Quartier Thailande Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Great quality t shirt with great quality print. Amazing brand with great customer service. Nothing to fault, if we could get any bigger sizes, it could be better, as the Thai sizes are abit smaller... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Si tienes un error ellos te ayudan. Las camisetas muy chulas, varios diseños y personalizaciones. Tallas muy buenas

Classificada 2 em 5 estrelas

Je n’ai toujours pas reçu de mail depuis que j’ai commander (sa fait 1 mois) j’adore ce que le site propose et je serais le premier à racheter mais là je comprend pas

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas desportivas

Quartier Thailande. Authentic 90 Minute Jerseys. Fully customizable with logo's of your favorite brand or artist.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Slechte kwaliteit

Ik heb een premium logo besteld maar toen ik hem aantrok en het shirt een beetje stretchte viel het logo eraf

27 de maio de 2026

Resposta da Quartier Thailande

Hello! Please contact our customer service so that we can solve this issue. Unfortunatley, we haven't heard anything from you about this problem.

Please send us a picture of the jersey. This way we can see what's going on an consider a suitable solution or replacement!

Très mauvais service client

Très mauvais service client
Les articles étaient très mal tailler et ils n’ont rien voulu savoir … très déçu je ne recommande pas du tout

13 de maio de 2026

Hello Emilie!

We are sorry that you didn't get the service you expected. We had a conversation over email, but we didn't get any more response from you.

The jersey that you ordered (QT-2), fits smaller than other jerseys. This is clearly written on the product page. We recommend ordering two sizes up, or checking the size chart for accurate measurements. It's unfortune that you didn't see this message on our website, therefore, we offered you a gift card to order a new jersey in the correct size. Unforuntately, we didn't get a response from you yet.

If you still want to redeem the gift card or if you have any other questions, feel free to send us an email!

Classificada 1 em 5 estrelas

Paket nicht angekommen und jetzt muss…

Paket nicht angekommen und jetzt muss ich warten bis die tshirt wieder in stock sind

18 de março de 2025

Hello!

Thank you for your review. Unfortunately, something has gone wrong with the delivery of your order, we are very sorry for that.

Please note that this situation is highly exceptional. The return process usually takes very long. That's why we sent you a gift card to buy a new jersey, instead of waiting for the return.

Bof, je suis déçue !

Bof ! Je ne m'attendais pas à une qualité exceptionnelle, mais tout de même. J'aurais espéré avoir des produits de meilleure qualité, j'aurais pue avoir les meme à Porte de Clichy. Franchement, pour le prix, je m'attendais à mieux.

4 de fevereiro de 2025

Bad quality

Bad quality. The stickers are wanishing after 1 wash.

16 de dezembro de 2024

Hello!

Thank you for your feedback!

We are sorry that you didn't get to experience the quality of our products. Sometimes, it can happen that a print is not printed long enough. This is very exceptional, but it can happen sometimes.

When this happens, you can always contact us for a refund! Please send some evidence and we will refund the order or send you a gift card so that you can buy a new item.

Also, be sure to take a close look to the care label. Our prints can't be washed too hot (max 30°C) and you should avoid putting it in the dryer.

Our customer service will contact you to solve this issue. You still deserve to experience our quality!

Classificada 3 em 5 estrelas

Goeie qualiteit maar ik heb iets bestel…

Goeie qualiteit maar ik heb iets bestel en iets andere dinge komen naam alles juist alles is juist behalve de maat en de voorkant ik wou yamaha maar er is Dp gekomen

26 de setembro de 2024

Hallo!

Dankjewel voor je review!

Het spijt ons dat er iets mis is gegaan met de bedrukkingen. Stuur ons even een berichtje en dan kunnen we dit verder onderzoeken. Mochten we iets anders bedrukt hebben dan dat u besteld heeft, dan zullen we dat vergoeden. Ook als de maat anders is dan dat u besteld heeft.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais