Jeg fandt et motiv som ville give balance i rummet og sendte en forespørgsel til kundeservice fredag. De svarede hurtigt og lavede motivet med AI så det matchede i stil og farver med det jeg havde i... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rigtig hurtig levering og flot resultat. Bestilte 6 rammer, de 2 sorte var lidt beskidte på indersiden, men med en hurtig glasrens skinnede alle billede. Vil helt sikkert bruge dem igen🙌👌
Super hurtig levering! Dagen efter jeg bestilte fik jeg mail om at pakken med print på lærred var klar til at sendes! Helt perfekt for en som ofte er lidt sent ude med gaverne 😅 kvaliteten er også su... Ver mais
Jeg fik lavet en speciel plakat med flere ønsker og ret specifikke detaljer. Plakaten var meget personlig og der blev lyttet til alle mine tanker. Opgaven blev modtaget med en enorm passion, res... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸
Informações de contacto
Navervej 21, 8382, Hinnerup, Dinamarca
- kundeservice@printogrammer.dk
- printogrammer.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Meget flotte billeder
Meget flotte billeder
Rigtig hurtig levering.
De bedste anbefalinger herfra.
Hurtig levering og super varer og god…
Hurtig levering og super varer og god kvalitet.
Nemt at bestille
Nemt at bestille, kunne betale sikkert med mobilepay eller applepay hurtigt pakket og sendt - 5 stjerner
MEGA god service
MEGA god service. Top tjekket og meget søde og hjælpsomme. Jeg har lige bestilt en plakat som allerede bliver leveret i morgen. Stod akut og skulle bruge den. Tak ! 💪🏼
Købte en plakat som jeg synes havde…
Købte en plakat som jeg synes havde alt AGF som danske mestre og Århus by i baggrunden.hurtig levering.
Utrolige god service og hurtig levering…
Utrolige god service og hurtig levering
Kan klart anbefales 💜
Flot resultat
Flot billede, hurtig levering og profesionel håndtering.
Meget tilfreds
Professionel og konstruktiv vejledning…
Professionel og konstruktiv vejledning og god betjening.
Foto blev meget vellykket
Supert service også da mit ene…
Supert service også da mit ene billede/ramme/glas var knækket ved levering.
Kan kun anbefales.

Er godt tilfreds
Er godt tilfreds, fint billede kvalitet det ene lidt uheldig skåret
I dag har jeg endnu engang modtaget en…
I dag har jeg endnu engang modtaget en bestilling fra jer og jeg er virkelig glad for det billede som jeg har fået lavet i en stor størrelse. Det er bestemt ikke sidste gang at jeg bruger jer.
Hurtig levering og dejligt at I holder mig underrette fra bestilling og til den bliver sendt

Resposta da PrintOgRammer.dk
Fantastisk service ud over det…
Fantastisk service ud over det sædvanlige. De havde sendt den forkerte ramme, ringede og 2 timer senere holdte der en hjemme på adressen med en ny, og den anden måtte jeg beholde
God stil

Resposta da PrintOgRammer.dk
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.