Qvesarum Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra produkter! Men dålig information om när leveransen skulle ske. Det tog lång tid och det kom ingen information om varför eller hur man kunde spåra var beställningen var.

Classificada 5 em 5 estrelas

Gillade alla tre produkterna jag köpte. Liten keramik kulting såå söt. Fina konsoller till hylla samt knopplist med lite hylla ovanpå. Mycket nöjd med alla tre!

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de móveis
  2. Artesanato
  3. Empreiteiro de montagem de interiores
  4. Empresa de construção
  5. Joiner

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

396 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Beautiful quality

Beautiful quality
I love my plate rack that is made from solid teak it’s the best quality plate rack I’ve ever had.. I’m going to use it to display my antique art deco l plates

Hi Penny,
Thank you so much for your wonderful review.
We’re delighted how pleased you are with your plate rack and that you appreciate the quality of the solid teak. It sounds like it will be a beautiful way to display your antique Art Deco plates, and we hope it will become a lovely feature in your home for many years to come.
Thank you for choosing to shop with us and for sharing your experience. We warmly welcome you back.

Mycket trevligt besök

Hej Thomas,
Tack för er fina feedback.
Vad roligt att ni hade ett så trevligt besök hos oss. Vi uppskattar när våra kunder tar sig tid att komma förbi och hoppas att ni fick en fin upplevelse hos oss. För oss är det viktigt att det ska kännas välkomnande och personligt att besöka oss, oavsett om man kommer för att inspireras, titta närmare på våra produkter eller få hjälp inför ett köp så extra kul att ni lyfter detta.

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var vanskelig å få ordnet transport…

Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte er serviceinnstilte og hyggelige.

26 de agosto de 2026

Hej Benedicte,
Tack för er feedback.
Vi erbjuder tyvärr inte frakt till Norge, som ni skriver och vi har förståelse för att det därför kan bli lite mer omständligt att ordna transporten vidare från Sverige. Samtidigt uppskattar vi verkligen att ni valde att handla hos oss. Det är en bra synpunkt ni lyfter kring transporten till Norge. Det går självklart att ordna transport vidare, men för den som tycker att det är smidigare finns även möjligheten att hämta varorna direkt hos oss. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Mycket bra kvalitet
Tack sa mycket,gärna igen

Hej Volker,
Tack för ert högsta betyg.
Vad roligt att ni är nöjda med både den snabba leveransen och kvaliteten på produkten. Vi uppskattar att ni vill handla hos oss igen och hoppas att ni får mycket glädje av ert köp. Tack för ert förtroende och varmt välkomna tillbaka.

Super!

Jag hittade så fina saker från Sverige här, jag är så nöjd! Väldigt vänlig kundservice!

Hej Gabriele,
Tack för er fina recension.
Vad roligt att ni har hittat fina produkter med hos oss och att ni är så nöjda. Det gläder oss också att ni uppskattade bemötandet från vår kundservice – vi tycker att ett personligt och vänligt bemötande är en viktig del av kundupplevelsen så extra kul att ni lyfter just detta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och fina varor

Hej Frida,
Tack för er fina recension.
Det gläder oss att leveransen gick snabbt och att ni är nöjda med era varor. Vi hoppas att produkterna kommer till stor glädje och passar fint hos er.

Riktigt snygga nyckelbrickor...såg…

Riktigt snygga nyckelbrickor...såg antika ut. Väldigt nöjd!

Hej Mikael,
Tack för ert fina omdöme.
Vad roligt att ni är nöjda med era nya nyckelbrickor och uppskattar den antika känslan. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda detaljer med karaktär och ett tidlöst uttryck som passar fint in i olika miljöer, så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkommen åter.

Bra köp och service!

Hej Karin,
Tack för ert toppbetyg. Vad roligt att ni är nöjda med ert köp och den service ni fått hos oss. Vi uppskattar att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse och hoppas att produkten kommer till stor glädje. Varmt välkommen åter.

Hej Sune,
Tack för er fina feedback.
Vad roligt att ni är nöjda med både den snabba leveransen och kvaliteten på produkterna.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka till oss.

toppen!

snabbt , enkelt och jättefina grejor!

Hej Malin,
Tack för ert topp-betyg.
Vad härligt att ni upplevde köpet som smidigt och att ni tycker om produkterna. Vi lägger mycket omsorg på vårt sortiment och vill att det ska vara smidigt att hitta fina produkter som passar hemmet och era behov, så det uppskattas extra när ni nämner detta.
Tack för att ni tog ert id att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Bra packat och fin produkt/

Bra packat och fin produkt/

Hej Tomas,
Tack för er fina recension.
Vad roligt att ni är nöjda med både produkten och hur den var packad. Vi lägger stor vikt vid att våra produkter hanteras och emballeras omsorgsfullt, så att de kommer fram i fint skick, så det är extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Everything was in order.

10 de agosto de 2026

Hi Clemens,
Thank you for your kind Review.
We’re delighted that everything went smoothly with your purchase. We truly appreciate you taking the time to share your experience and hope you’ll enjoy your product for a long time to come.
Thank you for choosing us, and we warmly welcome you back

Härlig serviceanda

Hej Bengt,
Tack för ert fina omdöme.
Vad roligt att ni uppskattade vår service och det bemötande ni fick hos oss. För oss är det viktigt att varje kontakt känns personlig, hjälpsam och professionell - så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämnat ett betyg och och varmt välkomna tillbaka.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi beställde ett nytt fönster för…

Vi beställde ett nytt fönster för nästan 15.000kr den 17 mars. Utlovat leveransdatum var 14-17 veckor och vi bokade in snickare. Därefter hörde vi inte ett knyst från qvesarum förrän vi själva efterlyste fönstret, då fick vi veta att leveransen var försenad 2 veckor. När vi sedan fick besked att fönstret var klart för avhämtning och vi kom enligt överenskommelse för att hämta, var fönstret inte överhuvudtaget emballagerat. Personalen lyfte upp fönstret på vårt släp och sen var det inte mer med det. Vi hade ju inte heller tagit med emballage då detta förutsatte vi var gjort. Så fönstret har nu transportskador.
Jag har kontaktat qvesarum och de medger att de brustit i kommunikation och kvalitet men när jag efterfrågar kompensation svarar de inte ens.
Så jag vill varna för att anlita detta företag.

/”Färdigställandet av ert fönster sammanföll dessvärre med vår semesterperiod, och vi har därför inte lyckats hålla den servicenivå och löpande kommunikation som vi normalt eftersträvar” det stämmer att brister i kvalitet var mina ord.
Hur som helst är jag besviken på bemötande och fortsatt brist på kommunikation. Ni har inte besvarat mitt mail på snart två veckor. Det är min upplevelse som jag vill dela med andra. Jag har inte begärt ekonomisk kompensation och det ni skriver här med hjälp med transportskador o så har jag alltså inte erbjudits förrän nu. Och varför skulle man inte vilja få emballage, när man köper en ny vara som är omtålig brukar det väl ingå?

Hej Malin,
Leveranstiden för det aktuella fönstret är 100–120 dagar och räknas från det datum då handpenningen kommit in. Som jag tidigare skrivit beklagar jag att ni inte fick information om förseningen – där har vår kommunikation brustit.
Däremot vill jag förtydliga att jag inte har skrivit att vi har brustit i kvalitet. De märken/skador som syns på bilderna ni skickat fanns inte på fönstret när det lämnade Qvesarum. De har alltså uppstått efter utlämningen, i samband med hantering eller montering. Vi kan därför inte ta ansvar för eller lämna ekonomisk kompensation för dessa skador. Är du av annan åsikt så ber vi dig att lämna in ett reklamationsärende via vår hemsida.

Jag förstår att ni hade förväntat er att fönstret skulle vara emballerat vid avhämtningen. Vi hade självklart mer än gärna emballerat fönstret på önskat sätt. Normalt emballerar vi antingen fönstret på pall eller förser det med skyddande emballage i samband med att vi hjälper kunden att lasta. I det här fallet fick vi dock ingen information om att ni önskade emballering, utan vår personal hjälpte till att lyfta upp fönstret på ert släp.
Vi försöker alltid vara behjälpliga när problem uppstår, exempelvis med bättringsfärg, råd kring åtgärder eller andra praktiska lösningar. Jag hjälper därför gärna till med hur ni på bästa sätt kan åtgärda märkena.
Jag vill samtidigt vara tydlig med att det blir svårt för oss att möta ett krav på ekonomisk kompensation när skadorna inte fanns på produkten när den lämnade oss och därmed inte är skador som Qvesarum har orsakat.
Med vänlig hälsning,
Joakim

Bra produkt

Hej Johan,
Tack för er fina recension.
Vad kul att ni känner er nöjd med er produkt. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda ett noggrant utvalt sortiment med produkter som håller den kvalitet och känsla som våra kunder förväntar sig, så extra kul att ni nämner detta. Tack för att ni valde att handla hos oss och varmt välkomna tillbaka.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi är så nöjda med våra nya karmstolar

Vi är så nöjda med våra nya karmstolar. Enkelt att beställa och snabb leverans.

Hej Elisabeth,
Tack för ert topp-betyg.
Vad roligt att ni är så nöjda med era nya karmstolar. Det gläder oss att beställningen gick smidigt och att leveransen kom fram snabbt. Vi jobbar aktivt med att erbjuda en hemsida som ger en bra köpupplevelse, så det är extra kul att i lyfter just detta. Vi hoppas att stolarna kommer till stor glädje och användning under lång tid. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkterna håller hög kvalitet

Produkterna håller hög kvalitet. Leveranstiden stämmer inte med vad som utlovas vid beställning, det gav för min del konsekvenser och kostnader.

5 de agosto de 2026

Hej Håkan,
Tack för er feedback.
Vad kul att ni känner er nöjd med produkten och dess kvalitet.
Vi har förståelse för att leveranstiden är en viktig del av helhetsupplevelsen, särskilt när man har planerat utifrån att en beställning ska komma fram inom en viss tidsram. Vi arbetar kontinuerligt med att göra informationen kring beställning och leverans så tydlig som möjligt och uppskattar att ni uppmärksammar oss på hur detta upplevdes från ert perspektiv. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.

Snabb och god service

Snabb och god service. Produkten motsvarar beskrivning 💕☀️

Hej Inga-Lill,
Tack för ert topp-betyg.
Det gläder oss att ni uppskattade vår service och att produkten motsvarade beskrivningen. Vi arbetar aktivt med tydlig produktinformation och ett noggrant utvalt sortiment, så att det ska vara enkelt att hitta rätt och känna sig trygg med sitt köp.
Tack för att ni valde att handla hos oss och varmt välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Svarar ej på e-post

Jag har försök i en veckas tid med tre e-post till företaget reklamera en skadad produkt men inte fått någon respons över huvud taget.

Hej Jonas,
Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd.
Vi har sett över varför ni inte fick svar och kan se att ert mail tyvärr inte fångades upp som det skulle i vårt system, vilket vi självklart beklagar. Vi kan samtidigt se att vi nu har fått kontakt med er och att er reklamation är hanterad.
Tack för att ni uppmärksammade oss på detta, det gav oss möjlighet att följa upp ärendet och rätta till det som inte fungerade som det skulle. Er feedback är värdefull för oss i vårt fortsatta arbete med att förbättra vår service och våra rutiner.

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra produkt och bra pris.

Bra produkt och bra pris.
Minus för leveranstiden även om det bar semestertider

Hej Mikael,
Tack för ert fina omdöme.
Vad roligt att ni är nöjda med både produkten och priset. Under sommaren kan våra hanterings- och leveranstider vara något längre än normalt och vi arbetar självklart för att hålla en så smidig hantering som möjligt även under dessa perioder. Tack för er förståelse och för att ni valde att handla hos oss. Vi hoppas att ni får mycket glädje av er produkt och varmt välkommen tillbaka.