Goede ervaring met Puro Tech, WiFi beveiligingscamera besteld. Goede camera. Snel geleverd. Installeren met bijgevoegde instructies op A4 formaat, luid en duidelijk. SD card 128 GB makkelijk te... Ver mais
Een prima CD/DVD lezer/schrijver zonder installatieprogramma etc., zo aan te sluiten. Gebruiksklaar en direct gebruiksgemak. De blauwe lampjes aan de bovenkant zijn wat aan de felle kant, minpuntje, m... Ver mais
OBD2 scanner gekocht voor storing inspuiting Renault Traffic, na aankoop pas recensies gelezen en kwam er 1 tegen dat hij mijn probleem niet kon oplossen volgens een recensie bij Bol. Echter na binnen... Ver mais
Product is technisch gezien zeer goed. Handleiding is alleen te gebruiken met een professioneel vergrotings- instrument en daardoor bent je heel veel extra geld en tijd kwijt. Waarom geen goed leesb... Ver mais
Bij PuroTech zijn we toegewijd aan het verbeteren van jouw leven met innovatieve technologie. In een wereld waar veiligheid en duurzaamheid steeds belangrijker worden, richten wij ons op het aanbieden van geavanceerde beveiligingsoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik.
Onze collectie omvat hoogwaardige binnencamera's die de veiligheid binnen jouw huis of kantoor garanderen. Onze buitencamera's, ontworpen om elke hoek van jouw eigendom te bewaken, bieden niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar zijn ook bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden.
Voor de milieubewuste consument bieden we buitencamera's met zonnepanelen aan. Hiermee kun je jouw beveiligingssysteem van stroom voorzien op een groene en kostenefficiënte manier.
Bij PuroTech geloven we dat toegang tot de meest geavanceerde technologische oplossingen een recht is, geen privilege. Daarom zetten we ons in om deze essentiële beveiligingsapparaten toegankelijk te maken voor iedereen. We bieden minimaal 1 jaar garantie op onze producten. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan sturen we je een nieuw product toe zonder problemen.
Altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent met PuroTech!
Bezoek onze website: www.purotech.nl
De Overweg 5a - 32, 8471ZA, Wolvega, Holanda
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Nav contact via Trustpilot snel contact gehad met Purotech. En is het “probleem” super snel opgelost
Bij deze wil ik dan mijn eerder gegeven 1 ster omzetten in 5 sterren
Bedankt voor de snelle afhandeling!!!

Resposta da PuroTech
In Okt een 2 digitale fotolijsten gekocht. Helaas is er één kapot. Na 3 mailtjes via site en mailtje via eigen mail nog geen één reactie gehad
Telefonisch niet te bereiken
Erg jammer dit

Resposta da PuroTech
Snelle afhandeling van de bestelling en levering.

Resposta da PuroTech
Op website aangegeven twee werkdagen levertijd .Nu na 14 dagen alleen een keer bericht, na navraag , nog steeds niet geleverd
Niet tevreden
S p Jansen
Zaamslag
MIJN EXCUSES voor deze foute vermelding
ik heb deze met een andere verwisseld SORRY
Purotech heeft WEL snel en correct geleverd
met een prima product

Resposta da PuroTech
Product snel geleverd en werkt zoals verwacht.

Resposta da PuroTech
Makkelijk te bestellen en wordt netjes volgens afspraak geleverd

Resposta da PuroTech
Na mijn vraag waarom mijn recent aangeschafte Purotech camera niet op dezelfde app kon draaien als mijn eerder aangeschafte camera, werd direct actie ondernomen en een nieuwe betere versie van deze camera beschikbaar gesteld. Nu werken mijn beide camera’s keurig op dezelfde Tuya app. Grote klasse!!!

Resposta da PuroTech
Buitengewoon goed. Nog nooit ergens mee gemaakt. Digitale fotolijst ging defect. Een mail geschreven waarop meteen werd gereageerd en ook meteen opgelost werd. Super, chapeau dank je wel.

Resposta da PuroTech
Goede aanbiedingen en super snelle afhandeling. Purotech is een aanrader.

Resposta da PuroTech
Snelle levering en scherp in prijs. Zelfs met achteraf betalen

Resposta da PuroTech
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.