Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede ervaring met Puro Tech, WiFi beveiligingscamera besteld. Goede camera. Snel geleverd. Installeren met bijgevoegde instructies op A4 formaat, luid en duidelijk. SD card 128 GB makkelijk te... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een prima CD/DVD lezer/schrijver zonder installatieprogramma etc., zo aan te sluiten. Gebruiksklaar en direct gebruiksgemak. De blauwe lampjes aan de bovenkant zijn wat aan de felle kant, minpuntje, m... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

OBD2 scanner gekocht voor storing inspuiting Renault Traffic, na aankoop pas recensies gelezen en kwam er 1 tegen dat hij mijn probleem niet kon oplossen volgens een recensie bij Bol. Echter na binnen... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Product is technisch gezien zeer goed. Handleiding is alleen te gebruiken met een professioneel vergrotings- instrument en daardoor bent je heel veel extra geld en tijd kwijt. Waarom geen goed leesb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de soluções de e-Commerce
  2. Oficina de reparação de máquinas fotográficas
  3. Loja de dispositivos electrónicos

Sobre PuroTech

PuroTech: Innovatieve en Duurzame Beveiligingsoplossingen

Bij PuroTech zijn we toegewijd aan het verbeteren van jouw leven met innovatieve technologie. In een wereld waar veiligheid en duurzaamheid steeds belangrijker worden, richten wij ons op het aanbieden van geavanceerde beveiligingsoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik.

Hoogwaardige Beveiligingscamera's

Onze collectie omvat hoogwaardige binnencamera's die de veiligheid binnen jouw huis of kantoor garanderen. Onze buitencamera's, ontworpen om elke hoek van jouw eigendom te bewaken, bieden niet alleen uitstekende beeldkwaliteit, maar zijn ook bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden.

Duurzame Oplossingen

Voor de milieubewuste consument bieden we buitencamera's met zonnepanelen aan. Hiermee kun je jouw beveiligingssysteem van stroom voorzien op een groene en kostenefficiënte manier.

Toegankelijkheid en Garantie

Bij PuroTech geloven we dat toegang tot de meest geavanceerde technologische oplossingen een recht is, geen privilege. Daarom zetten we ons in om deze essentiële beveiligingsapparaten toegankelijk te maken voor iedereen. We bieden minimaal 1 jaar garantie op onze producten. Mocht er binnen deze periode iets misgaan, dan sturen we je een nieuw product toe zonder problemen.

Altijd een oogje in het zeil, waar je ook bent met PuroTech!

Bezoek onze website: www.purotech.nl

154 opiniões

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Afspraak is afspraak

Ik vind het klasse als een bedrijf haar afspraken na komt bij deze 👍👍👍

15 de fevereiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste JM Verheijen, hartelijk dank voor je positieve recensie! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en het nakomen van afspraken. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop! We zien je graag terug bij PuroTech! Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 5 em 5 estrelas

Product zoals beschreven en snelle…

Product zoals beschreven en snelle levering.

21 de fevereiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Hans, Hartelijk dank voor je review en het delen van je ervaring. We zijn blij te horen dat het product volledig aan je verwachtingen voldoet en dat je tevreden bent met onze snelle levering. Bij PuroTech streven we ernaar om altijd de beste service en kwaliteit te bieden. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen bedienen! Groeten, Thomas | PuroTech

prima kwaliteid en rappe levering

prima kwaliteid en rappe levering
installeren was wel ff handleiding goed lezen maar
dan werkt het uitstekend

13 de fevereiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Chris, Bedankt voor je positieve review over onze kwaliteit en snelle levering! Fijn dat alles na het zorgvuldig lezen van de handleiding uitstekend werkt. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij PuroTech. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar. Groeten, Thomas | PuroTech

Snelle levering. Kind was superblij

28 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste M Klok, Heel erg bedankt voor je positieve review! Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering en dat je kind er superblij mee was. Jouw tevredenheid en die van je familie staan bij ons hoog in het vaandel. We hopen je in de toekomst weer snel en naar tevredenheid te kunnen helpen! Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 3 em 5 estrelas

Product is technisch gezien zeer goed, MAAR !!!

instrument en daardoor bent je heel veel extra geld en tijd kwijt. Waarom geen goed leesbare pdf. beschikbaar ???
Gelet op de reaktie van de leverancier hoop ik dat zijn belofte betrekking heeft op alle toekomstige leveranties. De vermelding van beschikbaarheid van een pdf handleiding zal nog meer potentiele kopers over de streep trekken. Groet, F.Spauwen

21 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Familie Spauwen, Hartelijk dank voor je positieve feedback over de technische kwaliteit van ons product. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaringen te delen. Het spijt ons te horen dat je problemen ondervond met de handleiding. We nemen je suggestie voor een goed leesbare PDF-versie ter harte en zullen deze beschikbaar maken. Bedankt voor je waardevolle feedback! Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 5 em 5 estrelas

Camera was zeer goed te installeren

Camera was zeer goed te installeren. Beeld prima

12 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Wim, Dank je wel voor je positieve feedback! Het is geweldig om te horen dat de installatie van de camera soepel verliep en dat je tevreden bent met de beeldkwaliteit. Bij PuroTech streven we ernaar om onze klanten de beste producten en service te bieden. Jouw tevredenheid en positieve ervaring zijn voor ons van groot belang. Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We hopen je snel weer te zien bij PuroTech. Bedankt voor het vertrouwen in onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Resposta da PuroTech

Beste Peter, Dank je wel voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit van de drone. Bij PuroTech streven we ernaar om onze klanten de beste producten en service te bieden. Jouw tevredenheid en positieve ervaring zijn voor ons erg belangrijk. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien je graag terug bij PuroTech. Bedankt voor het kiezen van onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 5 em 5 estrelas

Op vrijdag besteld en op zaterdag…

Op vrijdag besteld en op zaterdag geleverd . Top

12 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Leen, Hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring! Het is geweldig om te horen dat je bestelling zo snel is geleverd. Bij PuroTech werken we hard om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien je graag terug bij PuroTech. Bedankt voor het kiezen van onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Top service

4 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Walter, Bedankt voor je compliment over onze service! We zijn erg blij te horen dat je onze service als 'top' ervaart. Bij PuroTech streven we ernaar om elke klant de best mogelijke ervaring te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien je graag terug bij PuroTech. Bedankt voor het kiezen van onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Okido

Snel en betaalbaar

2 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Jan, Hartelijk dank voor je waardering! Het doet ons goed te horen dat je tevreden bent met de snelheid en betaalbaarheid van onze service. Bij PuroTech zetten we ons in om deze kwaliteiten consequent aan onze klanten te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien je graag terug bij PuroTech. Bedankt voor het kiezen van onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 5 em 5 estrelas

Op tijd en netjes afgeleverd.

2 de janeiro de 2024

Resposta da PuroTech

Beste Marjo, Hartelijk dank voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat je bestelling op tijd en netjes is afgeleverd. We streven ernaar om altijd deze service te bieden. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien je graag terug bij PuroTech. Bedankt voor het kiezen van onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn betrouwbaar bedrijf, snelle verzending

Snelle verzending, goede kwaliteit produkt en duidelijke informatie!

27 de dezembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Daan, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de snelle verzending, de kwaliteit van het product en onze duidelijke informatie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Mocht je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zien je graag terug bij PuroTech. Bedankt voor het kiezen van onze service! Groeten, Thomas | PuroTech

Gewoon goed

Bedankt voor de snelle levering en de voortreffelijke service!

14 de dezembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Wilfred, Bedankt voor je vriendelijke woorden en complimenten over onze snelle levering en uitstekende service. We zijn blij te horen dat je tevreden bent met je ervaring bij PuroTech. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste, en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Voor al je technologische behoeften staan we graag voor je klaar. Groeten, Thomas | PuroTech

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele snelle levering in gemakkelijk…

Een hele snelle levering in gemakkelijk ingebruik nemen van de stekkers

18 de dezembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Michel, Bedankt voor je positieve review over de snelle levering en het gemak van onze stekkers! We zijn blij dat je tevreden bent. Jouw feedback is enorm belangrijk voor ons.

We hopen je snel weer te zien bij PuroTech! Groeten, Thomas | PuroTech

menselijk en professioneel contact

Menselijk contact met een professionele verkoper die snel, eerlijk reageert.
Ik geef al mijn vertrouwen aan deze winkel

1 de dezembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Olivier, Hartelijk dank voor je geweldige review op Trustpilot! Het doet ons veel plezier te lezen dat je de menselijke aanpak en professionaliteit waardeert. Jouw vertrouwen in onze winkel is voor ons het grootste compliment.

We streven ernaar om altijd snel en eerlijk te reageren en zijn blij dat dit positief is opgevallen. We kijken uit naar je volgende bezoek aan PuroTech en staan klaar om je opnieuw van dienst te zijn met dezelfde hoge standaard. Groeten, Thomas | PuroTech

goede afspraak

10 de dezembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Jean-Luc, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent met onze afspraken. We kijken ernaar uit om je opnieuw te mogen verwelkomen bij PuroTech. Groeten, Thomas | PuroTech

Product is zoals beschreven

Product is zoals beschreven, snelle levering!

24 de novembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Dhr. Zandvliet, Fijn om te horen dat het product zoals beschreven is en dat je tevreden bent met de snelle levering! Bedankt voor je positieve feedback. We waarderen je keuze voor ons en zien je graag terug in de toekomst voor meer geweldige ervaringen. Groeten, Thomas | PuroTech

Goed produkt

Snel geleverd werkt perfect goede prijs zeer tevreden

24 de novembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Eddy, Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat je blij bent met de snelle levering, de perfecte werking van het product en de goede prijs. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. We hopen je snel weer te mogen helpen! Groeten, Thomas | PuroTech

Perfecte service

Perfecte service! Order geplaatst en de dag erna al geleverd!

23 de novembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Tim, bedankt voor je positieve feedback! Geweldig om te horen dat je ervaring met onze snelle levering zo goed was. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn. Groeten, Thomas | PuroTech

Perfecte slimme stekkers

Perfect functionerende en eenvoudig te verbinden slimme stekkers. Snelle afhandeling van de bestelling en gunstige prijs.

8 de novembro de 2023

Resposta da PuroTech

Beste Rob, bedankt voor je positieve feedback! We zijn blij te horen dat de slimme stekkers goed functioneren en eenvoudig te verbinden zijn. We kijken uit naar je volgende bestelling en hopen opnieuw aan je verwachtingen te kunnen voldoen. Groeten, Thomas | PuroTech

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.