Vi havde besøg af Christian Schwartzmann Phillip fra Privatpension. Christian gav sig god tid til at gennemgå vores pensioner med os og forklare tingene på en forståelig måde. Både hvad der kunne g... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
God kundekontakt Christian er god til at informere om de forskellige tiltag, Opdagede at min mand havde en pension på400.000 som ville gå op i røg hvis han dør før han går på pension det er sel... Ver mais
Er faktisk skiftet fra APC pga rådgiveren Flemming Olesen som var meget god og kunne forklare talene ærligt uden at prøve at gemme tingene. Der var faktisk kun lidt forskel i afkast/penge mellem de... Ver mais
At de er ærlige, tålmodige og ikke bange for at forklare tingene flere gange, hvis det er nødvendigt. Jeg lægger ikke selv skjul på hvad mine kunder får når de hyrer FruSEO ind til SEO-arbejde, da d... Ver mais
Informações sobre a empresa
Sobre Privatpension
Escrito pela empresa
Pensionsrådgivning for både private og mindre erhvervsdrivende virksomheder
Vi er professionelle pensionsformidlere med speciale i at optimere pensionsordninger – primært for private kunder og mindre erhvervsdrivende. For os er det den personlige kontakt med vores kunder, som danner grundlaget for vores daglige arbejde. Vi har pensionskundechefer, der dækker hele Danmark og som er parate til at vejlede dig med udgangspunkt i din individuelle situation, behov og ønsker for fremtiden.Informações de contacto
Dinamarca
- privatpension.dk
Uforpligtende gennemgang af pension
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 20% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Christian var super imødekommende
Christian var super imødekommende, og gjorde det let forståeligt. Hyggeligt møde, og jeg glæder mig over at jeg sparer så mange penge på min pension. Tak for kaffen Christian :)
Super flink og kompetent mand
Super flink og kompetent mand. Blev grundigt informeret, om både plusser og minusser. Følte mig godt imødekommet og oplyst. Flyttede mine gl. Pensions ordninger over efter mødet.
Meget kompetent rådgivning.
Meget kompetent rådgivning.
Møde afholdt med John Larsen fra Privatpension.
John forstår at lytte og at sætte sig i kundens sted,
John har stor erfaring og er god til at skabe overblik, der gives den varmeste anbefaling herfra.
Havde besøg af Thomas Steen Vilhelmsen…
Havde besøg af Thomas Steen Vilhelmsen fra privat pension en virkelig behagelig mand som kunne vise og fortælle så vi forstod det. Kan varmt anbefale ham.
God service, at privatpension følger op på deres kunder og deres pensioner.
Grundig og behagelig forklaring.
God rådgivning
der var bare styr på det super
En flink og rar konsulent,der gav sig…
En flink og rar konsulent,der gav sig tid til at forklare hvordan min pensions opsparing vil kommer til at se ud med tiden hvis alt er vel. Tak for en rigtig god samtale .
Kompetent og nede på jorden rådgivning
Christian var venlig, kompetent og ligetil at tale med, og han gjorde det lidt mere overskueligt at tale om pension.
Venlig og god forklaring aprivat mødef faktiske…
Venlig og god forklaring af faktiske forhold
go samtale
det var en rar samtale om pension og meget nem forklaring af de forskelle der er mellem pensionsselskaber
Syntes pensionsrådgiveren var grundig…
Syntes pensionsrådgiveren var grundig og kom hele vejen rundt med god/fornuftig rådgivning.
Oliver var overbevisende
Oliver var overbevisende, ærlig og kunne mærke at han vil mig det beste, så det håber jeg på.
Christian var rigtig god til at…
Christian var rigtig god til at forklare det så man kan forstå det, og jeg fik god råd og vejledning
Super behagelig samtale
Super behagelig samtale, virker til at have styr på tingene.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.