Queens Corner Opiniões 8

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Elendig service

Elendig service - telefonen bliver taget, for så at blive lagt. Så langt så godt - har selv arbejdet i butik. Men at der så bliver glemt at den er taget og man kan høre nye kunder bliver betjent og man venter i 11 min er ikke ok. Kan se det er et tilbagevendende problem, men sådan mister man selvfølgelig også kunder. Er i hvert fald færdig med jer

27 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Magen til elendig service.

Magen til elendig service.
Ringer op. Telefonen bliver taget efter nogle kald. Der bliver sagt, 2 minutter.
Hvorefter der intet sker…. Kan dog høre der ekspederes nye kunder imens jeg hænger i telefonen - dælme frustrerende og dårlig stil . Så er det bedre at lade være med at tage telefonen. Dem der ringer har også forventning og kundeservice. Nu er det 2. gang jeg har oplevet dette cirkus, sidste gang i sommers. Troede de havde lært noget med alle de utilfredse kunder. Tidligere var der en god service og dejligt mad samt sødt personale, men det må have været dem som var før de nye☹️
Støtter ikke sådan en butik, men hvor er det ærgerligt.

30 de janeiro de 2026

Elendig kundeservice

Ringer og bestiller 2 flæskestegs sandwich 1,5 timer før jeg vil hente.
Så langt så godt, men da der endelig blev svaret efter 4 opkald blev jeg sat på hold i 8 min.
Jeg fik bestilt og var der i god tid før aftalt tidspunkt, betaler og venter 15 min mere.
Det er først der jeg får at vide "øhhhh der er udsolgt"
Elendig håndtering, og da jeg siger jeg vil have mine penge retur bliver den unge pige bag disken sur.
Sætter aldrig mine ben der igen, selv Mc D på en travl søndag slår servicen der.

25 de novembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg var inde og købe 2 ribbensburger…

Jeg var inde og købe 2 ribbensburger med hjem, for det første fik vi så dårlige maven efter at have spist dem og vi fandt også ud af at det bestemt ikke var ribbensburger, men at det var kødet var fra en kamsteg, sværen smagte ikke godt..
Så sidste gang vi køber mad der

18 de outubro de 2025

Elendig kundeservice

Ringer op for at bestille mad og får besked på jeg skal vente i 2 minutter, derefter får jeg at vide der går to minutter mere. Høre så ikke mere fra dem i de næste 25 minutter. Køre til Qeens Corner med min telefon i hånden imens jeg er på hold. Kommer ind på spisestedet og bliver mødt sf en ung mand der spørger om han kan hjælpe. Jeg siger at han kan starte med at tage telefonen. Derefter bliver jeg mødt af en kvinde der siger det var hende der tog den, men hvis jeg ikke ville bestille noget så ville hun arbejde videre. Jeg havde nu ikke tid til at bestille da jeg skulle videre på arbejde.
Elendig kundeservice og en skide ligeglad dame som ikke fatter en bjælde af hvad service er. Håber deres chef snart vil lære dem om service og kundepleje.
Jeg har været fast kunde i mange år, men orker ikke mere den behandling fra personalet.
Det værste er, at man så skal undvære deres gode mad, men maden opvejer ikke den elendige kundeservice.

17 de outubro de 2025

Fejl i bestilling

Der blev bestilt en vare, den blev lavet forkert. Tiltrods for det rigtige står på regningen. Venter 15 min på de gider svarer mig i telefonen. Jeg ringer for at ville have pengene retur (da jeg skal kører 40min for at få en ny) og til det kan de ikke hjælpe med med, heller ej et gavekort eller lignende til en anden gang. De ved åbenbart ikke hvad kundeservice vil sige….

28 de setembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

Udemærket mad. -MEN! Elendig kundeservice!

Maden er ganske udemærket. -Jeg har dog sjældent oplevet magen til dårlig kundeservice! -Vi ringede op da vi kørte hjemmefra (27km.) Og sad i kø hele vejen derind. Hvor vi kunne hører dem tage imod nyankommende kunder/ ordre.
Da jeg kommer indenfor. Bliver jeg taget godt imod. Jeg bliver spurgt om jeg har bestilt? Til det svarer jeg “Nej. For jeg har siddet i kø som nr. 1 siden jeg kørte hjemmefra for en lille halv time siden.”
-Dette skulle jeg da aldrig have gjort. For det er længe siden, jeg er blevet sådan angrebet rent mundtligt af den kvindelige medarbejder.
VIRKELIG Dårlig stil og behandle kunder sådan. Blot fordi man ønsker at støtte deres butik fra telefonen..

22 de junho de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais