PrintOgRammer.dk Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lagde en ordre og kort til efter ringede de tilbage og fortalte at det ene billede var lidt dårligt i opløsningen men at de sagtens kunne forbedre det hvis de måtte. Virkelig god service og rigtig flo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fandt et motiv som ville give balance i rummet og sendte en forespørgsel til kundeservice fredag. De svarede hurtigt og lavede motivet med AI så det matchede i stil og farver med det jeg havde i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig hurtig levering og flot resultat. Bestilte 6 rammer, de 2 sorte var lidt beskidte på indersiden, men med en hurtig glasrens skinnede alle billede. Vil helt sikkert bruge dem igen🙌👌

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik lavet en speciel plakat med flere ønsker og ret specifikke detaljer. Plakaten var meget personlig og der blev lyttet til alle mine tanker. Opgaven blev modtaget med en enorm passion, res... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Impressão de fotografias
  2. também em
  3. Fornecedor de molduras de madeira
  4. Fornecedor de quadros de alumínio

Escrito pela empresa

Hos PrintOgRammer.dk flytter vi dine minder fra mobilen ind i dit hjem med få klik. Få fremkaldt dine billeder på papir eller lærred, og få dem sat direkte i rammer - klar til at hænge på væggen. ✔📸

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

103 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super flot billede jeg modtog

Super flot billede jeg modtog . Hurtig levering . Største anbefaling til at handle hos printogrammer .

2 de abril de 2025

Resposta da PrintOgRammer.dk

Hej Grethe. Tusind tak for de rosende ord!🤩 Vi ELSKER glade kunder, så det varmer, når både kvalitet og leveringstid har levet helt op til forventningerne! 😍

Godt produkt

Godt produkt, hurtig handel uden problemer

4 de abril de 2025

Hej Birgitte!

Tjek, Tjek og Tjek...
Vi vil gerne have de bedste produkter, hurtigt ekspedition, og ingen bøvl! Bare nemt og enkelt!
Tak for at understrege at du netop oplevede det! 🤩🤩👍

Tina A.
Kundeservice.

Posters var superflotte!

Jeg er så tilfreds med de to posters jeg bestillede 😃
God service via mail med Christian, så jeg fik et godt resultat. Han er super servicemindet og jeg vil helt klart bestille fra dem igen.
Levering på to dage! Og så vil jeg sige at posters leveres i trekantede paprør istf firkantede for at undgå de bliver ødelagte. Godt tænkt😃
Tak for hjælpen Christian 🤩

5 de abril de 2025

Hej Sharon!

Tak for de rosende ord og alle 5 stjerner! 🤩🤩
DEJLIGT at høre, at resultatet blev som forventet

Jeg glæder mig til at må hjælpe dig med næste opgave en anden god gang. 😍👍

god service

hurtigt, god service

31 de março de 2025

Hej Ellen!

Fantastisk! 🤩
Vi giver rosende videre til lagerfolkene.

hurtigt og super nemt

hurtigt og super nemt

21 de março de 2025

Hej Thomas!

DEJLIGT at høre. 🤩 Det er netop 2 af de 4 hovedmål vi har. Hurtigt, Nemt, god kvalitet og den rigtige pris!

TAK for de 5 stjerner.

Hurtig levering.

Hurtig levering.
God service.

19 de março de 2025

Hej Kenny!

Tak for de 5 stjerner og de rosende ord!
Vi er glade for at kunne leve op til forventningerne! 💪🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

God oplevelse hele vejen igennem

God oplevelse hele vejen igennem. Rammerne er topkvalitet!

Hej Morten!
Tusind tak for de rosende ord!
Vi håber dine plakater får en flot plads på væggen i dine nye rammer. 🤩

Hurtigt og god kvalitet

Hurtigt og god kvalitet

Hej Søren!

Tusind tak for de 5 stjerner og de rosende ord. 💪👍
Vi håber vi må hjælpe igen en anden gang,

Hurtig og god service.

Hurtig og god service.

Hej Katrine!

Tak for den positive feedback! 🤩
Det glæder os at det gik hurtigt og nemt!

Classificada 5 em 5 estrelas

En fantastisk kundeservice og hurtig ekspedition.

Jeg lagde en ordre på 2 stk. billeder med ramme, efter 3 dage kunne jeg hente dem i pakkeshoppen. Det ene billede var glasset i rammen revnet, skrev en mail med et vedhæftet billede af det ødelagte, efter 2 min fik jeg et retursvar. Får en ny ramme med billede. Jeg er meget imponeret over deres kundeservice og den hurtige ekspedition af ens ordre.

Hej Anni!

Dejligt at vi fik løst fragtskaden hurtigt til dig, og du nu har fået alt frem i god behold! Og tak for din glade anmeldelse og alle 5 stjerner. Det gør os i super humør at modtage sådan en anmeldelse. TAK! 🤩

Bestilte en del rammer

Bestilte en del rammer, der var klar til afhentning dagen efter.
Servicen var i topklasse, vil helt sikkert handle der igen.

Hej Torben!
Tak for besøget hos os i Hinnerup, og tak for den glade og positive feedback! 🤩👍
Vi glæder os til at hjælpe dig en anden gang.

Bedste kundeservice

Hvis det var muligt ville jeg give 6 stjerner for den mest fantastiske kundeservice, som jeg har oplevet fra et firma.
Forrige weekend ville vi bestille nogle rammer, men kunne ikke få prisen til at passe med den lovet rabat, som det fremgik på hjemmesiden, så jeg skrev via deres chatrobot om problemet og selvom det var Søndag aften ringede Christian til mig kort efter og takkede for at jeg havde opdaget fejlen og kvitterede med lidt ekstra rabat som tak for hjælpen. De bestilte rammer var fremme 2 dage efter. Den ene var desværre beskadiget, da vi fik den pakket ud, hvilket jeg dog først have tid til at skrive til Christian i lørdags og der gik igen ikke lang tid før at Christian havde svaret at det beklagede han og at han vil fremsende en ny uden beregning sammen med lidt chokolade. Vi valgte at bestille lidt ekstra rammer søndag pga den utrolige gode kundeservice. I dag ankom erstatningsramme med lidt chokolade og de nye bestilte rammer, så igen hurtig levering. Vi er meget imponeret over den gode kundeservice fra Christian og hurtig levering så her er de seks stjerner⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hej Brian!

TAK for alle 6 stjerner 🤩🤩😍😍, og tusind tak for den store ros. Det sætter vi virkelig pris på.
Vores 1. prioritet er nemlig en glad kunde, så det er dejligt at se, at på trods af et par bump, så blev det løst og alle fik en god oplevelse.

Jeg giver din glade anmeldelse videre til resten af folkene i huset.

De gladeste hilsner,
Kundeservice.

god service

god service . køber gerne igen

27 de fevereiro de 2025

Tak for alle 5 stjerner Jacob! 👍🤩

Vi glæder os til at sende en portion rammer igen.

Fotorammer i massivt egetræ

Har købt 5 lækre rammer i massivt egetræ; super oplevelse fra bestilling til - hurtig -levering. Sød personlig hilsen med chokolade var vedlagt varen.
Kan absolut anbefales. 😊

Jessie Iversen

25 de fevereiro de 2025

Hej Jessie.

Dejligt at både rammer og chokolade gav smil på læben! 🤩

Tusind tak for alle 5 stjerner og de pæne ord! Det betyder alverdens! 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kundeservice og kvalitet

Super god kundeservice og top flot kvalitet. Meget meget tilfreds 👏🏻

18 de fevereiro de 2025

Her Alberte!
Tak for de pæne ord! 🤩
Vi glæder os til at må sende nogle flere rammer til dig en anden gang.

Classificada 4 em 5 estrelas

At jeg fik min pakke

At jeg fik min pakke , men syndes at det var lang tid om at komme

31 de janeiro de 2025

Hej Hanne.
Tak for de 4 stjerner. 👍
Jeg kan dog ikke forstå den forsinkelse du skriver..?

Du bestiller d. 30 januar om aftenen.
Vi laver og sender din ordre 31 om morgenen.
GLS leverer den i pakkeshoppen d. 01 februar.
Du henter den 03 februar.
Ergo er din ordre lavet, sendt og leveret på 1 arbejdsdag.

Det kan ikke gå meget hurtigere i Danmark medmindre du selv henter 😊

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais