4,5

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Solgte brugte Toyota Avensis…

Jeg solgte min brugte Toyota Avensis til Quick bilsalg.
De var meget behagelige, hjælpsomme og professionelle i deres håndtering af sagen. Selv da de havde taget bilen med fra Randers til Århus, og jeg havde glemt nogle personlige dokumenter i bilen. De blev straks hentet ud af bilen og jeg fik dem tilbage.
Virkelig god oplevelse ifm. denne handel.

7 de março de 2026

Salg af bil

Ved salg af bil oplevede jeg kun positivt, aftale, afhentning, betaling mv. alt sammen i bedste orden.

26 de março de 2025

Super professionelt firma

Super professionelt firma. Satte min bil til salg på Bilbasen og 2 timer efter stod pengene på kontoen. Meget kompetente og flinke. Styr på tingene. Kan varmt anbefale dette firma.

3 de novembro de 2024

Anbefalelsesværdig firma

Professionelle, flinke og velforberedte. En glæde at sælge sin bil med ro i maven.
Alle aftaler blev holdt, god kommunikation. Papirarbejde ift overlevering af bil var klar og vi som sælger fik et screenshot af aftale.
Alle kan med god ro sælge bil igennem her.

22 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Indgik telefonisk aftale om salg af bil…

Indgik telefonisk aftale om salg af bil med aftalt tid for besigtigelse og aftalt pris. Alt gik som planlagt/aftalt, venlige og kyndige personer, straksoverførsel af penge og afmelding af bil som aftalt. Kan kun anbefales som en seriøs partner i et bilsalg i sammenligning med mange andre useriøse henvendelser.

9 de agosto de 2024

Super professionelle

Nem proces, fantastiske søde mennesker. Kom til Sjælland og hentede bilen, afregnede til den aftalte pris og klarede alt papirarbejdet.
KÆMPE anbefaling herfra :)

4 de agosto de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Skuffende forløb

Virkede meget interesseret, men på dagen hvor bilen skal hentes, er der ingen respons ved opkald. Efter en besked, meldes der tilbage at de ikke kommer. Useriøst forløb, når vi samtidig har sagt nej til andre potentielle købere.

5 de julho de 2024

SÅ god en oplevelse med Quickbilsalg

SÅ god en oplevelse med Quickbilsalg
Første gang jeg sælger en bil og må sige at jeg er virkelig positiv. De kom og kiggede bilen og vi blev enig om pris.
De gav luft til at jeg havde den ugen ud indtil jeg fik min anden bil.
Virkelig søde, venlige og meget profesionelle.
Kan kun give min allerbedste anbefaling hvis man skal have solgt sin bil👍
10 ud af 10

14 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

super god og professionelt arbejde

jeg havde min bil til salg på bilbasen blev kontaktet af Abdel for besigtigelse af min bil vi aftalte pris og aflevering da jeg skulle bruge min bil weekenden over da jeg ankom med min bil den aftalte dato gik alt lige efter en snor meget seriøse og rare personer var på kontoret og man fik en virkelig god behandling og kan kun anbefale at sælge igennem Dem Abdel er virkelig en seriøs gut
og bund reel

4 de junho de 2024

Seriøst og professionelt firma

Solgte vores 10 års gamle Mazda til Quickbilsalg. Vi aftalte detaljerne over telefonen, da vi var enige om handlen, kom de ud til os, prøvekørte bilen og afregnede inden de tog afsted.
De virkede meget sympatiske, professionelle og seriøse.
Bedste anbefaling herfra.

18 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais