Leia as opiniões dos outros
Afhandeling defect product. Volgens mij heeft de klant de plicht om te betalen en de leverancier om een goed product te leveren. Is dit bij ontvangst niet ok dan moet je niet gevraagd worden een filmp... Ver mais
Gisteren een compacte aansteker besteld, vandaag al binnengekomen. Past mooi in de brievenbus. Tot nu toe alles goed: kwalitatief, goede vlam, afstelbaar. Niks op aan te merken voor nu. Hopelijk blijf... Ver mais
Ik geef 4 sterren omdat de verpakking er goed uitzag de levering was zeer snel en optijd.waarom ik geen 5 sterren geef is omdat de stickers er los inzaten was netter geweest als er bijvoorbeeld een el... Ver mais
Informações sobre a empresa
PyroProducts is een webshop gespecialiseerd in het leveren van pyro gerelateerde producten. Onze visie is het verbeteren van het plezier van de pyro's doormiddel van een breed assortiment en kwalitatief hoogwaardige producten die bereikbaar zijn voor iedereen.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Vorige week een nieuwe aansteker…
Vorige week een nieuwe aansteker gekocht 1tje met 4 stralen heb hem even getest en werkt helemaal perfect en was snel geleverd met kortingscode "CLYDE77744" ontving ik ook nog eenz extra korting op dit top product.
Fantastisch!
Wat aansteker problemen maar de klantenservice is top! Erg professioneel en zoekt echt naar een oplossing!
Echt een aanrader
1 verbeterpuntje
Ik geef 4 sterren omdat het top aanstekers zijn, top kwaliteit, snelle levering, goede prijzen.
Maar 1 verbeterpuntje, pak de aanstekers in met bubbeltjes plastic of iets dergelijks! Ik kreeg een kartonnen doosje met 2 losse aanstekers, niet heel professioneel naar mijn mening.
Maar ondanks dat ene verbeterpuntje waar jullie eventueel rekening mee kunnen houden, Top website!

Resposta da Pyroproducts
5 Sterne verdient Top
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit aanstekers
Snel verstuurd en goede kwaliteit 👍
Hele goede service en een goed contact…
Hele goede service en een goed contact met de klantenservice. De eerste zending was kwijtgeraakt. Na eerst een vervangend product te hebben ontvangen, is de oorspronkelijke bestelling alsnog toegestuurd.
Top bedrijf
Beide aanstekers die ik besteld heb zijn erg fijn. Ook was de klantenservice erg vriendelijk. Word een mooie jaarwisseling 🎆
Goed!
Alle producten die ik besteld heb bij Pyroproducts zijn goed en snel aangekomen!
Zeker een aanrader voor bijv: aanstekers.
Dank je wel voor de mooi aansteker voor…
Dank je wel voor de mooi aansteker voor vuurwerk aan te steken top 👍🏻🧨🎆🎇
3 Silver Match aanstekers goede service
Toffe website
Toffe website! Heb mijn order geplaatst en werd in de stream ingepakt!
Waar voor je geld
Top service. Goede kwaliteit en niet te duur
Goeie aansteker
Snelle levering! En goeie aansteker gaat snel aan je hoeft geen moeite te doen en het is niet eens duur! Kopen dus😉
Prima aansteker en goede service.
Top aanstekers
Top aanstekers, en goede en snelle klanten service!!
Het is een goed product alleen een…
Het is een goed product alleen een minder puntje was dat het later was bezorgt dan dat was aangegeven op de website maar Meg deze omstandigheden is het logisch dus ik geef jullie 5 sterren
Top webshop👍
Stikkers besteld en in top kwaliteit en optijd binnen
Goede betrouwbare website
Goede betrouwbare website! Aanstekers van goede kwaliteit en netjes geleverd en duurt niet erg lang voordat hij binnen is ligt eraan of je een pre order bestelt of niet natuurlijk. Ze houden je ook goed op de hoogte van je bestelling en vragen worden altijd snel behandeld vandaar de 5 sterren!