Banner for Quooker Danmark

Quooker Danmark Opiniões 3982

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget kompetent og venlig service. Vi var dog overraskede over, at vi skulle betale 360 kr. for kørsel, når reparatøren anmeldte sin ankomst på vej hjem fra en anden opgave i byen, og ikke den først a... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde et problem med min hane, som ikke kunne lukke tæt. Talte med support, som sendte en tekniker ud indenfor 2 dage. Problem fixet af særdeles kompetent tekniker. Kæmpe tilfreds.

Classificada 5 em 5 estrelas

Quooker Fusion vandhanen gik i stykker, så jeg ringede angående den defekte elektroniske del. Jeg fik virkelig god hjælp over telefonen, og de sendte straks den nye elektroniske del. Den ankom allered... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha
  2. Loja de materiais para canalização

Escrito pela empresa

Quooker er Vandhanen, der kan det hele. Få 100 C kogende, varmt, koldt og afkølet vand med eller uden brus direkte fra hanen, når som helst og lige ved hånden. Æstetik. Funktionalitet. Teknik. Quooker er den originale kogende vandhane. Da ingeniør Henri Peteri i 1970 blev involveret i udviklingen af minutsuppe for en international fødevarekoncern, indså han hurtigt, at minut-suppe aldrig kan være klar på et minut, medmindre man altid har kogende vand lige ved hånden. Fra da af kunne han ikke længere slippe ideen om kogende vand direkte fra vandhanen. Han sagde op og begyndt at udvikle et apparat til direkte aftapning af kogende vand. Målet var at gøre hverdagen nemmere. Quooker er godt på vej til at erobre verden. Fra hovedkontoret i Ridderkerk (Nederland) arbejder mere end 450 mennesker, hver dag på nye tekniske ideér og designløsninger, der gør Quooker-hanerne endnu mere økonomiske, nemmere at bruge, og ikke mindst endnu smukkere i deres udførsel. Nuværende direktør Walter Peteri: 'Produktinnovation er i vores DNA, og bag kulisserne arbejder vi hårdt hver dag, for at gøre systemet endnu mere økonomisk. Vi er godt i gang med at gøre en Quooker-hane til et uundværligt køkkenværktøj på verdensplan.'

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget kompetent og venlig service, men…

Meget kompetent og venlig service. Vi var dog overraskede over, at vi skulle betale 360 kr. for kørsel, når reparatøren anmeldte sin ankomst på vej hjem fra en anden opgave i byen, og ikke den først aftalte dag.

20 de março de 2026

Utæt hane

17 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Køb ikke Quooker vandhane!!

Køb ikke Quooker vandhane!!! I er ilde stillet hvis den leveres defekt!

De overholder ikke deres pligter ved købeloven. Vi har købt en vandhane, hvor der fra start har været noget galt med at den ikke kunne lukke ordentligt. Har prøvet med glasrens og diverse som de sagt. Uden effekt.
Ringer for at reklamere vandhanen. Igen igen.
Sælger fra Quooker giver mig ret i der er noget galt med vandhane. Noget indeni fungerer ikke og skal skiftes. Men det skal vi selv gøre! De vil ikke garantere at afholde udgiften for et service besøg.
Jeg skal ikke ind og rode i en vandhane som de ikke selv har lavet ordentligt fra fabrikken. Jeg er ikke VVS uddannet.

Ifølge købeloven skal sælger, hvis de vælger reparation som løsning mod at ombytte varen, afholde alle udgifter ved reprationen!!! Det gør Quooker ikke. De kan ikke garantere man ikke selv skal betale for servicebesøget!!!

De må ikke engang tage penge for at komme ud og kigge på den ifølge loven.

Magen til service skal man lede længe efter til en vandhane til 12.000 kr. IKEA har bedre service!

16 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Stor tak for en fantastisk service

Stor tak for en fantastisk service, både fra jeres kunde service som ringede til mig og fant en hurtigt tid hos os, og en virkelig god hjemmeside hvor man kunne finde en tid ser passer en.

Meget fink montør Lars, ringede 15 mi. Før og sagde han var på vej til os. Lavet den hurtigt og gav os det info vi skulle.

Vi giver kæmpe stjerner her fra.
Der ud over er det bare godt at have sin kogende vand igen.

Tak her fra..

15 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse med…

Jeg havde en rigtig god oplevelse med servicemanden fra Quooker. han var meget professionel, venlig og vidste præcis, hvad problemet var med det sammen. Arbejdet blev udført hurtigt og effektivt, og han tog sig også tid til at forklare, hvad der var galt. Det er tydeligt, at han stor erfaring og går op i sit arbejde, og han hedder Rasmus

17 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde udfordringer med mont. af toppen på CO2-flaskerne, da de blev ved med at være utætte. Quooker har eftersendt ny top og rabatkode til de næste CO2-flasker, efter jeg har været i telefonisk kontakt med dem.
Sikken en service🙏

15 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais