Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

In eerste instantie een snurkbeugel besteld , echter raakte die bij het passend maken al gelijk defect. Beugel retour gestuurd en geld terug gekregen. Onlangs benaderd om gratis een ander type te prob... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Onlangs kreeg ik een mail om de nieuwe snurkbeugel Comfort geheel gratis te testen daar mijn vorige snurkbeugel Max stuk was geraakt. Deze hebben ze dan ook zeer snel terug betaald. De communicatie v... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Bij PurelyGoods draait alles om oplossingen die écht werken. We zijn geen standaard webshop met alleen maar mooie beloftes – wij leveren producten die een merkbaar verschil maken in je dagelijks leven. Denk aan beter slapen, vrijer ademen of sneller herstellen: allemaal kleine verbeteringen die samen een groot effect hebben op hoe jij je voelt. Wat ons onderscheidt, is onze focus op eenvoud, kwaliteit en betrouwbaarheid. Elk product is zorgvuldig geselecteerd. De winkel met praktische hulpmiddelen waar je op kunt vertrouwen. We luisteren actief naar onze klanten en gebruiken die feedback om continu te verbeteren. Van snelle levering tot heldere productinformatie en een klantenservice die écht meedenkt – we doen er alles aan om jouw ervaring zo positief mogelijk te maken. Bij PurelyGoods geloven we dat gezondheid toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom bieden we eerlijke prijzen, duidelijke uitleg en producten die je meteen kunt gebruiken. Onze klanten kiezen niet alleen voor een product, maar voor een merk dat met ze meedenkt. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Dat is de kracht van PurelyGoods.

Informações de contacto

4,6

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

79 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Snelle levering, fijn masker

27 de março de 2026

Beste klant,

Bedankt voor je review!

Fijn om te horen dat de levering snel was en dat het masker goed bevalt. We hopen dat je er veel plezier van hebt en zien je graag terug!

Met vriendelijke groet, team PurelyGoods

Top product

Top product, werkt goed en snelle en goede service. Aanrader PurelyGoods!

1 de abril de 2026

Hi Philip,

Bedankt voor je mooie review!
Goed om te horen dat je tevreden bent met het product en onze service.

Veel plezier met je aankoop!

Fijne website

Fijne website, mooi assortiment, adequate communicatie!

26 de março de 2026

Hi Sharon,

Bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en dat het assortiment en de communicatie bevallen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zowel de mondtape als neusstrips zijn beide zeker aanraders!

Zowel de mondtape als neusstrips gebruikt. Beide zijn top! Neusstrips blijven goed zitten waarbij ik bij andere merken regelmatig heb dat ze loslaten tijdens het slapen. Bij mondtape had ik regelmatig last van kapotte mondhoeken maar die van PurelyGoods zijn zacht voor de huid. Beide zeker aanraders!

21 de março de 2026

Hi Willem,

Bedankt voor je mooie en uitgebreide review!
Fijn om te horen dat zowel de mondtape als de neusstrips goed bevallen. Zeker het verschil met andere merken en dat onze neusstrips goed blijven zitten tijdens het slapen is waardevolle feedback! Ook goed om te horen dat de mondtape zacht is voor de huid en geen irritatie veroorzaakt bij de mondhoeken.

Dank je wel voor het delen van je ervaring en de aanbeveling!

Perfect

Fast service, correct communication.

1 de março de 2026

Hi Nele,

Thank you for your kind words! We’re thrilled to hear you enjoyed our fast service and communication!

Kind regards, Team PurelyGoods

Herstelde nachtrust!

Ik was in eerste instantie sceptisch over het bit. Maar na enkele nachten met een meer dan rustige slaap, ben ik tevreden over de werking ervan.
Zonder snurken en knarsen slapen geeft een goede nachtrust, voor mijzelf en ook partner.
Klein nadeel vind ik de kaakstijfheid 's morgens bij het uitdoen. Maar na wat oefeningen en beetje tijd gaat dat al snel over.
Fijne manier van passend maken is ook belangrijk en gaat ook zeer goed en snel!
Al met al dus een goede aanschaf!

9 de fevereiro de 2026

Hi Coen,

Dankjewel voor je uitgebreide en eerlijke review!
Fijn om te horen dat het bit je helpt om rustiger te slapen, zonder snurken en knarsen en dat dit ook voor je partner verschil maakt.

Bedankt voor je vertrouwen en veel nachten met goede rust gewenst!

Classificada 2 em 5 estrelas

Hij werk niet

Hij werk niet. Ik snore nog steeds en niet konfertabel.

9 de fevereiro de 2026

Hi Ufuk,

Het spijt ons te horen dat het product voor jou niet comfortabel was en niet het gewenste effect had. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden.

We helpen je hier graag verder. Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice via klantenservice@purelygoods.nl, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing!

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Fijne pleisters …

Fijne pleisters blijkbaar helpt het goed, mn vriend zegt dat het goed helpt, beide blij.

20 de fevereiro de 2026

Hi Kitty,

Goed dat de pleisters helpen en extra mooi dat jullie er allebei blij mee zijn.
Dank je wel voor het delen van je ervaring en veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over mijn bestelling

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij PurelyGoods en ben erg tevreden over de hele ervaring. De website is overzichtelijk en het bestelproces verliep zonder gedoe. Mijn bestelling werd snel bevestigd en netjes binnen de aangegeven levertijd bezorgd.

Wat mij vooral opviel is dat de snurkbeugel precies overeenkomt met de beschrijving. De kwaliteit is goed en alles was zorgvuldig verpakt. Dat geeft meteen een professionele indruk.

Al met al een positieve ervaring en ik bestel hier zeker opnieuw. Aanrader!

3 de fevereiro de 2026

Hi Ricarda,

Bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en de snelle levering. Fijn om te horen dat de snurkbeugel goed bevalt en de verpakking een professionele indruk maakt. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb een anti snurk beugel gekocht en…

Ik heb een anti snurk beugel gekocht en ik slaap nu geluidloos. Het is echt een aanrader

20 de janeiro de 2026

Hi Tjark,

Wat fijn om te lezen dat de anti snurk beugel zo goed voor je werkt en dat je nu heerlijk geluidloos slaapt!

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of extra tips willen voor nóg betere nachten, stuur ons gerust een berichtje. We denken graag met je mee.

Heel goede neusstrips

Heel goede neusstrips, blijven goed zitten, doen wat ze moeten doen!

3 de fevereiro de 2026

Hi Annie,

Dankjewel voor je fijne review!
Goed om te horen dat de neusstrips goed blijven zitten en doen wat ze moeten doen. Daar doen we het voor 😊
Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, neusstrip opgedaan en kon meteen weer normaal ademen! Geen verstopte neus meer! Heel blij mee!

5 de fevereiro de 2026

Beste Mylien,

Wat fijn om te horen dat de neusstrip zo goed heeft geholpen! Bedankt voor je positieve review. We zijn blij dat je nu weer normaal kunt ademen. 😊

Team PurelyGoods

Classificada 4 em 5 estrelas

Nek kussen gekocht voor de vakantie

Nek kussen gekocht voor de vakantie , zit echt top ,ook met slaap oordoppen en Slaapmasker dus dat word heerlijk slapen in het vliegtuig , zonder nekpijn of dat je niet weet hoe je moet zitten. Ben er erg blij mee ik ga er nog een kopen voor mij vrouw , omdat deze zo goed zit 👍👍

16 de janeiro de 2026

Hi Peter,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat het nekkussen zo comfortabel zit en bijdraagt aan een prettige vlucht. Mooi dat de combinatie met oordoppen en een slaapmasker voor jou goed werkt, zodat je echt kunt ontspannen tijdens het reizen. Fijne vakantie!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed product en snelle levering

Goed product en snelle levering. 👌

31 de dezembro de 2025

Hi Petri,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het product en de snelle levering. Mocht je nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar.

Team PurelyGoods

Beugel te klein

De beugel besteld maar huisnummer verkeerd opgegeven. Klantenservice reageerde zeer snel en loste dit direct op waarna de beugel de volgende dag al in huis was. Helaas is de beugel voor mijn gebit echter veeeeels te klein en is echt iets om rekening mee te houden. Weer contact opgenomen met de klantenservice en dit werd zonder problemen opgelost, het kan dus nog wel klantvriendelijkheid daarom 5 sterren topbedrijf.

13 de janeiro de 2026

Beste klant,

Dank je wel voor het delen van je ervaring en de uitgebreide review. Fijn om te horen dat onze klantenservice je snel heeft kunnen helpen bij zowel de levering als de oplossing daarna. Jammer dat de beugel voor jouw gebit niet goed paste, maar goed om te lezen dat we dit samen netjes hebben kunnen oplossen. Bedankt voor het vertrouwen!

Tevreden!

Duidelijke website.
Mooie aanbieding.
Snelle en nette verzending.

We hebben het nekkussen nog niet gebruikt voor de vliegreis. Maar ik heb hem wel omgehad tijdens tv kijken, het nekkussen voelt stevig en prettig aan en biedt ondersteuning.( ik heb een nekhernia gehad, en bij overbelasting heb ik hier vaak last van).

29 de dezembro de 2025

Hi Monique,

Hartelijk dank voor je fijne en uitgebreide review! Wat mooi om te lezen dat je onze website, aanbieding en verzending als positief hebt ervaren!

We hopen dat het nekkussen tijdens de vliegreis net zo goed bevalt. Mocht je na gebruik nog vragen of feedback hebben, dan horen we dat uiteraard graag.

Classificada 1 em 5 estrelas

De neuspleisters werken absoluut niet

De neuspleisters werken absoluut niet, en zeker ‘s nachts niet! Foute informatie dus en geldklopperij

29 de dezembro de 2025

Hi Ton,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Vervelend om te horen dat de neuspleisters voor jou niet het gewenste effect hadden, zeker ’s nachts. Dat begrijpen we goed.

Het effect van neuspleisters kan per persoon verschillen, afhankelijk van factoren zoals de vorm van de neus, de oorzaak van de ademhalingsklachten en de manier van aanbrengen. Ze zijn bedoeld als hulpmiddel, maar werken helaas niet in alle situaties of voor iedereen even goed.

We nemen feedback zoals deze serieus en gebruiken dit om onze informatie en producten verder te verbeteren. Als je wilt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We kijken dan graag samen naar een passende oplossing.

Mondtape

Ik gebruik sinds een aantal maanden de PurelyGoods mondtape en het bevalt me enorm! Het doet exact wat er omschreven wordt en het blijft erg goed zitten. Voor mij is dit de beste optie als je mondtaping wilt proberen.

9 de janeiro de 2026

Hi Alex,

Wat fijn om te horen! Super dat de mondtape zo goed bevalt en doet wat je ervan had gehoopt. We vinden het belangrijk dat onze producten echt verschil maken in je nachtrust en dit soort ervaringen bevestigen dat. Dank je wel voor het delen!

Migrainemasker besteld bij PurelyGoods

Migrainemasker besteld bij PurelyGoods!
Het helpt echt goed tegen de migraine, de druk is hekpend maar voelt ook prettig en je kunt het masker zowel warm als koud gebruiken.
Ik draag hem dagelijks omdat het masker ervoor zorgt dat ik door de druk lekkerder slaap.

18 de dezembro de 2025

Hi Christel,

Wat fijn om te horen dat het migraine masker zo goed bevalt! Heel waardevol dat je dit deelt. We wensen je nog veel rustgevende momenten met het masker! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Het product snel ontvangen en ik werd…

Het product snel ontvangen en ik werd goed op de hoogte gehouden over de verzending, etc. Goede klantenservice zij reageren snel als er vragen zijn.

19 de dezembro de 2025

Hi Katharina,

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat het product snel is aangekomen en dat je onze communicatie en klantenservice als prettig hebt ervaren. We helpen je uiteraard graag als je nog vragen hebt.

Groet, Team PurelyGoods

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.