We zijn langsgeweest bij Pronto Wonen in Tilburg, waar wij goed zijn geholpen door Jan. Dankzij Jan hebben wij de perfecte bank gevonden welke goed aansluit bij onze wensen. De open eindjes zijn goed... Ver mais
Pronto Wonen is de gezelligste woonwinkel van Nederland & België!
Laat je verrassen door het originele en eigentijdse meubelassortiment en de vele accessoires. Net als jij zijn wij altijd in beweging. Seizoenen en woontrends veranderen, mogelijkheden worden steeds groter en uitgebreider. Bij Pronto Wonen vind je altijd de laatste woontrends passend bij elk seizoen. En natuurlijk ook de meest actuele stoffen, kleuren en vooral nieuwe en slimme woonoplossingen passend bij jouw woonstijl.
Voor zitmeubelen heb je bij Pronto Wonen een ruime keuze uit bankstellen, loveseats, fauteuils en natuurlijk ook trendy hoekbanken. En je kunt veel van de zitmeubelen zelf samenstellen. Maak jouw zithoek compleet met één van onze dressoirs, salontafels, bijzettafels of TV-meubels. Met onze eetkamerstoelen en bijpassende kasten kan je altijd heel gezellig aan tafel.
Shop in een van onze winkels of reserveer voordelig online jouw showmodel in de meubel outlet of sale hoek.
Postbus 538, 4870 AM, Etten-Leur, Holanda
Respondeu a 74% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bij Pronto een hoekbank gekocht, en ohhh wat zijn wij vriendelijk, zeer behulpzaam en professioneel geholpen door Cindy. Wat een topper is zij!! Cindy weet waar ze over praat, dus Cindy een dikke pluim voor jou.
We werden hartelijk verwelkomd door Yaniek, kwamen met een doel, werden goed begrepen en al snel tot de conclusie gekomen dat het een slaapbank werd. Luisterde naar het feit dat er een bepaald budget was, en daar is ze prima onder gebleven. Kortom een hele fijne en gezellige service! Yaniek BEDANKT!

Resposta da Pronto Wonen
Geweldig geholpen door de manager Esmé Spijker. Ze nam uitgebreid de tijd, gaf goed advies en nam mij heel serieus. Had bijna het gevoel alsof we het samen kochten. 5 sterren!
We zijn voor de aankoop van onze bank zeer deskundig geholpen door een zeer vriendelijke medewerkster en gaan zeker voor een volgende aankoop weer terug naar deze fijne winkel.
Wij zijn zoals altijd goed geholpen en een meedenkende verkoopster Anita
Goed advies neemt alle tijd zodat je met een goed gevoel de winkel uitloopt en tevreden bent met de aankoop.
Dank Anita
We zijn bij Pronto in Duiven geweest en daar heeft Luuk ons geholpen. Hij had goede productkennis en dacht fijn met ons mee. Wij zijn erg tevreden!
Super vriendelijke verkoopster die ons goer heeft geholpen! Ze gaf goede adviez dacht met ons mee en nam de tijd. We hebben nu een prachtige bank waar we met ons hele gezin van genieten!

Resposta da Pronto Wonen
Goed geholpen door een ervaren verkoopster die van wanten weet. Daarnaast snelle levering en goede klantenservice. Na de levering bleken er wat kleine probleempjes te zijn met de stoelen maar dit werd keurig netjes opgelost.

Resposta da Pronto Wonen
Nous avons été accueilli rapidement et de suite mis à l'aise afin que nous puissions découvrir les offres de Pronto. Nous avons beaucoup apprécié le fait de pouvoir rassembler nos commandes chez Weber et Pronto sur la même livraison. Livraison réalisé dans les meilleurs délais et parfaitement à l'heure avec une équipe de professionnel sympathique et efficace.

Resposta da Pronto Wonen
Goede uitleg. Jammer dat we bij het meubel de onderhoudsflesjes moesten betalen, dat vind ik geen service!
Bank al uitgezocht, daarna samenstellen, ging heel vlot en netjes, nu wachten tot levering…

Resposta da Pronto Wonen
Mooie zaak , goede uitleg.
Vriendelijke benadering.

Resposta da Pronto Wonen
Netjes en heel snel onze mooie lampen van light&living binnen gekregen! Goede communicatie te Sliedrecht niks op aan te merken!

Resposta da Pronto Wonen
Anouk heeft ons goed en vriendelijk geholpen

Resposta da Pronto Wonen
Wij hebben een goed en duidelijk advies gekregen van Corné. De keuze voor het onderstel van de eettafel werd ons duidelijk na zijn heldere uitleg. Ruime keuze uit stoffen en een mooie ingerichte zaak.
Goed geholpen door Sam bij de aankoop van een nieuwe bank!

Resposta da Pronto Wonen
Zeer netjes geholpen, er word de tijd genomen om je te helpen. En er word heel goed en fijn mee gedacht. Ook als je een lastige maat bank nodig hebt die niet te groot is. Ze lopen mee en bekijken bij alle banken de opties. Nog nergens zo goed geholpen als hier bij Pronto

Resposta da Pronto Wonen
We zijn wederom weer super geholpen bij de Pronto vestinging Vlaardingen. Een goedendag toen we binnen kwamen en wilt u eerst rondkijken? Ja graag en toen we besloten hadden werden we door Daniella goed geholpen. Advies daar waar nodig bij inze keuze. Wij hebben 6 eetkamer stoelen gevonden helemaal naar onze zin. Wij gingen met een zeer tevreden gevoel naar huis. Nu 3 wkn wachten en dan kunnen we ze aan onze kloostertafel gaan gebruiken. Bedankt Daniella voor de hulp.

Resposta da Pronto Wonen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.