Havde en køkkenvask der var utæt i…
Havde en køkkenvask der var utæt i vandlåsen, hvor ProVVS kom akut inden påskeferien, super flot arbejde og oprydning på stedet.
Kan kun anbefale ProVVS 💪
Din lokale, autoriserede VVS & VE Installatør. Vi kører hovedsagligt i København og Nordsjælland. Specialister i varmepumper og energiberegninger.
Industrivej 25, 3320, Skævinge, Dinamarca
Kan kun anbefale ProVVS 💪
Jeg fik monteret varmepumpe og nogle nye vandrør. Flot arbejde, til aftalt pris og aftalt tid.
Anbefaling herfra.
Klarede lidt besværlig montering af varmepumpe helt uden problemer. Mega løsningsorienteret og venlige. Vi er glade
Bestille en vvs til defekt toilet. Da der ikke var kommet én på det tidspunkt som jeg havde fået, skrev jeg klage til firmaet. Den viste sig at være uberettiget, da vvs'er kom, han var blot lidt forsinket. Jeg undskyldte og trak min klage tilbage. Vvs'er var både serviceminded og hurtig til at stille toilettet diagnose. God oplevelse. Jeg vil klart anbefale dem og bruge dem igen. Vh. Borger fra Egedal kommune/Ølstykke
Provvs hjælper dit på vores opgaver, med gennemført arbejde, samt de er super flexible og grundige.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner her fra.
Super service i forbindelse med reducering af højden på et afløb i køkkenet. Vi var lidt tidspressede, men de fik os presset ind trods travlhed. Og super servicemindede medarbejdere selv om opgaven ikke var super nem - kan kun anbefales herfra.
Very uncomfortable and felt pressured into buying something I don’t think was the problem. Also very expensive for the service provided.
Aftaler bliver overholdt - God dialog hele vejen rundt - super flot arbejde - rydder pænt op efter sig- kæmpe anbefaling herfra
Super professionelt VVS-firma, der overholder aftaler og ikke går på kompromis med kvaliteten. Mange anbefalinger herfra.
Glimrende og pænt arbejde. Hurtig respons. God dialog med firmaet
super fin oplevelse fik fikset det hele og var sikre på at det virkede inden de kørte
ProVVS kan virkelig anbefales, vi er i gang med at renovere vores hus, og de har været ude fixe begge vores badeværelser. Så professionelt et firma fra start til slut. Vi er så glade for vores resultater, og vil klart ringe til dem en anden gang
Et rigtigt godt firma, god service kom til den aftalte tid, flot udført arbejde, rimelig pris. kan virkelig anbefales.
Jeg har fået skiftet alle mine radiatorer og rørene lå i en krybekælder. Det er bare lavet så flot, fantastisk rådgivning og servicemindede håndværkere der kom hos mig. Alt var ryddet flot op efter hvert besøg og aftaler blev overholdt. Kun de varmeste anbefalinger fra mig
Jeg fik monteret en opvaskemaskine af et andet firma, hvilket resulterede i vand i hele køkkenet første gang jeg brugte den!! :O De havde selv først tid til at se på det igen ugen efter, selvom jeg forklarede dem at det var forholdvist akut, og generel mega dårlig service når den nu var blevet sat op dagen før.
Jeg ringede efterfølgende til ProVVS og forklarede dem situationen - de forstod ret hurtigt at jeg skulle bruge nogen NU. Lang historie kort, 3 timer efter mit opkald til ProVVS virkede alt som det skulle, og jeg har ikke haft problemer siden :) Hvis man kunne give mere en 5-stjerne havde jeg gjort det - tak!!!
Super service, godt arbejdet kan kun anbefale dem
Det handler altid om service, er det ikke det man siger? I hvert fald har jeg akut haft brug for en VVS og blev anbefalet Pro VVS i mit netværk. De kom så hurtigt de kunne og fik løst mit problem - og da han havde 20 minutter før han skulle være ved næste sted, hjalp han lige ekstra og gav mig gode råd og fifs uden at det kostede mig 1 kr. ekstra. Alt var sagt med stor viden og hjertevarme - god service og kompetent firma. Tusinde tak. 5 stjerner herfra.
Jeg kontaktede ProVVS i håbet om at udvide mit Københavnerbadeværelse til et badeværelse med seperat bruseniche. Om dette overhovedet kunne lade sig gøre, var en udfordring i sig selv grundet den begrænsede størrelse. Kevin fra ProVVS besigtigede opgaven og forsikrede mig om, at dette sagtens kunne lade sig gøre. Ganske rigtigt blev opgaven løst til UG - og endda til aftalte tid og pris.
Professionel rådgivning af Kevin ifm. installation af fjernvarme. Det var rart, at få en fagmand ud der havde styr på sin sag og ikke kun gik op i penge. Vi fik gode råd samt optimeringsløsninger på energibesparelse på huset. Det var mere end, hvad vi havde forventet. Kan varmt anbefale PROVVS. De er også hurtige til at svare og er meget fleksible.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.