Pscallme Opiniões 1054

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi. Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi. Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

ik stuurde mijn gebroken ketting in ter reparatie en kreeg een geheel nieuwe terug was helemaal verbaasd super fijne service hebben ze daar Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel

Classificada 5 em 5 estrelas

Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een toplocatie net buiten het centrum met gratis parkeren voor de deur. De winkel straalt klasse uit en is gevuld met prachtige items en stijlvolle mensen. Het team is vriendelijk en professioneel en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de joalharia

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle en correcte afhandeling van mijn…

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling.

Resposta da Pscallme

We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt, dus extra leuk dat je dat zo hebt ervaren. Hopelijk mogen we je snel weer blij maken met een volgende bestelling! Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

De kadobon is al een kado!!

De kadobon is echt een kado om te ontvangen, ontzettend leuk verpakt!!
Lekker online ervan geshopt, snel mijn armband ontvangen en draag deze wederom met plezier...zo heb ik eigenlijk twee keer een kado "bof ik even" 😉
Wat blijven ze mooi!!

24 de março de 2026

Resposta da Pscallme

Wat een heerlijke review om te lezen, dank je wel voor de 5 sterren!
Zo leuk dat de cadeaubon al als een cadeautje voelde én dat het uitpakken daarna weer een feestje was. Precies zoals we het bedoelen! Liefs Team PScallme

great service

I brought a broken bracelet to the shop. It was already 1 year old. They repared it, I could wait for it. Friendly service

24 de março de 2026

Resposta da Pscallme

Thank you so much for your kind review! We’re glad we could repair your bracelet while you waited and that you were happy with our service. You’re always welcome in our shop!” Love Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Werd heel goed en snel geholpen

Werd heel goed en snel geholpen, nadat ik een mail had gestuurd. Ik was een ringetje kwijt en kreeg dat gelijk toegestuurd.
En ook met vragen, gelijk een goed advies. Echt top geholpen, een dikke pluim

27 de março de 2026

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je mooie review, we delen je reactie en de pluim met ons team, hier worden we nog enthousiaster van! Graag tot de volgende keer. Liefs Team PScallme

Prachtige aankoop

Prachtige aankoop. Ik ben heel blij met de ketting en armband. Mooie kwaliteit, snelle levering en een zeer adequate klantenservice.
Ik koop heel graag bij jullie. Jullie staan garant voor kwaliteit!

Resposta da Pscallme

Wat een prachtige review. We doen ons best, dus dit is heel leuk om te lezen. Als team zorgen we met elkaar voor de kwaliteit van PScallme, daar hoort naast de mooie sieraden ook onze service bij, dank je voor de waardering hiervan. Liefs team PScallme

Snelle reactie klantenservice

Mijn pakketje was zoek en ik werd vriendelijk geholpen en snelle reacties op de mail. Uiteindelijk is het pakketje terecht, ik ben blij met mijn zomerse armband!

Resposta da Pscallme

Gelukkig hebben we samen het pakketje dat bij de post was 'kwijt' geraakt, weer gevonden en kun je nu de leuke armband gaan dragen. Nu het zonnetje nog... Graag tot een volgende keer. Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Werkelijk een prachtige armband…

Werkelijk een prachtige armband ontvangen met 2 Pantherkopjes en groene ogen 😍
De klantenservice kan ik niet over oordelen want heb nog geen problemen met sieraden gehad.

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je lieve review, je hebt inderdaad een hele mooie armband besteld, een echte eyecatcher.. en hopelijk blijft alles gewoon goed gaan, zodat je onze klantenservice niet nodig hebt. Maar mocht het toch zo snel, ook dan helpen we je graag met de juiste oplossing. Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

De bestelling mooi verpakt en een…

De bestelling mooi verpakt en een snelle verzending ..
Prachtige armband! ♥️

Resposta da Pscallme

We besteden inderdaad aandacht aan de bestelling, zodat je echt een cadeautje ontvangt. Heel veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Liefs Team PScallme

Mooie sieraden

Mooie sieraden . Altijd heel erg aardig en accuraat

Resposta da Pscallme

Wat een mooie review, dank je wel. Super leuk om te lezen dat je onze sieraden mooi vindt en je ons als erg aardig en accuraat ervaart. Graag helpen we je een volgende keer weer. Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en altijd mooi en…

Snelle levering en altijd mooi en verzorgd verpakt!
En een goede service als er iets kapot is!

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor je mooie riview. Super fijn om te lezen dat je de snelle levering en onze verpakking waardeert. En een goede service vinden wij erg belangrijk. Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Twee van mijn armbandjes waren stuk…

Twee van mijn armbandjes waren stuk gegaan, en die zijn weer helemaal als nieuw gemaakt! Nu gaan ze hopelijk weer een hele tijd mee.

17 de março de 2026

Resposta da Pscallme

We zijn blij dat we je armbandjes weer als nieuw hebben kunnen maken, zodat je ze weer met plezier kunt dragen. Mocht er in de toekomst nog iets zijn, dan helpen we je natuurlijk graag weer. Liefs team PScallme

Mooi gemaakt!

Resposta da Pscallme

Dank je voor de mooie review, we hebben de ring met veel zorg gemaakt en fijn dat dit wordt gewaardeerd. Veel draagplezier en graag tot ziens. Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn ontzettend vriendelijk geholpen

We zijn ontzettend vriendelijk geholpen, ik had een paar armbandjes kapot en die zijn gelijk gemaakt hele goede service

19 de março de 2026

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen, dank je wel voor deze mooie review!
Veel plezier met je gerepareerde armbandjes, en we zien je graag nog eens terug! Liefs Team PScallme

Vlotte toezending, leuk verpakt

Vlotte toezending, leuk verpakt.

19 de março de 2026

Resposta da Pscallme

Dank je voor je mooie review. We doen ons best om elke bestelling met zorg en een beetje extra aandacht te versturen. Graag tot een volgende keer. Liefs Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en met zorg verstuurd

Snelle levering, mooi verpakt.

Resposta da Pscallme

Dank je voor de mooie review en fijn dat je tevreden bent over onze verpakking en de snelle levering. We doen ons best om elke bestelling met zorg en aandacht te versturen. Veel draagplezier en graag tot een volgende keer. Liefs team PScallme

Vriendelijke dames

Vriendelijke dames. Ik wordt altijd netjes en met geduld behandeld
En uiteraard super mooie spullen!

17 de março de 2026

Resposta da Pscallme

Dank je voor je mooie review, wij vinden het fijn dat je onze service waardeert en merkt dat we er zelf ook plezier in hebben. Graag tot een volgende keer. Liefs Team PScallme

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.