PromixSweden Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har gjort ett köp av Promixsweden som inte vart som jag hade tänkt, men det var mitt fel som inte kollade bättre på produkten jag köpte, jag hörde av mig till kundtjänst och fick all hjälp ni kan... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Grym bra service, bra bemötande. De visste precis vad jag behövde. Amatör dj som man är. Men fick hem mitt slutsteg idag och provkörde mina tvåvägs 15" från 90 talet. Höll på att blåsa ut fönstren i v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Extremt bra service! Väldigt snabb leverans, fick det jag beställde på 2 dagar. Tyvärr visade sig rökmaskinen inte fungera (sånt kan hända) men det hanterades snabbt och smidigt av PromixSweden! Kom... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Radion med cd-spelare returnerades samma dag som den levererades till mig, 9 december. Företaget tillhandahöll transportdokument. Kontroll hos transportföretaget visade att varan kom tillbaka till Pro... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de música

PromixSweden - Svensk trygghet i över 50 år! Som svenskt bolag med över 50 år i branschen och stora lager i Sverige kan vi säkerställa snabb leverans och hög tillgänglighet för dig som kund. Tack vare tre av Europas största import- och grossistbolag i ryggen erbjuder vi marknadens bästa priser. Genom stora inköp direkt från fabrik, ett brett sortiment och vår gedigna lagerhållning i Sverige levererar vi blixtsnabbt från våra centrallager — vilket gör oss till en av Nordens ledande aktörer inom professionellt ljud, ljus och dekor! Vi har högtalare, mixerbord, delningsfilter, musikinstrument, scenljus och det mesta annat inom ljus och ljud! Vi har även ett stort utbud av LED PAR i olika konfigurationer. Välkommen att fynda i webbutiken, stort sortiment med ljud, ljus, musikinstrument och de...

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

128 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag mailade och frågade vilken Bluetooth högtalare jag skulle köpa..

Jag hör en uppdatering av mitt omdöme då jag skickade tillbaks högtalaren, det var inga problem från deras sida och allt verkar löst nu, så företaget är i allafall väldigt seriöst, sen var det synd att jag blev styrd att köpa fel högtalare men som dom förklarat så kan det bero på extra personal, men nu är jag nöjd i allafall. Tack!
Jag mailade och frågade vilken Bluetooth högtalare jag skulle välja då jag ville ha en smidig och bra högtalare för runt 1000 kr och fick då en länk till en högtalare, bra tänkte jag så jag beställde den och fick hem den, spännande att testa som vanligt när man köpt något nytt... Snacka om besviken, riktigt dåligt ljud i den.. Jag har små högtalare hemma som kostar 400-500 kr som låter mycket bättre.. En riktig plastlåda med en 8 tummare i... Det låter som att man har lagt ett högtalarelement i en plasthink ungefär. Fjärrkontrollen funkar väl var 10e tryck ungefär... Snacka om besviken!!! Har mailat om detta men inte fått något svar. Kommer INTE att handla där någon fler gång tyvärr..

Det var denna högtalare..

Fenton FT8LED Portable System 8"
Högtalare Fenton FT8LED batteridrift eller nät FT8LED

5 de março de 2021
logótipo da PromixSweden

Resposta da PromixSweden

Hej Patrik, detta var verkligen tråkigt, tack för din input. Kopierar även in mailsvar du fick förra veckan, så du verkligen fått det. Ha en bra dag.
COPY:
Hej. Beklagar svar dröjt några dagar mot normalt pga Corona-läget. Hoppas på förståelse.

Det var tråkigt att höra. Men vi löser helt klar fri retur om du vill utnyttja din ångerrätt. Hör av dig i så fall igen, så ordnar vi upp detta.
(Vi ska även kolla mer internt runt detta ärende då vi har haft lite extra personal ibland nu i Corona-tider pga personalbrist i kombination med stor orderingång)

Hör av dig igen hur du önskar göra så löser vi detta.
Ha en bra helg.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dåligt.....

Beställde en rökmaskin som de skickade snabbt, en eloge för det! När jag får hem maskinen fyller jag på lite vätska för att prova den, men inser då att maskinen saknar trådlös fjärrkontroll, trotts att detta tydligt angivits på hemsidan. Jag kontaktar då direkt Promix och uppger att jag vill returnera rökmaskinen. Hör sedan Inte av dem på nästan en vecka. Efter upprepade Mail till företaget så svarar dem och undrar varför jag vill returnera. Jag förklarar att fjärr saknas. Promix uppger då att det aldrig angivits att trådlös fjärr ingår. Som tur är har jag tagit screenshot på beskrivning från hemsidan, som de nu ändrat. Kontaktar Klarna som uppger att de kommer assistera mig. Väntar fortfarande på ett svar från Promix... Första och sista gången jag beställer något från dessa skojare

13 de janeiro de 2021
logótipo da PromixSweden

Resposta da PromixSweden

Hej. Vi beklagar det som hänt, verkar vara så att spec. (Utan trådlös fjärr nu) ändrats från leverantör i senaste batchen och detta har då ändrats snarast av marknad/it avd. Och din leverans kom tyvärr lite i kläm där i mellan och gick iväg innan ändring av text. Kan tyvärr bli så ibland vid över 10000 produkter och en viss fördröjning på några dagar/veckor innan det upptäcks och hinner ändras, speciellt nu i "Coronatider" och helgdagar, som ibland kan ge lite personalbrist. Vi jobbar hårt med leverantörerna för att säkerställa detta inte ska hända utom vår kontroll, men ibland brister det tyvärr tydligen.

Men självklart tar vi tillbaka maskinen fritt och ber verkligen om ursäkt för detta.
Vi har även gett dig ett erbjudande om rabatt om du valt att behålla produkten.
Vi ordnar direkt med fri fraktsedel för retur av denna som du önskar. Service avd. återkommer i nytt mail snarast med returlapp osv. (Vilket du bör mottagit, när vi svarade dig runt detta i förra veckan)

Vi vill även tacka för din uppmärksamhet runt detta, då det alltid är bra att vi får info om eventuella fel och kan kolla och åtgärda snarast. I detta fall hade det tydligen ändrats redan, men vi tackar dig ändå.

Detta är inte alls vår stil, utan vi är ett seriöst företag som funnits i 50år, hoppas på förståelse i ärendet. Du ska även i e-mailet förra veckan mottagit en rabattkod, om du nu önskar beställa något framåt.

Ha en bra dag.

Classificada 3 em 5 estrelas

Har väntat i 25 dagar sen jag gjorde…

Har väntat i 25 dagar sen jag gjorde min beställning ! Vet att den är på väg men såå lång leveranstid väntade jag mig inte!! Första gången jag har handlat här så jag kan inte uttala mig så mycket än .
Hoppas grejerna är värd så lång väntan!!

9 de dezembro de 2019