Dælme service i høj klasse! Jeg havde lige købt en nyrenoveret Puch Flagskib, hvortil sælger havde købt flere stumper hos Puchparts. Der var desværre en utæthed på et fjederen, men det byttede Puchpa... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
A empresa respondeu
Bestilte nogen vare som kabler luft filter div andrer ting varen er ankommet heldigt for mig en lørdag Alle tingene var der dog var et kable label som gas kable det var et bremse kable i posen py... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi sælger dele til de gamle Puch
Informações de contacto
Pamhulevej 46, 6100, Haderslev, Dinamarca
- +4574532020
- Bjarne.lorenzen@yahoo.com
- puchparts.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Skod
Jeg bestilte bl.a. en forskærm og en udstødning til min VZ50, og allerede da jeg pakkede det ud, var jeg rystet over hvor ringe standen var. Forskærmen var ikke bare en smule skæv – den var decideret bøjet og elendigt udført, så jeg måtte kæmpe for overhovedet at få den til at passe nogenlunde på knallerten.
Som om det ikke var nok, havde udstødningen et par små buler i potten. Om det skyldes elendig indpakning eller bare håbløst lav kvalitet, ved jeg ikke, men det er i hvert fald helt uacceptabelt.
Alt i alt var denne handel en skuffelse fra start til slut. Jeg er slet ikke imponeret – faktisk er jeg godt og grundigt træt af at bruge penge på sådan noget bras. Dette var helt ærligt spild af både tid og penge.

Resposta da Puchparts
Super service og hjælper altid til med…
Super service og hjælper altid til med gode råd😀

Resposta da Puchparts
Købte lidt forskelligt til min Puch…
Købte lidt forskelligt til min Puch VZ50, hvor der blandt andet var et sæt bøsninger til min bagsvinger.
Da jeg trykkede de gamle ud opdagede jeg at de nye jeg havde købt er for små - de trykkes igennem svingarmen med fingrene uden problem.
Skrev naturligvis til firmaet i håb om at de ville sende mig nogle bøsninger der passer.
Det skriver jeg til Bjarne, som ret hurtigt svarer tilbage med at jeg kan male med epoximaling i hullerne og så trykke bøsningerne i med loctite.
Det synes jeg er et rigtigt dårligt råd, og må indrømme at jeg bliver noget skuffet omkring det.
Jeg bestiller et sæt bøsninger fra Mopedspeed for at sammenligne, og de kommer så dags dato og de passer bare perfekt.
Jeg svarer så Bjarne idag med at jeg naurligvis ikke vil sætte bøsningerne i maling, da det ikke kan holde til alle de kræfter der er i spil.
Nævner også at jeg har fundet et sæt der passer og at jeg rigtig gerne vil have mine penge retur for de bøsninger der er for små.
Så får jeg med det samme en mail tilbage hvor han skriver :
Kan du ligge noget Cola aluminium omkring ?
Mvh
Bjarne
Tilføjelse til Bjarnes måde at svare her på trustpilot:
Sidst jeg handlede hos Puchparts købte jeg en brugt cylinder via den offentlige profil på DBA, som var ridset og slet ikke passede selv efter et telefon opkald inden købet. Der måtte jeg selv betale retur fragten, så gik jeg ud fra det var standarden.
Derfor skrev jeg i mailen korrespondancen:
Jeg ville RIGTIG gerne have mine penge retur, men det bliver jo spist op i fragt.
(pris for de 2 bøsninger er 98kr, men det er pricippet)
Svar på nyt svar: Fed måde at drive forretning på, held og lykke med det. Venligst "Brokhovedet"
Okay et svar mere, deler oplevelsen på trustpilot kl 13:17 og nu klokken 16:05 har de ændret deres kommentar 14 gange (3 gange imens jeg har skrevet dette opslag), og hver gang får ordlyden en anden klang og mere hen imod at min udtalelse her til at virke urimelig og de som de store helte med alle forsøg på at rette op på hændelsen.

Resposta da Puchparts
Super service og altid frisk på en god snak👍
Kanon service i top klasse👍

Resposta da Puchparts
Jeg har bestilt lidt der inde
Jeg har bestilt lidt der inde, pakker kommer hurtig frem, og hvis der er noget er der virkelig god og hurtig service 👌
Godt sted at handle til knallert 👍👍👍👍og…
Godt sted at handle til knallert 👍👍👍👍og varene kommer hurtigt
Meget behjælpsom👍
God oplevelse
God oplevelse
Har lige købt et konsol sæt og et bagebær til min puch.
Følte mig velkommen og fik endda et par ekstra nips med oveni handlen. Der var heller ikke noget da jeg betalte kontant med en 1000 kr seddel. Kan varmt anbefale dette sted. 5 stjerner her fra
Har alt på lager til konkurrence…
Har alt på lager til konkurrence dygtige priser.

Resposta da Puchparts
puchparts lever en rigtig god service…
puchparts lever en rigtig god service og gode produkter til fornuftig pris
Udvalg og service i top
Når man har en specialhobby der indimellem kræver reservedele der ikke er hyldevarer i enhver butik, har jeg oplevet god hjælp og faglig kompetence hos Puchparts.dk. En service der er medvirkende til, at man vender tilbage som kunde.
God service og vågne medarbejder ,der…
God service og vågne medarbejder ,der kontakter dig hvis der er noget i din bestilling , der ikke giver mening, og ikke bare pr automatik sender varen afsted 👍
Bedste service jeg har oplevet 👍👍 de…
Bedste service jeg har oplevet 👍👍 de skriv simpelthen en besked for at tjekke om det nu var den rigtige del jeg hade bestilt 😊 god service
Super service
Super service, penge hurtig retur ved returvarer
Nyt indkøb kom dagen efter
Always purchased parts from them
Always purchased parts from this company.So helpful especially when I thought I would not be able to purchase again,between us I was able to get my parts.

Resposta da Puchparts
Dælme service i høj klasse
Der var desværre en utæthed på et fjederen, men det byttede Puchparts uden nogen form for diskussion. Jeg sendte en reklamation på mail en fredag, og allerede lørdag kunne jeg hente pakken i min lokale pakkeshop. Det kan vist ikke gøres bedre!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.