Leia as opiniões dos outros
Jeg er ekstremt tilfreds med mit køb! Det er den lækreste kvalitet af brikker, æsker og tape! Jeg bestilte et puslespil og et vendespil, og billede- samt tekstkvaliteten var helt i top. Æskerne var så... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Et fotopuslespil er altid en god gaveidé. Vi tilbyder fotopuslespil med 48, 100, 200, 500, 1.000 eller endda 2.000 brikker.
Informações de contacto
Alemanha
- service@puzzleyou.dk
- puzzleyou.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Jeg bestilte et puslespil på 2.000…
Jeg bestilte et puslespil på 2.000 brikker. Men fik ikke nogen bekræftelse. Så så at jeg ikke havde fået ordren over i kurven. Prøvede en gang til men kun med 1.000 brikker 15 min efter.
Den fik jeg bekræftigelse på med det samme. Og få sekunder efter fik jeg bekræftigelse på den første. Som jeg med det samme aflyse på mailen. Men det kunne ikke lade sig gøre. Så nu har jeg 2 ens puslespil.
Dårligt når jeg ikke fik en bekræftelse på orderen.
Jeg havde købt en puslespils…
Jeg havde købt en puslespils julekalender. På dag 24 i julekalenderen er der en tilfældig brik der ikke høre til dette puslespil (kan tydeligt ses på farven) og der mangler så en brik så puslespillet kan laves færdigt. Efter gentagne skrivelser med firmaet, kan de tilbyde at sende et nyt puslespil. Men hvad kan man bruge det til i januar måned, når det var en julekalender/gave og hele puslespillet er samlet pånær den ene brik.
De referere til købeloven som giver dem ret til det. Og det har de måske. Men derfor kan der fortsat ikke bruges til ret meget. Ethvert andet firma ville have tilbudt pengene retur. Men dette firma har bare sikret, at jeg ikke køber hos dem en anden gang
God kundeservice
Super fint puslespil, dog var æsken ødelagt og trykket voldsomt flere steder, da den ankom. En hurtig mail til kundeservice med dokumentation, så fixede de lynhurtigt problemet ved at sende et helt nyt puslespil afsted, som ankom hurtigere end første bestilling - og endda uden skrammer.
Super kundeservice.
I’m very happy with the product
I’m very happy with the product. I ordered 2,000-piece puzzles, which is a size I haven’t seen in other shops, so it was great to find exactly what I was looking for.
The delivery process went smoothly on the seller’s end, and the order was shipped quickly. The only thing to note is that UPS can sometimes take a while for delivery, so patience is needed.
Overall, a great
Jeg har ikke fået min ordre
Jeg har ikke fået min ordre, som jeg bestilte for fire uger siden. Jeg kan nu se, hvis jeg tracker ordren, at den er blevet sendt tilbage. Jeg har ingen besked fået om at den var klar til afhentning. Den er aldrig kommet til min adresse eller tæt på. Nu vil de have at jeg betaler 110 kr. til PayPal for at få den afsendt igen. Der ligger ingen mail hverken i Spam Box eller inbox.
Har ikke fået min ordre
Har ikke fået min ordre, øv øv det er en julegave
Den bedste kalendergave!
Den bedste kalendergave jeg har givet!! Jeg gav min kæreste en en kalendergave fra Puzzle You. Hver dag i december samlede vi en del af puslespillet. Så hyggeligt!! Det er fire billeder af os, som vi kommer til at hænge op i en billederamme. Den bedste og hyggeligste kalendergave og endda til en rimelig pris!!! Kan kun anbefales
God kvalitet og hurtig levering
Har købt et puslespil som julekalender med mit eget billede på, til min datter. Det er virkelig god kvalitet, og en rigtig fin indpakning det kom i, hvor man selv kunne vælge design, og få en personlig hilsen på.
Vi er meget tilfredse.
Og hurtig levering.
Skal helt sikkert lave et igen, en anden god gang.
Fantastisk service
Rigtig god service da der manglede en brik i et puzzle med 1000 brikker sendte de bare et nyt uden nogen form for spørgsmål Top karakterer herfra
Virkelig god kundeservice
Virkelig god kundeservice. Der opstod et problem med UPS, og straks reagerede PuzzleYou med perfekt kundeservice over for mig. Jeg vil med glæde købe fra dem igen. Jeg har endnu ikke lagt puslespillet, da det er en julekalender, men jeg er overbevist om, at det er god kvalitet og jeg glæder mig rigtigt meget til at se resultatet.
Mangler billede til julekalender
Til julekalender-puslespillet er der intet billede med af motivet, hvilket gør det noget vanskeligt at lave. Derudover har jeg bestilt tre forskellige, men uden billede, derfor kan jeg ikke kende forskel på dem. To er til gave og et til mig selv.

Resposta da puzzleYOU DK
Fine produkter og hurtig levering
Fine produkter og hurtig levering. Jeg har brugt firmaet flere gange, og hver gang været yderst tilfreds
Super hurtig
Alt fungerede meget fint
Det var nemt at navigere på Web siden. Jeg modtog 2 flotte puslespil til mine børnebørn. Fin foto kvalitet og æske.
Lidt dyrt, men pengene værd. Gode gaveideer med personlige minder.
Jeg er meget tilfreds.
I leverer til 5 stjerner på alle…
I leverer til 5 stjerner på alle planer.
Jeres hjemmeside er let at navigere på.
Varerne leveres virkelig hurtigt.
Faktura og betaling fungerer upåklageligt.
De modtagne spil er gedigne.
Jeg anbefaler jeres produkter på det varmeste.
Let at lave et personligt puslespil på…
Let at lave et personligt puslespil på siden.
Hurtig levering og god kommunikation ift. ordre og forsendelse.
Kvaliteten af puslespillet var godt og flot.
Sender nyheds mails man ikke kan…
Sender nyheds mails man ikke kan afmelde.
Dette har man nu rettet.

Kvalitet og hurtig levering
Super flot kvalitet. Fedt at man selv kan designe forsiden. Brikkerne er kraftige og leveringen var super hurtig.
Julegaven der aldrig kommer frem
Jeg har bestilt et puslespil som julegave (inden deadlinen). Den er endnu ikke sendt og levering er nu sat til 2025. Kan virkelig ikke anbefales. Har skrevet til Puzzleyou direkte, der er intet svar. Så skuffende

Resposta da puzzleYOU DK
Kan ikke give minus stjerner
Kan ikke give minus stjerner. Pengene ER trukket på min konto. Ingen ordrebekræftelse, ingen brugbar svar op email og telefonnummer virker ikke… Det er da ren og skær svindel… Så træls oo til jul når nu man troede at det var den perfekte julegave men blev snydt istedet…

Resposta da puzzleYOU DK
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.