Fandt en portvin på hjemmesiden "Forte 20 år" til 298,-kr. Kunne ikke vente med forsendelse , kørte derfor til deres fysiks butik i Kolding. Her koster flasken nu 398,-kr det er fordi deres hjemmesid... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Amagercentret afdeling. Absolut ingen service af det mest uengageret menneske jeg noglesinde har mødt. Du får bedre service i et lavpris supermarket, samt bedre og friskere produkter. Helt til g... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
I Private Selection - Vin & Spiritus finder man smagsoplevelser af enhver art indenfor vin, spiritus og øl. Vi har 7 butikker landet over, og nu også en webshop så det er nemt at finde os. Er du en som elsker god kvalitet og store smagsoplevelser? Så kom forbi Private Selection - Vin & Spiritus og forkæl dig selv og dem du holder af. Hos os finder du et eksklusivt udvalg af vin, spiritus og øl. Er du til rom og gin har vi også vores egen produktion, som er lavet på kun de bedste ingredienser.
Informações de contacto
Dinamarca
- privateselection.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Fandt en portvin på hjemmesiden "Forte…
Fandt en portvin på hjemmesiden "Forte 20 år" til 298,-kr.
Kunne ikke vente med forsendelse , kørte derfor til deres fysiks butik i Kolding. Her koster flasken nu 398,-kr det er fordi deres hjemmeside og priser ikke er opdateret???. Hovedkontor ligge ifølge hjemmesiden i Vejle, men i butikker siger de, at den ligger i Københavns. så hverken pris, adresse passer. Burde have 0 stjerner
Kedelig og upersonlig betjening
Husk at tjekke dato på chokolade inden i køber den
Waves afdeling. Køber Summerbird flødeboller 4 stk til 119kr. Skal bruge dem til en gave 4 dage efter. Da vi åbner dem står der bedt 2 dage tidligere, altså 2 dage før gaves gives. Jeg skriver en mail men får ingen respons. Da jeg går ned i butikken, får jeg bare den besked at de må sælge dem til bedst inde. Jeg spørger om det så ikke var en god ide at spørge kunden om hvornår de skal spises.
Eksponenten er meget arrogant da jeg forlader butikken og siger det er flot kundeservice de har
En af de værste oplevelse noglesinde
Amagercentret afdeling.
Absolut ingen service af det mest uengageret menneske jeg noglesinde har mødt.
Helt til grin og næsten komisk at folk betaler i dyre domme for deres forældede støvede produkter.
Håber at dette svindler foretagende snart drejer nøglen om, så lokalerne kan overtages af nogle som rent faktisk ønsker at drive en god forretning!
2 dårlige oplevelser !
2 dårlige oplevelser !
Ankommer 18.50 idag til butikken i Waves, der er ikke rullet ned, og jeg spørger kan jeg nå at købe 2 flasker, jeg ved hvad jeg skal have men NEJ, så siger jeg skal jeg gå i Bilka og ja det er nok det jeg må gøre får jeg at vide at damen - tænker jeg og det er før lukketid, dårlig dårlig stil! … dagen før er jeg nede for at købe 2 vin - og den unge mand ved absolut INGEN ting om noget - tænker man går i en special butik - der MÅ bare være en lille smule know how - men nej ingen ting - det helt utroligt latterligt …
Udløbsdato var overskrevet med 2 år!!
Jeg var i butikken i Rødovre d 4/5 for at købe en alkoholfri rødvin, som en ung medarbejder fandt til mig. Da jeg så kommer hjem får jeg set at holdbarhedsdatoen udløb i 2022!! Den er altså 2 år for gammel. Jeg forsøger to dage at ringe til butikken uden de svarer.
Da jeg så i dag kommer ned i butikken med vinen og viser udløbsdatoen samt bonen får jeg godt nok pengene retur, men ingen undskyldning og ingen form for godtgørelse fx i form af en anden gratis flaske…. Ikke en specielt god oplevelse
Aldrig gå i den klamme vin butik manden…
Aldrig gå i den klamme vin butik manden er useriøs og er en kæmpe taber ingen respekt aner ingenting hvorfor så åbne en butik?
Han er den mest taber menneske jeg nogensinde har set han burde bare pakke sine ting og lukke sin butik.
Jeg vil aldrig igen gå ind i den butik du for et 0 fra mig af Erik!!!!
Efter ny bestyrer er kommet i Rødovre…
Efter ny bestyrer er kommet i Rødovre er der ryddet op i butikken og kommet orden i sagerne. Eneste problem er at hjemmesiden er gammel og ikke opdateret. Men betjening og service i nu helt I top. Købte gavekurv jeg kunne ikke bruge dem der var færdigpakkede så jeg bad om at få lavet en. Dette blev gjort mens jeg ventede og den var til UG.
Tidligere havde jeg købt en hvidvin som ikke fulgt i min smag. Til trods for at jeg havde åbnet den blev den byttet uden problemer. Jeg støtter gerne Private Collection i Rødovre hvis den service jeg har oplevet forsætter.
Åbenlyst tyveri på højlys dag
Åbenlyst tyveri på højlys dag.
Jeg tager ned i Private Selction i Rødovre Centrum for at købe en gin i gave.
jeg forklare den unge mand at mit budget er 400-450 kr.-
han finder her efter en Bols Seer Oude Genever 35% 50 cl flaske frem til 420 kr! jeg kender ikke til den men er solgt i det han kalder den for en Dutch Courage Gin (hvilket dette ikke er)
når han slår den ind kan jeg se den går ind til 150 kr, som han retter til 420 efter. (jeg tænker i momentet dette måtte være en system fejl)
da jeg kommer hjem ville jeg fordybe mig lidt i hvad jeg giver i gave, og kan så finde en 100 % tilsvarende vare dog i 1 liter flaske til 139.- kroner som standart pris på flere hjemmesider og butikker.
jeg drøner ned i butikken igen og spørg dem om dette kan passe, eller om de har mærket prisen forkert på varen, dette påstår den meget uvidende unge mand det ikke var, og at chefen havde sagt de skulle sælge til skiltede priser og ikke til hvad systemet siger - DYBT U-troværdig butik! Fik selfølgelig mine penge retur med det samme! dog uden nogen former for undskyldninger!
Føj for en virksomheds strategi, at plyndre sine kunder på denne måde! ALDRIG skal jeg sætte mine ben eller penge i den butik igen!
Stay away!!!
Virkelig dårlig "æblegløgg" vi fik her. Meget skuffet. Klagede over manglende smag, det smagte som billig discount juice med vand i, og spurgte om vi istedet kunne få noget rødvinsgløgg eller pengene tilbage...
Det var bare ærgerligt og jeg kunne hælde det ud hvis jeg var utilfreds. Fik at vide, at der var én genstand i, jeg er sikker på at det var en genstand vand og ikke alkohol.
Køber aldrig noget her igen. Havde givet nul stjerner hvis jeg kunne.
Stay away!!!
Really bad 'apple mulled wine' we got here. Very disappointed. Complained about the lack of flavor, it tasted like cheap discount juice with water, and asked if we could get red wine mulled wine or a refund instead...
It was just unfortunate, and I could pour it out if I was dissatisfied. Was told there was one unit of alcohol in it; I'm sure it was a unit of water, not alcohol.
Never buying anything here again. Would have given zero stars if I could.
Hold jer væk fra rom
En presset mand uden respekt for andre mennesker
Jeg finder en Bourgogne på Private Selections hjemmeside og kører over til butikken i Rødovre Center, lørdag formiddag(kl10.10), for at købe den. En ung ekspedient prøver at finde den, men siger så at den jo ikke kan stå under franske vine. Hmmm.... Hvor mon den så kan stå? Så siger han at han er alene og derfor ikke kan gå i kælderen, før chefen kommer om en halv time. Jeg vælger at vente fordi jeg skal bruge vinen som gave. Kl 10.45 spørger jeg om chefen er på cej"han er en travl mand med 7 forretninger, så det er ikke sikkert han lige kommet. Klokken 11 dukker en ungarbejder op, han bliver sendt i kælderen for at finde vinen. Han aner ingenting om vin og kigger kort på flasken på billedet på min mobil. Selvfølgelig finder han den ikke. Så dukker Erik Aaberg som ejer Private Selection op. Han spørger om hvad der er galt og jeg fortæller ham om mit ønske og min oplevelse. Han siger at den vin jeg har fundet på hjemmesiden ikke findes mere, men der kommer snart en nye årgang. Jeg spørger hvorfor den så står på hjemmesiden, når den ikke findes mere. Erik Aaberg siger at han selv bestemmer hvad der står på hjemmesiden. Erik Aaberg er tydeligt utroværdig og ikke interesseret i sine kunder, han så ud til at være en presset mand. Det er selvfølgelig synd for ham at han gaber over mere end han kan klarer, men det skal da ikke gå ud over andre at han ikke kender sine begrænsninger og det gør det tydeligvis. Hav respekt for andre mennesker Erik!
Hjemmeside virker ikke og der svares ikke på henvendelser
Jeg har gentagne gange forsøgt at handle på Private Selections hjemmeside. Siden virker ikke og har ikke virket længe. Ved kontakt via deres kontaktformularer svares ikke retur og ved opringning til fysisk butik svares ikke. Min mand må vist for fremtiden finde en anden ynglingsrom fra et andet firma,
Har aldrig modtaget min ordre.
Ingen varer, ingen kontakt, penge trukket
Nr. 2 anmodn. om bedømmelse modtaget på mail fra Privateselection.
Jeg har desværre stadig ikke modtaget min vin, købt 30.05. Penge er trukket. Ingen svarer på mail via deres hjemmeside. Ingen telefon. Det er jo trist og jeg skal aldrig handle her mere.
Elendig service
Elendig service! Her handler jeg aldrig igen! I første omgang blev pakken ikke sendt indenfor den lovede tid, vi ringede derfor og bad om at få den sendt da den skulle bruges som gave og vi ikke kunne vente længere. Pakken blev da også sendt, men de havde sendt den forkerte vare, og den flaske der var sendt var pakket så dårligt ind så den var blevet utæt. Vi ringede så for at klage over der og fik en meget ubehøvlet mand (ejeren) i røret, det lykkedes dog at få ham til at sende den rette vare som vi har betalt for. Han lovede at sende en returlabel med, det gjorde han ikke, bare en håndskrevet seddel med en kode jeg skulle skrive på, så der stod jeg ikke pakke shoppen med min returpakke uden tusch til at skrive med, da der ikke var aftalen. Pakken nummer 2 var også pakket elendigt, men havde heldigvis klaret det. Sikke en masse arbejde for at bruge penge hos jer, ALDRIG igen!
Manglende levering
Jeg har efter 14 dage ikke fået min vare og deres svar mail fungere ikke
Har ikke fået lingen levering evering selv om pengene…
Har ikke fået levering selv om pengene er trukket
Ingen service
Det er nu 14 dage siden jeg bestilte 1 flaske Rom.
Firmaet kan ikke kontaktes, kun robot svar, mail kan ikke modtages.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.