Pronto Live SE Opiniões 7

TrustScore: 2.5 em 5

2,3

Informações sobre a empresa

1. Casino

Pronto Live är destinationen för alla spelare som älskar live casinospel och slots. Med fokus på smidighet kan spelare snabbt registrera ett konto i samband med sin första insättning via Trustly och BankID. Spelare får tillgång till ett utbud i världsklass, med de bästa spelen från de största leverantörerna i alla kategorier. Det inkluderar blackjack, roulette, videopoker, baccarat, game shows och slots. Pronto Live är ett licensierat online casino, som erbjuder en reglerad och trygg spelmiljö för svenska spelare. Licensen är utfärdad av Spelinspektionen och säkerställer att strikta regler kring säkerhet, rättvisa och ansvarsfullt spelande följs. Det ger även spelare större transparens och ett starkare skydd av personuppgifter. Pronto Live erbjuder även kundservice som är tillgänglig via email och chatt, redo att svara på frågor och lösa bekymmer när de uppstår. Ta kontakt med oss direkt om du behöver assistans. Dela gärna med dig din upplevelse på ProntoLive.se. Vi uppskattar att höra om dina personliga upplevelser!

Informações de contacto

2,3

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

7 opiniões

Dålig support dålig hemsida

Dålig hemsida Dåligt företag. Råkade använda fel email så dom snor mina pengar och vägrar ge dom tillbaka om jag inte går igenom en drygare och längre process än vad pengarna är värda. undvik

30 de setembro de 2024

Dom tog mina pengar

Dom tog mina pengar. Behövde starta om sidan för den laggade efter jag hade satt in 100kr. När jag kom tillbaka var jag inte längre inloggad och det är helt omöjligt att hitta kontot med mina pengar igen.

30 de agosto de 2023

Riktigt värdelös sida

Riktigt värdelös sida. sätter in pengar via insättningsbonusen men får inte min bonus. skriver till supporten som ska ha öppet i flera timmar till men får börja med köplats 1 och rör mig inte fram oavsett hur längre man väntar. blir besviken och försöker ta ut mina pengar igen då blir jag tillsagd att jag inte har tillräckligt mycket pengar i mitt saldo för att kunna göra ett uttag. värdelös sida, värdelös support. håll er borta

15 de julho de 2023

Account blocked… incompetent support

Account was blocked right after creating. Sent all 4 documents they wanted (including a selfie) and then they said they couldn’t find my account with my email address and I should try using live chat…. Of course they couldn’t find my account because they blocked it before I could add an email address. Still waiting to get access to my first deposit.

25 de março de 2023

riktigt dålig sida

dog sida, omsättningen räknades inte med. Spelade för 300kr på en 100kr bonus när omsättningskravet skulle vara 100kr? Sedan stod det att om jag avbryter bonusen ska jag få 174kr, jag tryckte och fick 34kr. Behövde inte bekräfta något. Snyggt!!!!

20 de fevereiro de 2022
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.