Vi havde besøg af Christian Schwartzmann Phillip fra Privatpension. Christian gav sig god tid til at gennemgå vores pensioner med os og forklare tingene på en forståelig måde. Både hvad der kunne g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
God kundekontakt Christian er god til at informere om de forskellige tiltag, Opdagede at min mand havde en pension på400.000 som ville gå op i røg hvis han dør før han går på pension det er sel... Ver mais
Er faktisk skiftet fra APC pga rådgiveren Flemming Olesen som var meget god og kunne forklare talene ærligt uden at prøve at gemme tingene. Der var faktisk kun lidt forskel i afkast/penge mellem de... Ver mais
At de er ærlige, tålmodige og ikke bange for at forklare tingene flere gange, hvis det er nødvendigt. Jeg lægger ikke selv skjul på hvad mine kunder får når de hyrer FruSEO ind til SEO-arbejde, da d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Privatpension
Escrito pela empresa
Pensionsrådgivning for både private og mindre erhvervsdrivende virksomheder
Vi er professionelle pensionsformidlere med speciale i at optimere pensionsordninger – primært for private kunder og mindre erhvervsdrivende. For os er det den personlige kontakt med vores kunder, som danner grundlaget for vores daglige arbejde. Vi har pensionskundechefer, der dækker hele Danmark og som er parate til at vejlede dig med udgangspunkt i din individuelle situation, behov og ønsker for fremtiden.Informações de contacto
Dinamarca
- privatpension.dk
Uforpligtende gennemgang af pension
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Dejligt møde med Michael :) kompetent…
Dejligt møde med Michael :) kompetent og imødekommende
Gør det hellere i dag end i morgen!
Jeg har lige haft besøg af en rådgiver fra Privatpension. Åben og ærlig snak. Giver god indsigt i hvor der kan optimeres. Fagligt dygtig og man får en sikker fornemmelse af at han 100% gør det for hjælpe dig.
Pensionsmøde
Fik gennemgået min eksisterende pensionsordning og fik set hvad de kunne tilbyde i, med bedre afkast.
Nu kender jeg ik så meget til det da…
Nu kender jeg ik så meget til det da jeg ik har været i det særlig længe men efter hvad jeg har hørt og set virker det som et rigtigt fint pension selvskab og de er rigtigt flinke og snakke med så jeg glæder mig til og følge med i fremtiden
Fantastisk gennemgang af min aftaler…
Fantastisk gennemgang af min aftaler jeg havde med diveres banker / pensioner - god rådgivning som var hvad jeg havde brug for at til at beslutte at flytte mine ting til Velliv.
Super fint møde og masser af god…
Super fint møde og masser af god information, som gjorde at jeg trygt kunne tage det rigtige valg for mig.
God pernsonlig rådgivning
God pernsonlig rådgivning, der er let at forstå på en god måde.
Rolig og behagelig gennemsyn af papiere
Han var meget troværdig samt fornuftig…
Han var meget troværdig samt fornuftig og dygtig.. hilsen Johnny
Super behagelig mand vi talte med og…
Super behagelig mand vi talte med og med humør 😁
Meget sikker og behagelig vejledning og…
Meget sikker og behagelig vejledning og optimering 🙏🏻🙏🏻
Godt møde.Informativ møde og en god forklaring på…
Informativ møde og en god forklaring på vores pensioner samt et godt pensions overblik. Venlig og imødekomme og ærlig pensionsrådgiver.
Fik gennemgået pensioner og…
Fik gennemgået pensioner og forsikringer og der blev fundet frem til en god besparelse og en meget stor forøgelse af pension som udbetales når jeg går på pension, Kan kun anbefales
God oplevelse!
Havde besøg af Flemming som var virkelig behagelig. Flemming gav sig god tid til forklaring. En stor anbefaling herfra😃
Spar mere end 3% på dine omkostninger
Let og overskuelig gennemgang af pensionen, og jeg sparer mere end 3 % i årlige omkostninger.
Pensionsmægleren var tillidsvækkende
Pensionsmægleren var tillidsvækkende og meget
informativ.
De forskellige scenarier blev godt…
De forskellige scenarier blev godt gennemgået, jeg fik svar på mine spørgsmål.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.