Jeg fik 3 behandlinger af Umut/Protreatment Slangerup efter flere år med on/off smerter i nakke/kæbe/skuldre. Efter disse behandlinger og øvelser til at lave hjemme, er der sket stor forbedring. Klar... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Viborg Protreatment. Fysioterapeuterne er virkelig dygtige, professionelle og tager sig tid til at lytte og tilpasse behandlingen – det gør en kæmpe forske... Ver mais
Igennem hele min rehab fik jeg professionel og yderst god behandling samt smil fra alle ansatte. Sofie er en meget kompetent fys som jeg ville anbefale til alle der får skader og vil have den bedste r... Ver mais
A empresa respondeu
Har kommet hos Martin Bjerg i Ballerup de sidste måneder og for 2 år siden, pga af smerter i nakke og skulder forårsaget af problemer med en diskos i nakken. Martin er meget dygtig og professione... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
ProTreatment blev stiftet i oktober 2006 af fysioterapeut Thomas Jørgensen. Jørgensen mente, at der manglede et sted, hvor der var plads til at samle diagnosticering og forskellige behandlingsformer hvor patienten var i centrum. Vores oplevelse og erfaring med systemet er, at der er utrolig langt fra, at patienterne konstaterer en skade til, at der er en sundhedsperson, der er i stand til at forstå, fremkalde og ikke mindst behandle patientens skade eller gene. Denne lange proces er grundlaget for ProTreatments opstart, og vi forsøger stadig at gøre op hermed – vi vil vise, at der er en anden og kortere vej at gå.
Hvem er vi?
Escrito pela empresa

- Du er i fokus
- Med afsæt i vores eget udviklede behandlingskoncept er vi specialiseret inden for diagnosticering, behandling og træning af biomekaniske problemstillinger. Vi bestræber os hver dag på at yde vores patienter den bedste behandling ved at sætte den enkelte patientens individuelle skade og behov i centrum via progressiv behandling. Den individuelt rigtige behandlingsmetode bliver udvalgt ud fra kriterier, hvor hurtig og succesfuld rehabilitering er det primære mål.
- Hvor finder du os?
- ProTreatment er en virksomhed, der driver fysioterapeutiske klinikker flere steder i Danmark. Vi har b.la. klinikker på Sjælland og i Jylland.
- Tilskud til behandlinger
- De fleste af vores klinikker har overenskomst med den offentlige sygesikring, hvilket betyder, at man med henvisning fra læge kan få tilskud til behandlinger (Vores klinik i Dragør har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring da det er en privatklinik).
Informações de contacto
Dinamarca
- hello@protreatment.dk
- protreatment.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Mine varmeste anbefalinger
Jeg har gået fast hos Lotte Buk Buskbjerg gennem et par år nu.
Virkelig dygtig og kompetent fysioterapeut. Utroligt sød og rolig.
Mine varmeste anbefalinger herfra til ProTreatment og Lotte Buk Buskbjerg

Fantastiske
Fantastiske, imødekommende og profesionelle. Mangler du en fys er protreatment Svinninge stedet du skal kontakte

Super dygtig fysioterapeut i Albertslund

Resposta da ProTreatment
Kyndig og professionel behandling og…
Kyndig og professionel behandling og til at få tider.

Århus bedste FYS! Nærmest healende hænder
Kæmpe tak til Nicklas for at hjælpe mig med min venstre akillessene der har drillet i en periode. Fedt jeg skal ud og spille fodbold igen!

Resposta da ProTreatment
Venlig og professionel behandling med…
Venlig og professionel behandling med et hurtigt og godt resultat. Mine to behandlere Jakob Due og Daniel i Kanalgaden, ProTreatment kan varmt anbefales.
Janne Jørgensen

Protreatment Albertslund
Min oplevelse af Protreatment Albertslund er kun positiv. Behandlingen er professionel, målrettet og giver gode resultater.

Professionel og positiv oplevelse
Det bedste er, at EMIL har fået fikset mit 70 år gamle knæ, så jeg nu igen er “fit for fight”.
Derudover har han (og sikkert også hans kolleger) - en professionel tilgang til sin patient.
Han er lyttende, har en frisk jargon og ikke mindst et godt humør 🤗😀 tak for det !
Jeg kan på det varmeste anbefale ProTreatment i Albertslund

Resposta da ProTreatment
Altid en virkelig god oplevelse med den…
Altid en virkelig god oplevelse og med den rette behandling og vejledning
Stor stor tilfredshed med vores samarbejde hos Stine i Helsinge.

Nørresundby og Suren
Har nu haft forskellige forløb hos ProTreatment Nørresundby hos Suren de seneste 5-6 måneder.
Generelt synes jeg hele Protreatment teamet har været fantastisk venlige og søde hele vejen igennem og det er overfor alle deres klienter, af hvad jeg har oplevet mens jeg har været der.
Jeg har Suren som behandler og kan kun anbefale ham, han ved hvad han laver, forklarer hvorfor han gør de forskellige ting og hvad målet med de forskellige ting er.
Hvis jeg ønsker nye øvelser på mit træningsprogram, så tilføjer han og fjerner øvelser alt efter mine ønsker.
Alt i alt er jeg meget glad for forløbet hos ProTreatment Nørresundby og specielt Suren, kan varmt anbefales
Ps: hvis man skulle mangle nogle gode opskrifter på pizza, så er det også Suren I skal have fat i, han er lidt af en Pizza-connoisseur

Faglig dygtig fysioterapeut
Jeg går både til rygtræning for hold og individuel behandling for nakke/skulder hos Nicoline Tia Graff i Helsinge/Tisvilde afdelingen.
Er super glad for den behandling jeg modtager og kan kun anbefale ProTreatment i den Nordsjællandske afdeling.
Nicoline er dygtig til hurtig at spotte hvor ”skoen trykker” og til at få sat en effektiv behandling i gang.

Dygtig fysioterapeut
Jeg er gennem flere år blevet behandlet af Mikkel der er ansat i Kanalgaden i Albertslund, han er en meget kompetent behandler, der sørger for at holde min svage lænd i god form.

Dygtige og kompetente fysioterapeuter
Dygtige og kompetente fysioterapeuter. Jeg er meget glad for at træne hos Protreatment i Ballerup

Resposta da ProTreatment
Super kompetente behandlere og…
Super kompetente behandlere og behandling.
Anbefaler det til alle jeg kender 🙏

Resposta da ProTreatment
Dygte fysioterapeuter og et behageligt sted at komme.
Jeg blev af min læge henvist til fys behandling, og havnede tilfældigt hos ProTreatment, da jeg bare søgte på fys i lokalområdet. Jeg er virkelig glad for mit forløb hos ProTreatment, da jeg er blevet mødt af et team af venlige og kompetente behandlere, som også taler sammen og finder bedste mulighed for behandling - individuelt eller på hold. Jeg kan kun anbefale ProTreatement!

Resposta da ProTreatment
Jeg har brugt Ida-Louise Thaulow de…
Jeg har brugt Ida-Louise Thaulow de gange hvor ryggen har været helt låst, og kan virkelig mærke en forskel fra første session. De gange hvor hun har haft orlov og jeg har prøvet andre(ikke Pro Treatment), har det ikke haft nogen synderlig effekt, så jeg er altid vendt tilbage. Kan kun anbefales hende.

Resposta da ProTreatment
Det er en god oplevelse at blive…
Det er en god oplevelse at blive behandlet hos ProTreatment
Gode terapeuter der gør alt for klienterne
Man føler sig godt tilpas efter behandling

Resposta da ProTreatment
Super professionelt team med høj…
Super professionelt team med høj faglighed og venlig tilgang til behandlingsforløbet.
Har deltaget i GLAD træning og kæmpe ros til Malene for super god guidning.

Resposta da ProTreatment
Søde og venlige personale,og gode til…
Søde og venlige personale,og gode til at holde en igang.

Resposta da ProTreatment
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.