Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Virkelig godt arbejde, Propstep! Overraskende enkel og tryg proces – og det betyder meget, når man står midt i noget så vigtigt som at finde et nyt hjem. Kan varmt anbefales, hvis man ønsker en prof... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev opmærksom på en bygning via en anden platform, men kom ingen vegne der. Jeg skrev mig på en interesseliste via propstep og fik hurtigt besked om ledige lejligheder. Der var tydelig informatio... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusinde tak til Troels & Rasmus! Min kone og jeg ledte efter ny bolig grundet familie forøgelse. Fra jeg ringede første gang, til chatsupport- samt fremvisning, så er alt gledet fuldstændig gni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

FANTASTISK kundeservice❣️ Jeg har haft daglig kontakt med Malene Dominic hele vejen igennem (som faktisk kun var knap 2 uger, fordi hun/Propstep bare rykkede!) Midt i en skilsmisse, hvor jeg havde b... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de arrendamento imobiliário

Escrito pela empresa

Propstep – din vej til en ekstraordinær lejeoplevelse! Propstep er en boligplatform, hvor du nemt og gratis kan finde din næste lejebolig. Vi kombinerer en brugervenlig digital platform med personlig rådgivning og 5-stjernet support fra vores erfarne udlejningsmæglere. Over 90.000 boligsøgende bruger allerede Propstep til at finde deres næste hjem – og vi samarbejder med nogle af landets største pensionskasser og ejendomsudviklere som AG Gruppen, PKA Ejendomme, NIAM, Akademiker Pension, K-Fastigheter, Nordhusene, BoStad, Gefion Group, Keystone Investment Management, Olav de Linde og C.W. Obel Ejendomme. Hos Propstep er vi dedikerede til at skabe trygge, effektive og ekstraordinært gode lejeoplevelser – både for dig som boligsøgende og for udlejere.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Fantastisk!!

Fantastisk kundeservice i særklasse! Tusinde tak for hurtig respons og hjælp til Marie.

15 de dezembro de 2020

Kundeservice i særklasse!

Har nu tegnet en lejekontrakt på min nye lejlighed gennem propstep, der er ikke noget at sætte en finger på.
God fremvisning med alt det nødvendige info man bør vide.
Deres chatfunktion er i en liga for sig, det fungere bare som det skal og deres hurtige respons gør det kun endnu nemmere.

Er ikke flyttet ind endnu men tvivler på der skulle opstå nogle problemer, og hvis der gør er jeg sikker propstep står klar til at hjælpe.

Jeg flytter ind med en god og tryg mavefornemmelse.
5 stjerner herfra.

15 de outubro de 2020

Great experience with Propstep

Thanks to Propstep and especially Marie I found my new home. The company has a very user friendly website and the whole communication was easy and prompt. The whole process from contacting the agent, booking the appointment for an apartment showing until receiving the contract took just a week. Thank you very much!

14 de outubro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Tusinde tak til Troels & Rasmus!

Tusinde tak til Troels & Rasmus!

Min kone og jeg ledte efter ny bolig grundet familie forøgelse.
Fra jeg ringede første gang, til chatsupport- samt fremvisning, så er alt gledet fuldstændig gnidningsfrit.

Tusinde tak for hurtig respons, samt kompetente svar på alle spørgsmål.
Vi glæder os meget til overtagelsen af vores nye bolig, og et nyt kapitel som familie kan starte i Herlev.

12 de abril de 2020

vil gerne takke Troels

vil gerne takke Troels , som er medindehaver i ovennævnte firma for en supper service ifm. med at indsamle relevant information til vores nye invistering i 3 ejerlejligheder. Det er en jungle at få overblik over hvor man skal købe med alle de nye byggerier - og derfor er jeg meget tilfreds med deres overblik på deres site , ønsker bestemt at anbefale denne side :)

16 de maio de 2019

Fedt koncept

Nybygget.dk giver et samlet overblik over byggerier i Danmark. Noget der ellers kan være svært at overskue. Super idé!

23 de agosto de 2018
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais