Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
PVJ-Marketing er en specialiseret markedsføringsvirksomhed dedikeret til at levere førsteklasses løsninger inden for markedsføring. Vi stræber konstant efter at skabe skræddersyede og effektive markedsføringsstrategier, der hjælper vores kunder med at opnå deres forretningsmæssige mål og realisere deres visioner.
Informações de contacto
Bredgade 86, 5492, Vissenbjerg, Dinamarca
- kontakt@pvj-marketing.dk
- pvj-marketing.dk
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Fantastisk samarbejde!
Philip har været en kæmpe hjælp hele vejen – både med webshoppen, organisk marketing og gode forslag til, hvordan jeg kan udvikle min forretning. Han er altid til at få fat i, kommer med relevante idéer og følger mig tæt i processen. Jeg føler mig tryg, støttet og virkelig godt guidet.
Kan varmt anbefales!

Ulovlig spam
Sender ulovlige spam-beskeder på Instagram for at tilegne sig nye kunder.

Hammer dygtig ung mand
Hammer dygtig ung mand, der kan sit kram.
Phillip har hjulpet os med annoncering på meta og har leveret resultater, der taler for sig selv. Han er skarp og god til at møde vores behov.
Stor anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling
Jeg har haft fornøjelsen af, at arbejde med Philip, på annoncer til min webshop, og det er gået over al forventning. Jeg er kun blevet mødt med hurtig, professionel og venlig kommunikation, og oplever 100% gennemsigtighed, i alt hans arbejde.

Resposta da PVJ-Marketing
Ung fyr med massere gå-på-mod
Jeg har en no-cure-no-pay aftale med Philip. Philip opsøgte mig selv via instagram, og jeg har arbejdet med ham de sidste to måneder ca. Selvom det har været op bakke, kæmper han stadig med at få det til at her til at lykkedes :)

Professionel tilgang til tingene
Professionel tilgang til tingene, kan varmt anbefalet

Resposta da PVJ-Marketing
Rigtig flot og professionelt arbejde
Rigtig flot arbejde , god og professionel vejledning , hurtig og effektivt arbejde . Jeg er virkelig glad for min hjemmeside samt de reklamer jeg har fået lavet. Du kan med ro i maven roligt vælge PVJ-Marketing .

Resposta da PVJ-Marketing
Der bliver lyttet til hvad du ønsker
Der bliver lyttet til hvad du ønsker, kommer med gode forslag i tråd med, hvad der lige er godt for din hjemmeside.
Virkelig godt tilfreds med min nye hjemmeside.

Resposta da PVJ-Marketing
Super behagelig og seriøs service.
Super behagelig og seriøs service.

Resposta da PVJ-Marketing
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.