Banner for Progardia

Progardia  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev henvist til MR scanning af mit højre knæ mandag formiddag d.14/9 og jeg fik indkaldelse fra Progardia den samme dag. Jeg kunne allerede komme til scanning torsdag d.17/9. Det var imponerende.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig og meget venlig service, da jeg måtte melde afbud til den første tid pga pludselig sygdom, fik jeg en ny tid kort efter. Da jeg kom til MR scanningen blev jeg mødt af yderst venligt og tålmodig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kom til scanningen med en ret stor grad af klaustrofobi og nogle tidligere dårlige scanningsoplevelser i bagagen andre steder fra. Men hos Progardia blev jeg taget rigtig godt imod og personal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk... Hvis alle virksomheder og medarbejdere var som Progardia, ville vi slet ikke have brug for Trustpilot. Min mand havde akut brug for en helkropscanning. Vi ringede kl. 12.30 og fik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Centro de ressonância magnética
  2. também em
  3. Centro de diagnóstico médico por imagem
  4. Centro de diagnósticos
  5. Mamografia

Sobre Progardia

Escrito pela empresa

Progardia – vished og tryghed gennem avanceret billeddiagnostik

Hos Progardia hjælper vi mennesker med at få større vished om deres helbred gennem avancerede billeddiagnostiske undersøgelser.

Vi tilbyder blandt andet MR-helkropsscanning, MR-scanninger og mammografi – altid med fokus på høj faglighed, tryghed og en god oplevelse gennem hele forløbet.

Vores team består af erfarne speciallæger, radiografer og lægesekretærer. Vi lægger vægt på personlig rådgivning, tydelig kommunikation og høj service, så du føler dig godt informeret fra første kontakt til endeligt svar.

❤️ Et trygt forløb fra start til slut

Vi ved, at bekymringer om helbredet kan fylde meget. Derfor gør vi det nemt og trygt at få svar.

Hos os bliver du mødt af kompetente fagfolk, som tager sig tid til dine spørgsmål og guider dig gennem hele forløbet. Hos Progardia skal du føle dig tryg – både før, under og efter din undersøgelse.

• 👩‍⚕️ Personlig rådgivning – vi tager os tid til dine spørgsmål.
  • ✓ Høj faglighed – erfarne fagfolk og fokus på kvalitet.
  • ♡ Tryghed hele vejen – et overskueligt og professionelt forløb.
  • 🤝 Høj service – tydelig kommunikation og nærvær.

🔬 Avanceret MR-helkropsscanning

Mere viden. Mere vished.

Med avanceret 3 tesla MR-teknologi kan kroppen undersøges detaljeret uden brug af røntgenstråling.

MR-helkropsscanning giver et omfattende billede af kroppens organer og væv og kan bidrage til at identificere forandringer, som bør undersøges nærmere.

• 3 tesla MR-teknologi med fokus på høj billedkvalitet
  • Omfattende undersøgelse af store dele af kroppen
  • AI-understøttet billeddannelse og moderne teknologi
  • Erfarne fagfolk omkring dit undersøgelsesforløb
  • Fokus på tryghed og en god patientoplevelse

🧠 MR-scanninger med fokus på kvalitet og komfort

Vi tilbyder målrettede MR-scanninger af blandt andet hjerne, ryg, led og indre organer.

Vores patientvenlige tilgang har fokus på komfort og tryghed – også for dig, der oplever uro eller klaustrofobi i forbindelse med scanninger.

🎗️ Mammografi med høj faglig ekspertise

Vi tilbyder mammografi med fokus på kvalitet, faglighed og tryghed. Her kombineres moderne billeddiagnostik med klinisk ekspertise, så du får et professionelt forløb med tydelig information.

Mammografi udføres på baggrund af lægehenvisning.

❤️ Mere end scanninger – det handler om mennesker

Hos Progardia handler det ikke kun om teknologi og scanninger. Det handler om mennesker.

Vi arbejder hver dag for at give vores kunder større vished, tryghed og et solidt grundlag for at træffe beslutninger om deres helbred.

Kontakt Progardia
📞 70 60 11 60
✉️ info@progardia.dk
🌐 www.progardia.dk

Progardia – når teknologi, faglighed og tryghed går hånd i hånd

Escrito pela empresa

🔬 Avanceret 3 tesla MR-teknologi
Vi anvender avanceret 3 tesla MR-teknologi, der giver detaljerede billeder af kroppens organer og væv og understøtter en grundig diagnostisk vurdering.
🧠 MR-helkropsscanning
Et omfattende billede af kroppens vitale organer i én samlet MR-undersøgelse.
👩‍⚕️ Erfarne specialister
Et dedikeret team med stærk faglig ekspertise omkring dit forløb.
💙 Tryghed fra start til slut
Personlig rådgivning, tydelig information og nærvær hele vejen.
🛡️ Høj faglighed og kvalitet
Moderne teknologi kombineret med klinisk ekspertise.
🌿 Fokus på komfort
Patientvenlige rammer, nærvær og god information.
🎗️ Mammografi med faglig ekspertise
Fokus på kvalitet, moderne billeddiagnostik og et trygt patientforløb. Mammografi udføres på baggrund af lægehenvisning.
❤️ Mere viden. Mere vished
Vores mål er at give dig et bedre grundlag for at forstå dit helbred.

Vores løfte til dig

Professionel billeddiagnostik. Personlig service. Tydelig kommunikation. Et trygt forløb.

Vi kan ikke garantere, hvad en undersøgelse viser – men vi kan garantere, at vi gør os umage. Hos Progardia får du et professionelt forløb med avanceret billeddiagnostik, faglighed, tydelig information og personlig service. Vi er her for at give dig størst mulig vished og tryghed gennem hele forløbet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

73 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

De er så venlige og ventetiden et…

De er så venlige og ventetiden et virkelig kort

1 de agosto de 2025

Kære Sandra.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du har oplevet venlig service og kort ventetid – det betyder meget for os. Vi arbejder hele tiden på at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, og din feedback motiverer os til at fortsætte det arbejde.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Professionelt personale.

Kan trygt anbefale Progardia. Fik meget hurtigt en tid. Imødekommende reception. God orientering inden og efter scanning af Kim Jensen.

30 de julho de 2025

Kære Leif.

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos Progardia – både med den hurtige tid, den imødekommende reception og den grundige orientering før og efter scanningen. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt behandlet. Vi sætter stor pris på din anbefaling!

Imødekommende og venligt personale

Imødekommende og venligt personale, der beskriver processen og tager hånd om oplevelsen. Moderne, rolige og rene faciliteter. Super indtryk, og selvom jeg håber det ikke bliver nødvendigt, bruger jeg gerne Progardia igen.

28 de julho de 2025

Kære Lars.

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os – både med vores personale og faciliteter. Det betyder meget for os, at du følte dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet.

Vi håber selvfølgelig også, at du ikke får brug for os igen, men skulle det ske, står vi klar til at tage godt imod dig. Tak fordi du valgte Progardia.

Jeg havde en virkelig god oplevelse,

Jeg havde en virkelig god oplevelse,
De var meget betænksomme og
var gode til at give information så man følte sig helt tryg.

Kære Hans-Peter.

Tusind tak for din fine anmeldelse! 😊

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at du følte dig tryg og godt informeret gennem hele forløbet. Det er præcis sådan, vi ønsker, at alle skal have det, når de besøger Progardia.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

100% PERFECT SERVICE

I had very good experience with the service of Progardia. Personnel was really friendly and professional and I felt very good there. I got everything really well explained which made sure that entire MRI scan procedure went well. I am overall really happy with their service and I recommend this clinic to everyone who needs MRI scan.

25 de julho de 2025

Dear Lucia.

Thank you so much for your kind words and wonderful feedback! 🌟

We’re truly happy to hear that you had such a positive experience at Progardia. It’s important to us that every patient feels well-informed, comfortable, and cared for throughout the entire process — so it means a lot to know we succeeded in making you feel that way.

Your recommendation is greatly appreciated, and we’re always here if you or someone you know needs an MRI scan in the future.

Best regards

Blev mødt af sødt

Blev mødt af sødt, smilende personale da jeg ankom, og videre ind til scanning, hvor jeg fik en gennemgang hvad der skulle ske. Og hvad jeg kunne forvente af lyde. Jeg blev godt forberedt👍
Super oplevelse, meget professionel og der blev hele tiden tjekket om jeg var ok.
Kan helt klart anbefale Progardia..

25 de julho de 2025

Kære Anett.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊

Vi er glade for at høre, at du følte dig godt modtaget og tryg under hele forløbet. Det betyder meget for os, at du oplevede både professionalisme og omsorg – og at du følte dig godt forberedt inden scanningen.

Vi sætter stor pris på din anbefaling af Progardia og håber at kunne byde dig velkommen igen, hvis du skulle få brug for os i fremtiden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse ved Progardia i…

Rigtig god oplevelse ved Progardia i dag. Yderst god service allerede ved ankomst . Og en meget professionel MR specialist, der gjorde oplevelsen behagelig og tryg.

Kære Cindie.

Tusind tak for din varme anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos Progardia. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den gode service ved ankomst og den professionelle tilgang fra vores MR-specialist.

Tryghed og kvalitet er noget, vi prioriterer højt – så det betyder meget, at du har mærket det.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen.

Super privat klinik.

Nemt at finde, God modtagelse, høfligt personale, blev kaldt ind til tiden og fin gennemgang af processen.
+En ekstra stjerne for, at de kvalitets sikrede deres arbejde inden man fik lov at gå👌🏻

Kære Stefan.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os – fra den nemme adgang og venlige modtagelse til punktlighed og grundig gennemgang.

Det glæder os især, at du lagde mærke til vores kvalitetssikring – vi går meget op i, at alt er i orden, før vores kunder går herfra.

Tak for den ekstra stjerne – den varmer! 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig betjening og omsorgsfuld…

Venlig betjening og omsorgsfuld behandling. Fine priser, hurtige tider.

Kære Maria.

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Vi er glade for, at du har oplevet både venlig betjening og omsorgsfuld behandling hos os – det er netop den kombination, vi stræber efter.

Det glæder os også, at du værdsætter vores priser og hurtige tider. Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen, hvis du har brug for en MR-scanning.

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, god service, ingen ventetid, professionalisme på alle plan

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en dejlig oplevelse hos os. Det betyder meget, at du fremhæver vores gode service, korte ventetid og professionalisme – det er netop dét, vi stræber efter hver dag.

Vi håber at byde dig velkommen igen, hvis du skulle få behov for en MR-scanning.

23 de julho de 2025

Kære Peter.

Tusind tak for din positive anmeldelse.

Hurtigt og præcist

Hurtigt og præcist. Venligt personale med sans for effektivitet.
Jeg vil selvfølgelig helst ikke komme her igen🙂
Men bliver det nødvendigt, så vælger jeg gerne Progardia igen.

22 de julho de 2025

Kære Søren.

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du oplevede både hurtighed og præcision – og at vores personale gjorde et positivt indtryk med deres venlighed og effektivitet.

Vi forstår godt, at du helst vil undgå undersøgelser, men det betyder meget for os, at du ville vælge Progardia igen, hvis behovet opstår. Det er en stor tillidserklæring, som vi sætter stor pris på.

Vidunderlig oplevelse

Vidunderlig oplevelse! Dejlig og venlig personale! Jeg blev taget godt i mod og blev godt instruere i, hvad der ville forgå under undersøgelsen og jeg blev tjekket ind på flere gange under scaningen.

Kan helt klaret anbefalede progardia til andre!

22 de julho de 2025

Kære Laura.

Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at du havde en vidunderlig oplevelse hos os, og at du følte dig godt taget imod og trygt guidet gennem hele undersøgelsen.

Vi gør os umage for at skabe en tryg og behagelig atmosfære, og det betyder meget at høre, at vores personale gjorde en positiv forskel for dig – både før og under scanningen.

Tak fordi du vil anbefale Progardia videre – det er den største ros, vi kan få!

Exceptionel god service og behandling

Exceptionel god service og behandling
Personalet var utroligt søde, imødekommende og servicemindede. Jeg følte virkelig, at de tog sig den nødvendige tid – og mere til.
Jeg har fået foretaget MR-scanning flere gange andre steder og har ofte oplevet, at man bliver hastet igennem, som om det hele bare handler om penge. Det var på ingen måde tilfældet her.
Tværtimod var hele forløbet roligt og trygt, og ventetiden – både fra henvisning til scanning og på selve dagen – var bemærkelsesværdigt kort.
Kæmpe anbefaling herfra!

21 de julho de 2025

Kære Kian.

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os at høre, at du har følt dig tryg, godt behandlet og ikke mindst mødt med nærvær og respekt gennem hele forløbet.

Vi lægger stor vægt på at skabe en rolig og professionel oplevelse, hvor der er tid til den enkelte – så det glæder os virkelig at høre, at det netop var din oplevelse hos os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din store anbefaling. Det er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super dedikeret og dygtige medarbejdere til MR-scanning af hoved/nakke

Har netop fået scannet mit hoved og nakke hos progardia og oplevelsen kunne ikke have været bedre. Jeg fik super hurtigt en tid og havde en virkelig god oplevelse med stedet. Kim var super opmærksom og venlig hele vejen igennem og virkelig engageret og flink til at fortælle/vise en masse om, hvordan scanneren fungerer. Kan kun give mine bedste anbefalinger med på vejen! Tak til Kim for den gode behandling.

21 de julho de 2025

Kære Line.

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord. Det glæder os utrolig meget at høre, at du havde en god oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver Kim og hans indsats. Han er en vigtig del af vores team, og det betyder meget at høre, at hans venlighed, engagement og grundige forklaringer gjorde en positiv forskel for dig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for dine anbefalinger. Det er den bedste anerkendelse, vi kan få.

Classificada 1 em 5 estrelas

blev scannet mandag 14-07-2025 har ikke…

blev scannet mandag 14-07-2025 har ikke fået svar endnu nu er der gået 4 dage det bare ikke i orden

14 de julho de 2025

Kære Boye.

Vi kan godt forstå, at det kan føles som lang tid at vente på svar. Din scanning blev foretaget mandag den 14. juli 2025, og som oplyst giver vi svar inden for 3-5 hverdage. Da weekenden ikke tæller med, er vi stadig inden for den aftalte svartid.

Dit svar er sendt mandag den 21. juli. Hvis du ikke har modtaget svaret, må du meget gerne kontakte os på telefon 70 60 11 60, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Tak for din tålmodighed!

Professionel

Skrevet for min mand der var pt. Professionel, til tiden, imødekommende
Rigtig god oplevelse

15 de julho de 2025

Kære Susanne.

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din mand havde en professionel og positiv oplevelse hos os.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele jeres oplevelse, og vi håber at kunne byde jer velkommen igen i fremtiden.

En rigtig god oplevelse.

Alle var søde, imødekommende og professionelle i deres tilgang til opgaven med at skanne mig. Efterfølgende en grundig telefonisk gennemgang af resultaterne. Jeg er fuldt ud tilfreds, og vil vende tilbage om 3 år med henblik på en helkrops skanning igen. 😊

3 de julho de 2025

Kære Christian.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en rigtig god oplevelse hos os. Det betyder meget for os, at du fandt vores team søde, imødekommende og professionelle. Vi sætter stor pris på din ros af vores grundige telefoniske gennemgang af resultaterne.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen om 3 år til en ny helkropsskanning. Indtil da, pas godt på dig selv.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var i dag til mammografi og…

Jeg var i dag til mammografi og ultralydsscanning.
Super søde og professionelle.
Kan kun anbefales

10 de julho de 2025

Kære Anette.

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os og anbefaler os til andre.

Perfekt oplevelse

Havde brug for en MR efter en særlig protokol til en intervention i udlandet. Jeg fik en tid 2 dage efter min henvendelse. Undersøgelsen blev perfekt udført og billederne straks overført til det udenlandske behandlingssted. God information hele vejen og pæne rammer i Middelfart. Stort tak til Kim og hele teamet for en behagelig og professionel oplevelse. JW

18 de junho de 2025

Kære JW.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de rosende ord! Vi er utrolig glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os – og at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt med din MR-scanning efter den specifikke protokol.

Det betyder meget for os, at du følte dig godt informeret hele vejen, og at både rammerne i Middelfart og vores team levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din tillid og ønsker dig alt det bedste med din videre behandling i udlandet.

Progardia

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais