Leia as opiniões dos outros
God kundekontakt Christian er god til at informere om de forskellige tiltag, Opdagede at min mand havde en pension på400.000 som ville gå op i røg hvis han dør før han går på pension det er sel... Ver mais
Er faktisk skiftet fra APC pga rådgiveren Flemming Olesen som var meget god og kunne forklare talene ærligt uden at prøve at gemme tingene. Der var faktisk kun lidt forskel i afkast/penge mellem de... Ver mais
At de er ærlige, tålmodige og ikke bange for at forklare tingene flere gange, hvis det er nødvendigt. Jeg lægger ikke selv skjul på hvad mine kunder får når de hyrer FruSEO ind til SEO-arbejde, da d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Privatpension
Escrito pela empresa
Pensionsrådgivning for både private og mindre erhvervsdrivende virksomheder
Vi er professionelle pensionsformidlere med speciale i at optimere pensionsordninger – primært for private kunder og mindre erhvervsdrivende. For os er det den personlige kontakt med vores kunder, som danner grundlaget for vores daglige arbejde. Vi har pensionskundechefer, der dækker hele Danmark og som er parate til at vejlede dig med udgangspunkt i din individuelle situation, behov og ønsker for fremtiden.Informações de contacto
Dinamarca
- privatpension.dk
Uforpligtende gennemgang af pension
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Kompetent og rar kvinde i tlf fra…
Kompetent og rar kvinde i tlf fra privat pension
God og fin service
Kompetente
God simpel forklaring. Meget venlig og kompetent konsulent besøgte os hjemme.
Meget behagelig og kompetent samtale og…
Meget behagelig og kompetent samtale og rådgivning af Michael følte bestemt der blev kigget på hvad jeg havde brug for i mine pensioner og sparede allerede penge ved at skifte tak
Jeg er meget tilfreds med min ordning.
Jeg er meget tilfreds med min ordning.
Syntes det er rart, at man har et personligt møde og ser det menneske i øjne ,som skal hjælpe en med at få mest muligt ud af ens pension .
De er gode til at følge op på ,hvad der sker på market.( får ikke selv altid fulgt op på det ) de står altid til rådighed hvis man skulle have spørgsmål .
Yderst tilfreds Maria.
God behandling
God service vedrørende overflytning fra gammel Pensionskasse til ny
Decideret uhøflig sælger
19/7-24 havde jeg besøg af Jens Mikkelsen.
Oplevede var overall negativ.
Det startede med at han bankede på døren 12 minutter inden det aftale mødetidspunkt. Det er selvfølgelig individuelt, men når man aftaler kl. 09.00, står man ikke i døren 08.48, i min optik.
Jens blev inviteret indenfor og gik direkte til stålet, satte sig ned med det samme og åbnede sin computer, uden det store samtale. Igen, det er individuelt, men det fremstår meget salgs-aggressivt. Og uhøfligt.
Vi loggede ind på pensionsinfo.dk og han gennemgik hvordan det ser ud i dag, hvad jeg betaler i gebyrer og hvad jeg ville betale ved at skifte gennem privatpension.dk. Denne del var isoleret set fin, på trods af den meget begrænsede/kortfattede samtale.
Under mødet, tjekkede han også sin telefon flere gange, når der kom notifikationer.
Da jeg gav udtryk for, at jeg ikke var sikker på hvad jeg ville - og ligeledes var åben for andre muligheder, var det ekstremt tydeligt, at han var fløjtende ligeglad og bare ville videre i teksten.
En af de andre muligheder jeg nævnte, var at tale med en rådgiver i min bank - og et splitsekund efter jeg sagde det, skyndte han sig at smække sin computer i, rejse sig og sige farvel og marchere mod døren. Ingen øjenkontakt, ingen yderligere samtale. Jeg nåede lige at sige "god weekend" hvortil han mumlede noget, med ryggen til, og smækkede min dør i. Bogstaveligt talt.
Decideret uhøfligt og usympatisk.
Jens fremstår i mine øjne, som en (lidt for) garvet sælger, der bare ikke gider høflighederne mere og ikke gider spilde sin tid på at "varme kunden op", som jeg normalt ville betegne som en essentiel del af salgsarbejdet.
Man kunne også kalde det for "almen høflighed", især når man kommer ind i andre folks hjem. For at sælge et produkt, vel at mærke.
Inden mødet abrupt sluttede, spurgte jeg om han ville sende noget materiale og/eller tilbud på det, da jeg oprigtigt synes det var interessant, og hertil svarede han: "tja.. hm.. øøh.. tja.. jo, jeg sender et eller andet".
Min mavefornemmelse siger at han ikke sender noget.
Jeg har arbejdet med salg og salgsledelse i det meste af mit arbejdsliv, og vil derfor mene at jeg har fuldt professionelt belæg for min vurdering af Jens' opførsel og tilgang til et kundemøde.
Teknisk set omhandler min anmeldelse ikke privatpension.dk's løsninger, men udelukkende Jens Mikkelsen, som repræsenterer virksomheden.
Jeg var reelt interesseret i tilbuddet, og kunne tydeligt se at jeg ville spare penge ved et skifte, men efter den her oplevelse, kommer det aldrig til at ske.
Jeg var et godt booket møde - og havde han faktisk gjort sig umage om at gøre sit salgsarbejde, tror jeg også godt at han kunne have lykkedes med at "lukke mig".
Jeg tror såmænd at Jens er en fin fyr som privatperson, men som sælger og repræsentant for en virksomhed, fremstår han enormt ubehøvlet og uprofessionel.
han var rar og venlig.
seriøs og vidende ,tilmed stor…
seriøs og vidende ,tilmed stor besparelse på omkostninger . Jeg er meget tilfreds :)
Vi havde besøg af Christian Phillip fra Privatpension.
Vi havde besøg af Christian Schwartzmann Phillip fra Privatpension. Christian gav sig god tid til at gennemgå vores pensioner med os og forklare tingene på en forståelig måde. Både hvad der kunne gøres bedre, men også hvad der ikke skulle ændres på, for ændringen ville kun gøre aftalen dårligere.
Vi kan varmt anbefale Christian hvis du vil have gennemgået dine forsikringer.
Husk at det i sidste ende er DIG, som bestemmer om der skal laves nogen ændringer på din pension.
God og behagelig oplevelse
Venlig, rar og oplysende medarbejder, som forklarede og gennemgik tingene så jeg forstod dem.
God kundekontakt
God kundekontakt
Christian er god til at informere om de forskellige tiltag,
Opdagede at min mand havde en pension på400.000 som ville gå op i røg hvis han dør før han går på pension det er selvfølgelig lavet om nu
Samt begge vores pensioner er væsentligt forhøjet
Tak for det
behagelig person kan klart anbefales
Vh Annette og Jesper Nielsen
Rigtig god oplevelse og vi følte os…
Rigtig god oplevelse og vi følte os underrettet i hvilket tiltag der skulle tages, var god til at forklare os om fordele og ulemper.
Vi glad for at vi tog den beslutning 😀
Et godt møde
Super god og fyldestgørende rådgivning
Super god og fyldestgørende rådgivning, fik svar på alle mine spørgsmål.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.