puzzleYOU NL Opiniões 213

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Super puzzels, heb puzzels van 2000 en 1000 stukjes en allemaal goede kwaliteit. Klantenservice geef ik een dikke 10. Na U.P.S. me een kapotte lijst heeft afgeleverd heeft PuzzleYOU me direct een... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We bestellen al 10 jaar puzzels bij dit bedrijf en nooit problemen. Nu moest er iets aangepast worden aan een puzzel. Klantenservice reageerde binnen een dag. Denkt in oplossingen niet in problemen en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een prachtige fotopuzzel van een familiegroepsfoto laten maken in een mooie doos. Iedereen is blij met de puzzel, die de hele familie langs gaat; intensief gebruik dus. Binnenkort laten w... Ver mais

Informações de contacto

3,8

Bom

TrustScore: 4 em 5

213 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

puzzel miste stukje en verkeerd afgedrukt

puzzel miste stukje. Nieuwe hiervoor gekregen. Echter is de onderkant niet meer leesbaar door de manier van afdrukken. Idee was om dan de onderste stukjes van de eerste puzzel te nemen maar die passen niet. Aangegeven echter zeggen ze hier niets aan te kunnen doen omdat de preview dat laat zien. Bijzonder dat ik voor de tweede puzzel geen preview heb mogen zien en dat hier nu op beroept wordt. Puzzels zijn qua kleur verschillend en lossen problemen niet op. Was kado voor iemand haar 90 ste verjaardag

1 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Het bedrijf geeft al netjes aan dat je…

Het bedrijf geeft al netjes aan dat je geen monotone afbeeldingen moet gebruiken en dat is niet voor niets. We hebben een fotoshoot puzzle Kado gekregen met twee personen in crème kleding op een witte achtergrond. De personen ging nog net maar de witte achtergrond is niet te doen.

Ik heb veel puzzel ervaring maar nog nooit een puzzel gehad waarvan ik de rand niet in elkaar kreeg, puzzelstukjes zoveel op elkaar lijken dat er op elke plek wel 3 lijken te passen en je meerdere plekken moet combineren om iets passends te vinden
Met twee man ongeveer 10 stukjes per avond erin gelegd en 70% van de puzzel is. We komen gewoon niet meer verder, hoe vaak we ook alle mogelijke stukjes passen.

Voor monotone afbeeldingen is de kwaliteit onvoldoende om de puzzel in elkaar te krijgen

6 de abril de 2026

Super puzzels

Klantenservice geef ik een dikke 10.
Na U.P.S. me een kapotte lijst heeft afgeleverd heeft PuzzleYOU me direct een nieuwe opgestuurd.
Kwaliteit puzzels zeer goed en service ook zeer goed.
Natuurlijk bestel ik m'n volgende puzzels ook hier.

19 de fevereiro de 2026

Missend puzzelstukje

Twee jaar geleden had ik een puzzel adventskalender besteld. Helaas had ik deze zo goed verstopt, dat ik 'm pas weer in het voorjaar tegen kwam. Dus afgelopen december zijn wij met de puzzel begonnen.
Helaas kwamen we bij de eerste dag al een puzzelstukje te kort. We hebben eerst de hele puzzel afgemaakt en de doos goed gecheckt voor we bericht stuurden, maar helaas dus geen stukje gevonden.

We waren er al bang voor dat ze na twee jaar niks meer voor ons konden betekenen, maar het tegendeel bleek waar! We hebben de volledige puzzel weer opnieuw toegestuurd gekregen.
We gaan er weer mee aan de slag, want we willen de puzzel graag gaan inlijsten. Wij zijn in ieder geval erg blij met de service!

8 de janeiro de 2026

Heel leuk!

Snelle levering, goede service en goede gepersonaliseerde puzzel.

29 de dezembro de 2025

Fotopuzzel gehad voor kerstmis

Fotopuzzel gehad voor kerstmis. Puzzelstukjes passen niet goed en vaak op meerdere plaatsen, dat merk je pas als je puzzelstukje eronder moet plaatsen. Puzzel reeds weer opgeruimd. Jammer voor die prijs

27 de dezembro de 2025

Puzzleyou adventskalender

Heel gemakkelijk om in elkaar te zetten online. Fijne, snelle levering en echt heel netjes. Doos helemaal intact zoals het hoort. Echt precies zoals ik het wilde. De puzzel is nog niet gemaakt, maar tot nu toe echt heel fijn en goed gedaan!

13 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtig product, makkelijk te maken.

Ik heb een Memory-spel laten maken en dat is heel mooi geworden. De instructies zijn duidelijk, het is makkelijk te maken met eigen foto's en het resultaat is geweldig! Ik heb mijn lief enorm kunnen verrassen met een prachtig spel met vijf jaar mooie herinneringen.

14 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede kwaliteit en klantenservice

De puzzel die ik had besteld was niet helemaal compleet. Er misten een aantal stukje en er zaten ook stukjes bij die niet bij de puzzel hoorde. Contact met de klantenservice opgenomen en ze hebben een nieuwe puzzel opgestuurd.
De puzzel zelf is van goede kwaliteit en ziet er mooi uit, en de lijst die we erbij hebben besteld ziet er ook goed uit.
De puzzel, lijst en glasplaat zijn goed verpakt voor verzending en kwamen onbeschadigd aan.

11 de agosto de 2025

Чудовий сайт

Чудовий сайт, вибір настільки великий, що декілька днів не могла визначитися із замовленням. Дякую за чудові пазли, якість чудова.

12 de junho de 2025

Leuk resultaat

Mijn zus heeft een ernstige verstandelijke beperking maar heeft erg genoten van de (gepersonaliseerde) puzzel.

4 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.