but honest regards. Gerard Postma
Jammer dat een foto blijkbaar niet op…
Jammer dat een foto blijkbaar niet op een pagina zat maar op de helft van 2 pagina.s waardoor een foto niet goed zichtbaar meer is. Jammer dat dit niet gezien wordt of gecorrigeerd…..
bij groupon gekocht
bij groupon gekocht, maar de coupon werkt niet op de site. Na contact een boek samengesteld en verzendkosten betaald op 29 juni. Sindsdien meerdere keren contact opgenomen,maar geen informatie. Enkel op 9 juli dat boek is verzonden,maar geen trackingcode. opgevraagd maar geen reactie. Lijkt op oplichting
complete afrader
Heel duur, heel ongebruiksvriendelijk programma en na 18 dagen nog altijd geen respons wanneer ik mijn album ga krijgen...
Printerpix - helemaal niks
In september (2024) een fotoboek besteld. Ik ga geen woord besteden aan het dramatisch slechte opmaakprogramma.
Betaald met mijn creditcard. Berekening hield rekening met ingevoerde GroupOn voucher enz. Tenminste iets dat goed ging
Boek is tot op de dag van vandaag, 3 maanden later, niet geleverd. Reclameren kan niet omdat ik dan een bestelnummer moet invoeren dat ik niet heb, omdat ik nooit een bevestigingsmail ontvangen heb. Op berichten via de bedrijfschat wordt niet gereageerd. Bij toeval heb ik in line een mailadres van het bedrijf (????) in Nederland gevonden en dus mijn verhaal gemaild. Geen reactie. Nog eens gemaild en weer een oorverdovende stilte.
Inmiddels contact gehad met de Consumentenbond die niets kan doen.
De bank wel!!! Omdat ik met een creditcard betaalde kan de bank een proces starten om het bestede bedrag uiteindelijk aan mij te vergoeden.
Tien keer niks dat printerpix
Wat een ballentent
Mijn advies: Lees flink veel reviews als je plannen hebt iets te bestellen. Wat je dan besluit, weet ik eigenlijk al
Labberdepoepie!
In één woord: labberdepoepie! 30 exemplaren fotokalenders besteld, 20 gekregen waarvan 7 beschadigd. Na 4 weken mailverkeer met Printerpix en Groupon: geen resultaat, zowel de missende set van 10 exemplaren als vervanging van de 7 kapotte niet ontvangen. Sterker nog: oorverdovend stil, non-response... Afrader!
Photo book heavily damaged on arrival, very late response to complaint
My 200 page photo book arrived (after 3.5 weeks) very damaged, with crushed corners. No reply on my emails about this (while earlier emails on technical issues were answered, and always appeared to be caused by software updates on Printerpix side).
Extremely disappointed in the result. This supposedly is an over €200,- worth product. Not!
==
After a few weeks i got a reply to my many e-mails and a month later I recieved an undamaged version of the photobook. Happy with the result this time and proper service after all. (Updated review)
Groupon coupon voor 2 fotoboeken gebruikt, en binnen maand ontvangen.
Groupon coupon gebruikt voor 2 fotoboeken. Was sceptisch nadat de hun eigen order referentie niet bekend was in het systeem van Printerpix. Ook bijna geen info over de status van de bestelling. Ook geen track and trace. Enkel een bevestigingsmail na bestellen, en na een paar weken een mail over verzending.
Na het lezen van de reviews op trustpilot dacht ik dat het wellicht een nepsite was.. hoop mensen met problemen.
Maar na op 7 juli besteld te hebben, op 22 juli verzend bericht te hebben gekregen, uiteindelijk ontvangen op 3 Augustus.
Foto boeken zien er verder goed uit.
Communicatie en order details kunnen beter. Maar ze hebben wel gewoon de producten geleverd 8 werkdagen na verzendings mail.
Het contact met Printerpix is abominabel, zeg maar NIET
Ik had 2 fotoboeken gekocht (via Groupon). Mailtjes verstuurd en ik krijg gewoon GEEN reactie.
Weet niet of het aan Groupon ligt, maar daar kun je tegenwoordig ook niet goed terecht. Ik heb alles geprobeerd, maar ik had geen grouponcode en kreeg geen contact met Groupon (voor de code). Met een link kom je bij Printerpix, maar daarvoor moet je een grouponcode hebben, die ik niet had. Printerpix is verder niet bereikbaar. Zag wel een telefoonnummer (buitenland?) wat ik natuurlijk niet kan/ga bellen, als ik al merk hoe slecht toegankelijk zij zijn. Zij maken reclame bij Groupon, maar zijn niet klantvriendelijk. Ik zou wel graag mijn 2 fotoboeken nog ontvangen. Misschien hoor ik hoe ik dat kan doen. Dit is de eerste keer dat ik hier reageer.
Klantenservice werkt niet meer
In december 2 fotoboeken besteld. Die zijn nooit aangekomen. Ik heb toen wel contact gehad via de chat. Daar kreeg ik een referentiecode. Inmiddels was een van de 2 boeken weg (worden verwijderd na 60 dagen), dus die opnieuw gemaakt. Toen ik ze wilde opsturen werkte de referentiecode niet. Ik probeer nu al een maand op allerlei manieren contact te krijgen, maar er wordt niet meer gereageerd.
F*ck!ng slecht
F*ck!ng slecht! Een maand nadat m'n bestelling "verzonden" was, heb ik mijn pakket nog steeds niet ontvangen. Geen respondentie van klantenservice, wat een zonde en erg schandalig. NIET DOEN!!
Ik heb op 29 maart 2024 een mail…
Ik heb op 29 maart 2024 een mail ontvangen dat mijn fotoboek verzonden zal worden. Ik heb nog steeds niets ontvangen. Ordernr: 14353844
Het mailadres resoluties@printerpix. NL is geen juist mailadres. Dit mailadres zal worden gebruikt voor de klantenservice. Maar ik krijg steeds onderstaande melding:
Het bericht is geweigerd door het domein van de geadresseerde omdat het e-mailadres van de geadresseerde niet voorkomt in de adreslijst van het domein. Mogelijk is het adres verkeerd gespeld of bestaat het adres niet
OPLICHTERS
Volgens mij 1 grote oplichtersbende. Via Groupon een fotoboek besteld,maar niet geleverd en ook niet te bereiken om informatie.
ARNAQUE ARNAQUE ARNAQUE
ARNAQUE ARNAQUE ARNAQUE
commande passée le 7/12/2023, elle était censé être livrée à temps pour noël mais n'est toujours pas envoyée à ce jour PAR CONTRE bien débitée sur mon compte !
le numéro de téléphone est invalide et la boite mail bloque les mails
je suis très déçu et ne recommande pas du tout ce site d'ARNAQUE
LEA
Foto's te donker , slechte klantservice
Cliparts zijn niet zo leuk.
Ik heb m'n boek met een beschadiging ontvangen(bij naad gescheurd einde boek) en de foto's zijn in het boek veel donkerder dan op de pc.Heb extra betaald voor kwaliteit fotopapier maar zie dit niet terug. Jammer is m'n trouwboek!
Klantservice nergens te vinden. Hulp gezocht werd m'n bestelnummer niet herkend..
Mocht printerix nog een nwe, betere willen sturen.. zoek op mijn naam yvette selling in Breukelen.
Al met al incl Groupon toch 60e betaald..
Teleurstellende ervaring
De informatie klopt niet. Je kunt 2 fotoboeken bestellen, echter ze zijn wel alle twee hetzelfde.
Bij contact krijg je steeds hetzelfde antwoord, dus niet het antwoord op je vraag.
Ook is het programma lastig in de uitvoering. Zelfs voor iemand die bedreven is in dergelijke programmatuur.
Erg goede service!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.