Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

For the money it's just about ok... But it's unstable. I have a standard setup and I have to keep reinstalling plugins. When you login to go to your download centre I have to relink my account EVERY t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Classificada 3 em 5 estrelas

Bestiller d. 29. april, får straks en ordrebekræftigelse, derefter intet. D. 9. maj trækkes pengene fra min konto D. 10. maj modtager jeg endelig varen

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super Service - intet mindre

Umbraco nøgler i tomme størrelser som skulle være nemt at få i et byggemarked - Nix men Pro.Tools har dem naturligvis og de bliver leveret inden man når at tælle til 5. TAK!

27 de junho de 2015

Wow.. Sådan..

Manglede et stykke værktøj... Jeg vidste ikke hvad...
Jeg vidste kun, at jeg havde en opgave der skulle løses og et stykke værktøj til at gøre det ordentligt.
Så da jeg skrev til Pro-Tools, og forklarede hvad jeg skulle have løst, gik der ikke mange minutter til jeg fik fremvist præcist den kniv fra Olfa som kunne løse min opgave til perfektion.
Og prisen kunne jeg ikke diskutere, det var helt unødvendigt. :D

Tak for hjælpen! :)

4 de março de 2015
Classificada 4 em 5 estrelas

Fin service

Jeg fandt hurtigt de varer jeg ønskede og foretog en bestilling. Delle af ordren var udsolgt, hvorfor jeg dagen efter blev ringet op og fik aftalt hvad der skulle ske. Dele af ordren blev modtaget hurtigt herefter, og den resterende del bliver eftersendt uden omkostning for mig. Så alt i alt - fin service.

14 de fevereiro de 2015
Classificada 3 em 5 estrelas

Hurtig levering.

Lidt irriterende med forskellige navne. Firmaet Kimose, Pro-Tools .

5 de fevereiro de 2015

Kære Lone

Vi takker for din
anmeldelse og er glade for at du var tilfreds med den hurtige levering.

Vi er utrolig
kede af at høre hvis vores kontakt oplysninger er forvirrende. Firmaet kimose er
ejeroplysningerne på selve firmaets CVR nummer.

Pro-tools er en
del af firmaet kimose. Man kan sige at Pro-tools er navnet på vores hjemmeside samt
marketings/brand navn indenfor
håndværktøj.

Mvh. Timmy Kimose - Pro-Tools

Classificada 5 em 5 estrelas

Kanon god oplevelse... kan kun anbefales😊

Manglede nogle knivblad til en speciel kniv de hade på hjemmesiden. Ringede og spurte om de ikke hade dem? Og vupti 10 min efter var de på hjemmesiden...
Bestilte vare omkring 14.30 og de blev leveret dagen efter.... Super service
Har kun et lille minus, fragt på 60 kr ved køb under 300 kr er lige i overkanten

19 de outubro de 2014

Resposta da Pro-Tools

Hej Dennis tak for din gode anmeldelse, vi bestræber os på at vores kunder for den bedst mulige oplevelse.
Mht. fragt på 60kr ved køb under 299kr kan vi det svære ikke gøre det billigere i øjeblikket.
Mvh. Timmy Kimose - pro-tools.dk

Pro-Tools, Veldig bra

Bestilte Tecos ringgaffelnøglesæt med omstilbar skralde 12 dele, søndag 22. juni og sættet ble leveret på døren i Norge torsdag 26. juni.
Danske kunder betaler ikke frakt men til Norge er det 50 kroner. Ingen ting å si på det.
Norske kunder slipper å betale dansk MVA siden den norske MVA skal tillegges i Norge.
Pakken gikk rett igjennom norsk toll uten MVA så da ble det en riktig hyggelig pris for settet, 549 kroner inkl frakt. MEGET godt fornøyd.

26 de junho de 2014

Resposta da Pro-Tools

Hej Jon tak fordi du valgte og handle hos os, dejligt og hører at du er tilfreds med dit køb og det kom hurtigt frem.
Mvh. pro-tools

Classificada 1 em 5 estrelas

Sendte en ordrebekæftigelse og hævede pengene, men har ikke sendt nogen varer!

Sendte en ordrebekæftigelse og hævede pengene, men har ikke sendt nogen varer!

Og jeg har intet hørt fra dem siden.

22 de junho de 2014

Hej Tom
Er ked af der var en fejl mht. levering har ikke fundet ud af hvad der helt er gået galt, men post danmark må havde skrevet forkert addresse. er glad for du skrev hurtigt til os så vi kunne rette vores fejl og du kunne modtage dine varer.
Mvh. pro-tools

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais