Pro Sport Lights Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Commande reçu avec 1 produit défectueux, mais Pro Sport Light a reagi avec professionnalisme et a procédé au remboursement. Excellente relation client....Bravo Je comprend que cela puisse arrivé.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige service. Had een accident met de fiets en had de factuur niet meer voor de verzekering. Ze hebben mij deze direct toegestuurd. Alsook kon ik een nieuwe helm kopen aan 40% korting. Geweldige... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, en advies op maat gekregen nadat ik hier via hun website om gevraagd had. De kwaliteit van het product is goed, en beter/sterker dan verwacht naarmate de prijs. Aan de hand van door... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I would like to thank personal for advice and help, very professional. Good quality of helmets, with light in the front and back, comfortable wearing

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para bicicletas
  2. Loja de bicicletas

Pro Sport Lights is opgericht in 2018 als eerste Belgische aanbieder van fietshelmen met ingebouwde oplaadbare verlichting. Het bleef niet enkel bij fietshelmen met verlichting, ondertussen is fietsverlichting ook een belangrijk onderdeel van het assortiment en willen we de beste fietsaccessoires en onderdelen aanbieden. Het bedrijf heeft als missie: de beste, modernste, meest vooruitstrevende fietsverlichting aan te bieden op de Europese markt!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

150 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

76 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed produkt snelle montage en…

Goed produkt snelle montage en demontage van de fiets.Na melding van een licht beschadigd rubbertje werdt mij een nieuw set opgestuurd.Een tip voor montage kleef de rubbers vast,zo is het gemakkelijker te monteren zonder dat ze vallen.En zo raak je ze ook niet zoek

1 de julho de 2025

Dag Etienne

Hartelijk dank voor jouw beoordeling! Inderdaad een goede tip voor het monteren van de rubbertjes!

We wensen je veel fietsplezier toe

Classificada 5 em 5 estrelas

Chapeau voor de service van Pro Sport Lights…

Dank aan service van Pro Sport Lights die onze cursisten van de fiets lessen in Oisterwijk (NL) heeft voorzien van nieuwe rubberen elastiekjes voor de fietshelmen.
Wij geven als vrijwilligers Fietsles aan volwassenen die nooit gefietst hebben en dat doen we veilig met de fietshelmen van Pro Sports Light!

24 de junho de 2025

Hey AL Biekart,

Heel erg bedankt voor jouw beoordeling. Wat fijn om te horen dat de elastiekjes goed zijn aangekomen. Jullie inzet als vrijwilligers is bewonderenswaardig, een toffe organisatie zoals de jullie ondersteunen we graag!

Classificada 4 em 5 estrelas

My problem was solved very fast and they were very friendly.

My problem was solved very fast and without any problems.
The after sale service gets from me 5 stars.
The product I bought, gets from me 3 stars (to expensive for the quality)

28 de maio de 2025

Hi Carlo

Thank you very much for your honest review and kind words about our customer service.

We also appreciate your feedback on the product itself. We’re always working to improve the balance between quality and price, so your input is valuable to us.

Sporty regards

Zit perfect

Zit perfect, correcte levering.

5 de junho de 2025

Dag Guido

Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling!

Zeer goede en snelle afhandeling

Zeer goede en snelle afhandeling
Ik ben ook zeer tevreden over de bestelde producten
Product 10/10
Kwaliteit 10/10
Tevredenheid 10/10

15 de maio de 2025

Resposta da Pro Sport Lights

Bedankt voor je bestelling! Nog veel fietsplezier

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt mega fijn benaderbaar bedrijf om…

Echt mega fijn benaderbaar bedrijf om mee te maken te hebben. We zijn heel blij me de kar voor de hond. Super service en mooi product!

29 de maio de 2025

Dag Karen

Hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! We wensen je veel fietsplezier en avontuur toe met de hondenkar!

Fantastische klantenservice

Fantastische klantenservice, snelle levering en uitstekend product zoals omschreven etc. Ik ben meer dan tevreden en raad hun zeker aan!

6 de maio de 2025

Goeiedag Angela,

Heel erg bedankt voor jouw beoordeling! We staan altijd klaar voor je!

Met sportieve groet

Quick delivery

Delivery to France was quick and was matching with the website information.
Article quality is little under my expectation, especially I fear the zipper will not last very long, but the overall price is quite low.

10 de abril de 2025

Hey Client

Thank you for your review and feedback! You can always send us an email for further assistance with the article: info@prosportlights.com

Mooi stuur en foam

Mooi stuur en foam. Goede service en snelle levering. Voor herhaling vatbaar! Bedankt uit België.

14 de abril de 2025

Hey Jan
Bedankt voor jouw review! We zien je graag terug!

Goed gecommuniceerd

Goed gecommuniceerd, en vlotte hulp bij maat helm, levering ok

8 de abril de 2025

Goeiedag George
Heel erg bedankt voor jouw review!
We staan altijd paraat voor onze klanten.

Fijne ervaring
Na 1 probleempje, werd alles direct opgelost. Snelle reactie, en niet mogelijk doen. Bedankt eddy
Fijne wagen voor m'n kleinzoon en honden

5 de abril de 2025

Dag Wilma
Bedankt voor jouw beoordeling! We zullen het doorgeven aan Eddy en we wensen je veel plezier toe met de fietskar!

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima levering, voldoet prima aan de beschrijving

Op korte termijn geleverd, goed verpakt...
Voldoet aan de verwachtingen en de beschrijving....
Makkelijk verwisselbaar scherm...
Warm binnengedeelte...gekocht voor koude oren te vermijden...werkt prima
Kan mijn bril ook ophouden met het scherm...
Heb een e-bike...perfect voor geschikt...

2 de abril de 2025

Resposta da Pro Sport Lights

Dag Hugo, hartelijk bedankt voor jouw beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent met je aankoop!

Dikke 10

Veilig verpakte helm
Helemaal tevreden van
Eigenschappen zoals beloofd
Ook maat hoofd klopt volledig.

26 de março de 2025

Resposta da Pro Sport Lights

Dag Anja, hartelijk bedankt voor jouw beoordeling!

Speedpedelec helm

Correcte prijzen en snelle afhandeling

27 de março de 2025

Resposta da Pro Sport Lights

Goeiedag Nico, bedankt voor jouw review!

Speedpedelec fietshelm

Super complete speedpedelec-fietshelm met oorbescherming, veiligheidsverlichting voor -en achter, dubbel vizier, etc... Prijs/kwaliteit fantastisch, aanrader!!

4 de março de 2025

Dag Johan, Bedankt voor jouw beoordeling! - Team Pro Sport Lights

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.