Pscallme Opiniões 1054

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Heerlijke, mooie winkel. Sieraden blijven mooi. Ik stel hoge eisen aan mijn sieraden en deze blijven mooi. Supervriendelijke service en Pascal is ook heel servicegericht! Top aanrader!

Classificada 5 em 5 estrelas

ik stuurde mijn gebroken ketting in ter reparatie en kreeg een geheel nieuwe terug was helemaal verbaasd super fijne service hebben ze daar Kwaliteit en service staat hoog in het vaandel

Classificada 5 em 5 estrelas

Helaas was mijn armbandje geknapt, het grootste gedeelte van de balletjes zaten er gelukkig nog aan. Maar het was ook even zoeken naar de rest van de balletjes, volgens mij hebben we er een aantal nie... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een toplocatie net buiten het centrum met gratis parkeren voor de deur. De winkel straalt klasse uit en is gevuld met prachtige items en stijlvolle mensen. Het team is vriendelijk en professioneel en... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de joalharia

PScallme is in 2009 opgericht door Pascal van de Bunte. De naam PScallme is afgeleid van de naam Pascal. PScallme staat bekend om de kwaliteit van haar sieraden. Alle sieraden uit de collectie zijn te combineren met elkaar, zodat iedereen zijn eigen stijl kan dragen. De collectie van PScallme bestaat uit armbanden, kettingen, enkelbandjes, ringen en oorbellen. Alle items uit de collectie zijn te combineren met andere items uit de collectie. Door de verschillende armbanden en materialen te combineren ontstaat een eigen set naar persoonlijke smaak. De collectie is draagbaar bij iedere gelegenheid en te matchen met je garderobe. Of je nu een avondje uitgaat of dat je de sieraden van PScallme met je favoriete outfit combineert, you always look amazing with PScallme!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 85% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 3 em 5 estrelas

Het meisje dat ons hielp was niet echt…

Het meisje dat ons hielp was niet echt geïnteresseerd en dacht niet mee. We moesten onze ring en armband verlengen en dit kon niet gelijk. Wij moeten een uur rijden dus gaven aan dat we gingen lunchen en of we erna terug konden komen. Helaas niet...ze bood ook geen andere optie aan zoals opsturen. Hierbij keek ze naar haar collega en die gaf een blik van ..nee. Blij met de aankopen, maar de service en het meisje viel tegen. Niet gewend daar !

Resposta da Pscallme

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat de service tijdens je bezoek niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is zeker niet hoe wij onze klanten willen ontvangen.

We begrijpen dat het vervelend was dat het verlengen van je ring en armband niet direct kon en dat er geen alternatief werd aangeboden, zeker gezien jullie reistijd. We nemen je feedback dan ook serieus en zullen dit intern bespreken, zodat onze medewerkers in de toekomst proactiever meedenken en opties aanbieden.

Fijn om te horen dat je wel blij bent met je aankopen en we hopen dat je ons nog een kans geeft om een betere service-ervaring te bieden bij een volgend bezoek of via onze andere mogelijkheden zoals verzenden. Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige sieraden zoveel keuze echt…

Prachtige sieraden zoveel keuze echt heel mooi😊
En een snelle levering binnen een dag zooooo blij mee 👌

Resposta da Pscallme

Wat ontzettend leuk om te horen! Fijn dat je zo blij bent met je sieraden én met de snelle levering. Heel veel plezier met je nieuwe sieraden! Team PScallme

Netjes op tijd geleverd

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen dat alles netjes op tijd is geleverd! Bedankt voor je mooie review en het vertrouwen in ons. Graag tot een volgende bestelling! Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne geholpen en fantastische…

Fijne geholpen en fantastische service!Dankjewel! :))

16 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Heel veel plezier met je aankoop en hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen bij PScallme

Classificada 4 em 5 estrelas

Aardige dames

Aardige dames, goede uitleg en service.

Resposta da Pscallme

Dank je wel voor de 4 sterren en je complimenten! We doen ons best om iedereen goed te helpen. Als je nog tips hebt om het de volgende keer 5 sterren te maken, horen we dat graag 😊

Goed advies

Goed advies.
Gekeken en geluisterd wat past bij mij.
Niet teveel sieraden laten zien, zodat je niet meer weet wat je wil.
Mooie overzichtelijke winkel.
Vriendelijk personeel.

14 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Wat een mooie review, dank je wel. Wij vonden het gezellig dat je er was en hebben je graag geholpen, graag tot een volgende keer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben gek op de armbandjes alleen vind…

Ik ben gek op de armbandjes alleen vind het niet eerlijk dat ik zo veel moet bijbetalen om ze groter te laten maken!!

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Wat fijn om te horen dat je zo gek bent op onze armbandjes, dank je wel daarvoor!

We begrijpen dat het vervelend kan voelen om bij te moeten betalen voor het vergroten. Het vergroten van een armband betekent echter dat we extra (gouden) beads moeten toevoegen én dat het sieraad opnieuw in ons atelier wordt aangepast. Daar komen dus zowel extra materiaal- als arbeidskosten bij kijken.

Omdat er daadwerkelijk meer goud en extra werk in zit, kunnen we dit helaas niet voor dezelfde prijs aanbieden.

Voor veel klanten is het juist heel fijn dat we de mogelijkheid bieden om items te vergroten, zodat iedereen een perfect passende armband kan dragen ✨ We hopen dat je daar ook begrip voor hebt.

Dank je wel voor je review! Team PScallme

Perfect

Perfect verpakt, leuk extra geschenk.
Klasse!

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Super fijn om te horen dat je blij bent met onze verpakking en het extra cadeautje. Heel graag tot een volgende keer!

Classificada 5 em 5 estrelas

zeer snelle levering en een heel mooie ketting, heel blij mee

Hallo had de cadeaubon gekregen met kerst wou graag oorbellen, maar helaas zijn die niet op voorraad.
Dus nu maar een ketting besteld is heel mooi, ben alleen benieuwd hoe deze blijft met water etc.
Levering was zeer snel dus dat is helemaal top.
Volgende maand ben ik jarig dan hoop ik dat de oorbellen op voorraad zijn.

Resposta da Pscallme

Heel erg bedankt voor je mooie review! Fijn dat je blij bent met de ketting en de snelle levering.
Wij werken met gold coloured beads die niet verkleuren, dus ik weet zeker dat je er heel lang veel plezier van kan hebben.
Hopelijk zijn de oorbellen die op je verlanglijst staan snel weer op voorraad!
Alvast een fijne verjaardag gewenst.

Super

Snelle levering en heel vriendelijk en goed geholpen aan de telefoon

11 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie woorden en de 5 sterren! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en dat je goed bent geholpen aan de telefoon. Daar doen we het voor ! We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen.

Fantastische kwaliteit . Verkleurd echt niet

Dat alles goed van kleur blijft en je altijd kunt mixen en matchen ! 🥰

7 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en dat je plezier hebt in het mixen en matchen van je sieraden. Hartelijk dank voor je mooie review! Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, ziet er perfect uit.

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Bedankt voor je mooie review, we hopen je snel weer te mogen verrassen met onze sieraden. Team PScallme

Stijlvol mooi en elegant

Heel goede service en je kan makkelijk en snel communiceren heel fijne ervaring en prachtige juwelen

9 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Wat ontzettend leuk om te lezen! Fijn dat je onze service en communicatie als prettig hebt ervaren en dat je zo blij bent met je sieraden. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen. Team PScallme

Classificada 5 em 5 estrelas

Super gezellig om langs te gaan ..toen…

Super gezellig om langs te gaan ..toen we binnen kwamen werden we met respect behandeld…nemen de tijd voor je .. en de koffie stond klaar …graag tot de volgenden keer …en die gaat echt komen …omdat verslaafd ben 😂😂

Resposta da Pscallme

Hartelijk dank voor je mooie 5-sterren review! We zijn blij dat je je zo welkom voelde en dat je onze service en koffie waardeert. Graag tot een volgende keer!
Liefs, team PScallme

Good and fast delivery

4 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Thank you so much for your kind review! We’re thrilled to hear that your delivery was fast and that you’re happy with your order. We hope you enjoy your purchase and look forward to serving you again! Team PScallme

Wat n mooie ketting 🩷

Snelle levering, mooi product en leuk ingepakt. Kadootje om te krijgen ookal heb ik t zelf besteld 😃

6 de fevereiro de 2026

Resposta da Pscallme

Wat ontzettend leuk om te horen! Fijn dat je blij bent met de ketting, de snelle levering én de leuke verpakking. Zelfs als je het zelf bestelt, blijft het natuurlijk een klein cadeautje voor jezelf. Veel plezier ermee! Team PScallme

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.