Leia as opiniões dos outros
Vlotte afspraak, uitstekend aangeven wat de kosten zouden zijn. Aardige mensen! Buitengewoon tevreden. Mijn auto rijdt weer super, mede ook dankzij de uitlijning!
Met schade aan een voorband om 08:00 uur gemeld. Werd vakkundig vriendelijk en snel gerepareerd (nieuwe banden) zodat wij onze vakantie konden voortzetten. Super service!
Net als andere jaren weer een betere service dan verwacht! Mijn 15 jaar oude auto weer voor een klein bedrag door de apk, de monteur stelt zelf na beoordeling voor een klein mankementje maar niet te r... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Oficina de reparação automóvel
- Oficina de inspecção
- Mecânica automóvel
- Serviço de motorista
- Loja de pneus
- Oficina de camiões
Meer dan 2.000 Profilers staan klaar om je snel te helpen Profile is een franchise garage keten welke zich specialiseert in banden, velgen, apk en onderhoud. Met meer dan 150 vestigingen zitten we altijd bij je om de hoek. Bij iedere vestiging werken zelfstandige ondernemers die hun klanten kennen. Dat is niet zo vreemd, want we zijn oprecht geïnteresseerd. Bij Profile werken alleen vakmensen. Uitlijnen gaat bij ons verder dan een lampje op groen krijgen. Investeren in het vakmanschap van onze monteurs vinden we de normaalste zaak. En door alleen met kwaliteitsonderdelen te werken, blijft de fabrieksgarantie van gerepareerde auto’s vaak behouden.
Informações de contacto
Pondweg 2, 2153 PK, Nieuw-Vennep, Noord-Holland, Holanda
- 0900-7763453

Profile. Voor Banden, APK en Onderhoud
Pede aos clientes que escrevam opiniões
makkelijk afspraak te maken en perfecte…
makkelijk afspraak te maken en perfecte service
Vlotte afspraak
Geweldige garage met echte vakmensen
Geweldige garage met echte vakmensen. Vriendelijk personeel, duidelijke communicatie en altijd een snelle, uitstekende service. Absoluut een aanrader!
Prop eruit, van binnenuit gerepareerd. Keurig nette service van Profile Nieuw-Vennep
Een lekker band werd in Oostenrijk tijdelijk gerepareerd met een prop. Eenmaal thuis toch even gebeld met profile omdat we gelezen hadden op internet dat een prop niet meer volstaat als vaste oplossing. Mevrouw van de receptie gaf aan dat de band inderdaad beter van binnenuit gerepareerd kan worden. Dus meteen een afspraak gemaakt. Ze was ook nog zo attent om te vragen of we ondanks de lekker band toch een fijne vakantie hebben gehad. Net even die menselijke touch. Groot compliment voor Profile! De band is overigens netjes op de afgesproken tijd gerepareerd.
Goede en eerlijke service!
Met schade aan een voorband om 08:00…
Snelle en goede service
Super service
Goed advies en snelle service
Poderá usar IA para responderLer mais
Geen service na reparatie
Auto inde garage gebracht voor vervanging distributie riem. Na de reparatie bleek na 1 dag dat de cruisecontrole het niet meer deed. Wij zouden de volgende dag naar Spanje rijden maar er kon niet even naar gekeken worden. Dus vertrekken met buikpijn bang dat we stil komen te staan. Heel vervelende ervaring dus. Dat terwijl wij heel erg tevreden met onze Profile in Hoofddorp

Resposta da Profile - Nieuw-Vennep, ABO
All went good
Mijn beoordeling.
Goede ontvangst,goeie koffie,snelle goede service en weer snel de weg op.
Ik kan alleen maar een dikke 10 geven
Ik kan alleen maar een dikke 10 geven
Alles is zo goed geregeld en snel kom er nu voor de 2 keer en ben super te vrede
Weer goede service
Ze hebben snel een plekje gezocht…
Ze hebben snel een plekje gezocht anders had ik niet op vakantie gekund.Was heel blij met hoe personeel mij hielpen