Nieuwe glazen besteld en zijn heel mooi…
Nieuwe glazen besteld en zijn heel mooi dun geslepen.
PREMIUM BRILLENGLAZEN VOOR JOUW MONTUUR Bij ons kies je uitsluitend uit brillenglazen van premium kwaliteit tegen een ALL- in prijs. Dat is onze belofte. Onze brillenglazen, jouw montuur; schitterend duo.
industrieweg 9C, 5262GJ, Vught, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Nieuwe glazen besteld en zijn heel mooi dun geslepen.
Heel fijne service. Ze hebben me erg snel en goed geholpen met een vraag over de bureua brillenglazen.
Best spannend om mijn nieuwe glazen via internet te bestellen, maar dat was nergens voor nodig. Ik kreeg direct antwoord op mijn vraag en de kwaliteit is echt heel goed. Goede service zonder gedoe. Ik kan het echt aanraden, scheelt je veel tijd, de glazen zijn heel goed en betaalbaar en ze doen wat ze beloven.
Mark (Oisterwijk)
Afgelopen week mijn eerste bestelling geplaatst.
Dit gedaan op basis van positieve beoordelingen van vrienden.
Kwaliteit is goed
Bestelling snel binnen
Laat de zomer maar beginnen! :-)
Veel keuze en goede kwaliteit. Ik heb m’n bestaande brillen weer tot leven kunnen wekken.
Eindelijk een prima concept en service voor betaalbare brillenglazen. Ik wilde in mijn bestaande montuur alleen de glazen vervangen. Via een duidelijk stappenplan op de heldere website kreeg ik binnen 10 dagen mijn bril retour met de nieuwe glazen.
Ondanks de grote keuze, vrij snel tot 2 paar passende glazen gekomen. Was een fijn contact 👍
Dit is echt een uitkomst!
Mijn oude dure glazen waren beschadigd en heb nu voor een betaalbare prijs vergelijkbare glazen in mijn montuur zonder een bezoek aan mijn opticien!
Onlangs nieuwe brillenglazen besteld voor mijn bestaande bril. De levering en communicate verliep soepel. Mooie dunne glazen en zeer scherp geprijsd