Leia as opiniões dos outros
VARNING VARNING VARNING BESTULIT MIG PÅ MINA PENGAR JAG HAR RÄTT TILL. TEKNISKA FEL UPPSTOD PÅ HEMSIDAN, DE VILL DOM INTE TA ANSVAR FÖR OCH LÄGGER DET PÅ SPELAREN. SCAM, BEDRAGARE, TJUVAR SÅ FOR... Ver mais
Blockad och spärrad från att komma in på sidan. Live Chatten är blockerad. Går inte att komma i kontakt med dem överhuvudtaget. Det är bara en oseriös aktör som agerar på detta sättet! Spela I... Ver mais
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
As pessoas também visitaram
La in 1500kr tillsammans med mina…
La in 1500kr tillsammans med mina kreatörs kollegor ifrån ett gemensamt konto. Lyckades komma upp i 30.000kr valde att ta ut 24.000 kronor. Men behövde verifiera alla uppgifter Support påstod till och med att det inte ska vara några konstigheter trots gemensamma kontot. efter lite mer än en vecka senare så blockerar dom kontot.
Varning vann pengar printscreen på allt…
Varning vann pengar printscreen på allt bevis kundtjänst slutade svara och har tagit bort min funktion på livechatten blåst på pengarna
Not good casino
Du kan sätta in pengar med kommer…
Du kan sätta in pengar med kommer aldrig kunna ta ut dem igen. SCAM SCAM SCAM VARNING VARNING VARNING 🚨

Resposta da Quickcasino
Fully played my bonus , didnt get payed
Fully played my bonus, then went to cashout, all my funds dissapeared, sat in phone with them telling me it was my fault, 1/10 would never play here again

Resposta da Quickcasino
It's impossible to win here
It's impossible to win here, it's like the same script is spinning all the time, the slots are like they're controlled.
RTP quite reduced compared to the original ones offered by the SLOT provider..
I wouldn't recommend it.

VARNING!!
VARNING!!! Vad ni än gör, sponsra inte denna sida med en enda krona.

VARNING VARNING VARNING
VARNING VARNING VARNING
BESTULIT MIG PÅ MINA PENGAR JAG HAR RÄTT TILL.
SCAM, BEDRAGARE, TJUVAR
SÅ FORT NI SER HEMSIDAN BLOCKERA DEN.
HUR FÅR SÅDANA TJUVAR SPELLICENS I SVERIGE SÅ MÅNGA SOM RÅKAT ILLA OCH BLIVIT LURADE OCH BESTULNA SIN RÄTT

Resposta da Quickcasino
Det här casinot leker med folks känslor…
Det här casinot leker med folks känslor och är stolta över att lura folk!
Jag har satsat in pengar flera gånger – men förlorat allt supersnabbt.
Namnet borde heta "QuickBluffa" – för det är exakt vad de gör!
Varför gav Spelinspektionen dem en licens?
VARNING: Håll er borta från den här hemsidan!

Mycket nöjd
Har bara haft riktigt bra upplevelser med detta casino.
Inga konstigheter vid vinster eller utbetalningar.
Snabb hantering vid frågor i chatten och mycket trevlig personal som sitter där (dom få man har chattat med.)
Idag vann jag över 20k, såg att uttaget var under behandling eså jag kontaktade kundtjänst för frågor om hur lång tid det uppskattas att ta innan det betalas ut via swish.
Pga hög belastning så sa hon "upp till 3 tim ungefär"..
Och VIPS, exakt 3 tim senare var dom utbetalda.
Tack för ett fantastiskt Casino och kundtjänst.
Jag kommer definitivt att stanna ☺️

Resposta da Quickcasino
Kan inte rekommendera detta ”casino”
Kan inte rekommendera detta ”casino”
Flera veckor, en stor hög tusenlappar
(Femsiffrigt)…….
Enbart samma spel
Över 80stk bonusspel dokumenterad
Inte en enda vinst på över 200sek
Detta er det ” casino ” kallar för RNG
Random number generator…….
Men, det er ju det det INTE er…….
Spela inte her 👍👍

Resposta da Quickcasino
Håll er bort från detta casino
Helt värdelösa. Betalar inte ut pengar. Synkar inte mellan sina egna så kallade avdelningar. Håll er borta från detta casino.

Resposta da Quickcasino
Håll er borta från detta företaget!!
Håll er borta från detta företaget!!
Jag vann 4000kr som de vägrade att betala ut. Jag var tvungen att tjafsa med deras kundtjänst varje dag i över 3 månader, fick skicka in massvis med privata uppgifter, var jag hade fått mina pengar ifrån och bevis på att pengarna kom ifrån lön, lönespecar etc. Bilder på mitt pass, id, selfies, folkbokföringsbevis från skatteverket och massa annat.
De försökte trötta ut mig så jag skulle ge upp pengarna. Tillsist hittade jag ett kryphål hos spelinspektionen där spelbolaget är tvingat att betala ut alla pengar på kundens konto inom 7 dagar om denne säger upp sitt konto. Jag sa då upp mitt konto och fick pengarna 7 dagar senare annars hade de aldrig gett upp. Så vill ni slippa alla dessa problemen så välj ett annat bolag.
Betinia, Quickcasino och Campobet är alla samma bolag.

Resposta da Quickcasino
Vilket bluff casino,inget funkar,man…
Vilket bluff casino,inget funkar,man får starta om hela tiden, saldot blir tomt,Nej rena rama scammen,spela inte detta!

Resposta da Quickcasino
Alla kommentarer nedan är endast kritik…
Alla kommentarer nedan är endast kritik och att casinot är helt totalt värdelöst. Jag hittade det här casinot genom sveacasino och valde att lägga in 500 kr, körde 7kr spins på big bass amazon, jag skulle uppskatta att jag spinnade mellan 5-10 spins, sen kom bonusen,
53 854:- blev totalen, bland det större jag vunnit någonsin. Tog uttag genom Zimpler, har för mig att det stog direkt utbetalning men är osäker. Pengarna kom dagen efter, 16-17 timmar tog det att få ut pengarna, då det skulle verifieras osv, känns extremt konstigt att alla andra har en så dålig upplevelse av sidan. Men jag lämnar 5 stjärnor och kan faktiskt bara säga bra om detta casino.

Resposta da Quickcasino
SÄMSTA CASINOT DÅ JAG TOG UT VIA SWISH…
SÄMSTA CASINOT DÅ JAG TOG UT VIA SWISH 3000KR OCH SEN VÄNTAT I FLERA DAGAR FÖR DET LEGAT UNDER GRANSKNING OCH NU NÄR JAG SKULLE KOLLA SÅ VAR MITT UTTAG HELT BORTA OCH INGA PENGAR PÅ SALDO OCH NÄR JAG SKRIVER MED CHATTEN SÅ SÄGER DOM DET FINNS INGET UTTAG MED DEN SUMMAN ÖVERHUVUDTAGET!!! FÅR INTE MINA PENGAR JAG VANNNN !!!! SÅ VARNING SPELA EJJJJ PÅ DETTA CASINO

Satte in 500kr på en fredagskväll
Satte in 500 på en fredagskväll, det blev 1000 och jag begärde ett uttag genom deras Swish utbetalning, MEN deras Swish betyder inte direkt utbetalning! Jag fick en Swish inbetalning på 1000 kronor på måndag morgon istället! Tror inte jag spelar igen på denna casino för jag orkar inte besväret! Vill ha direkt utbetalningar!

Scam
They are constantly asking for the same thing over and over again.
We have our second meeting with our lawyers on this Monday. They have less than 2 days to send my payment and a fee for all my troubles.
We have already 5 people and they are gonna file with us!

Ett bluffcasino
Ett bluffcasino. Akta er. Spelade sweet Bonanza . Inte en enda Bonus på 1000 kronor. Löjligt att dom ens har fått Licens. Riggat. Uscha!

Resposta da Quickcasino
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.