Qvesarum Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte e... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Mycket bra produkter! Men dålig information om när leveransen skulle ske. Det tog lång tid och det kom ingen information om varför eller hur man kunde spåra var beställningen var.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fabricante de móveis
  2. Artesanato
  3. Empreiteiro de montagem de interiores
  4. Empresa de construção
  5. Joiner

Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

397 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bra produkt

Bra produkt, som motsvarar beskrivningen, och snabb leverans.

Hej Maria,
Tack för er fina recension,
Vad kul att ni uppskattar både produkten och den snabba leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda ett genomtänkt sortiment och en smidig köpupplevelse, där varje beställning hanteras med omsorg hela vägen fram. Tack för att ni lyfter just detta och varmt välkommen tillbaka.

Toppen

Fin produkt bra pris snabb leverans

Hej Maria,
Tack för ert topp-betyg.
Det gläder oss att ni är nöjda med både produkten och leveransen. Att kombinera kvalitativa produkter med snabba och pålitliga leveranser är något vi lägger stor vikt vid varje dag så extra kul att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna en recension och varmt välkommen tillbaka.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varning för Qvesarum och väggblandare…

Varning för Qvesarum och väggblandare Rodos krom.
Kvaliteten är inte vad man förväntar sig av kromad blandare för 2510:-. Förvånansvärt lätt, trasiga packningar och läckande pip. Rörmokaren dömde ut den direkt och ville inte montera den, men jag hade dock inget ersättningsval för tillfället.
Nu står jag med en läckande kran som Qvesarum inte vill byta ut, trots reklamation.
Köp inte denna produkt, usel kvalitet och rena skämtet, ni vet som när ni packar upp en vara från en tvivelaktig kinesisk webbutik….

3 de julho de 2026

Resposta da Qvesarum

Vad tråkigt att ni inte känner er nöjd och vi beklagar att ni har haft problem med er blandare.
När ni kontaktade oss tog vi omgående ärendet vidare till leverantören för att utreda orsaken till de fel ni beskrivit.
Efter genomgång bedömde leverantören att problemen beror på en defekt keramisk tätning samt att perlatorn behöver bytas. Därför erbjöd vi, utan kostnad, att omgående skicka ut de reservdelar som krävs för att åtgärda blandaren.
Eftersom produkten är monterad och felet enligt leverantören kan avhjälpas genom utbyte av dessa komponenter omfattas ärendet av reklamationshantering, vilket innebär att vi i första hand ska ges möjlighet att avhjälpa felet. Av den anledningen har vi i nuläget inte kunnat erbjuda ett återköp.
Vi kan se att vi inte har fått någon återkoppling på vårt senaste mail och vårt erbjudande om att skicka ut reservdelarna kostnadsfritt kvarstår fortfarande. Vår ambition är självklart att ni ska få en fullt fungerande produkt och vi hjälper er gärna vidare om ni önskar återkomma till oss.

Snabb leverans. Fin produkt

25 de junho de 2026

Hej AnnaMaria,
Tack för ert fina omdöme.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda med både produkten och den snabba leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda produkter med hög kvalitet och en smidig upplevelse från beställning till leverans. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Produkte

Produkte, service und Versand waren alle erste Klasse! Danke an dieser Stelle!
Mit meiner Übersetzung hapert es ein bisschen 😅

25 de junho de 2026

Hallo Claudia,
Vielen Dank für Ihre tolle Bewertung und dafür, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns teilen.
Es freut uns sehr zu hören, dass Sie mit dem gesamten Erlebnis so zufrieden sind – von den Produkten und dem Service bis hin zur Lieferung. Wir arbeiten kontinuierlich daran, dass jeder Teil der Kundenreise reibungslos, zuverlässig und durchdacht gestaltet ist.
Ihr Feedback bedeutet uns sehr viel und ist eine schöne Bestätigung unserer Arbeit. Vielen Dank für Ihr Vertrauen – wir freuen uns, Sie bald wieder begrüßen zu dürfen.

Bra lev.bra produkter!toppen

Bra lev.bra produkter!toppen

23 de junho de 2026

Hej Lennart,
Tack för ert fina omdöme.
Vad kul att ni är nöjda med både produkterna och leveransen. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda ett genomtänkt sortiment och en smidig leveransupplevelse, så det gläder oss att det uppskattas. Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Hej Jeff,
Tack för ert topp-betyg.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda med både kvaliteten och utseendet. Vi strävar efter att erbjuda produkter som kombinerar gediget hantverk med en tidlös design, så att de blir lika hållbara som uppskattade i sin miljö. Tack för att ni lämnade ett omdöme och varmt välkommen åter.

Super hurtig

Jeg havde ordren 2 dage efter i Danmark, nemt at finde varen på hjemmesiden OG kunne betale med MobilePay 🥳

4 de julho de 2026

Tack för er fina feedback.
Vad kul att ni upplevde både beställningen och leveransen som smidig. Vi arbetar kontinuerligt för att göra det enkelt att hitta rätt produkter, erbjuda trygga betalningsalternativ och säkerställa snabba leveranser - så extra härligt att ni lyfter just detta. Tack för att ni lämnade ett fint betyg och varmt välkommen tillbaka.

Fick bra hjälp

24 de junho de 2026

Hej Irene,
Tack för ert toppbetyg.
Det känns bra att ni kände att ni fick bra hjälp. Vi strävar alltid efter att ge personlig och kunnig service, så att det ska kännas tryggt och enkelt genom hela köpupplevelsen. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

22 de junho de 2026

Hej Agneta,
Tack för ert omdöme och för att ni delar er upplevelse.
Det är väldigt roligt att leveransen upplevdes som snabb. Vi arbetar kontinuerligt för att beställningar ska hanteras effektivt och komma fram så smidigt som möjligt.
Tack för att n tog er tid att lämna en recension och varmt välkomna åter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kvalitet när den är som bäst👍

Såååå nöjd👍

22 de junho de 2026

Hej Carina,
Tack för ert härliga omdöme.
Vad roligt att ni är nöjda med er upplevelse hos oss. Det är alltid extra uppskattat när vi får ta del av positiva erfarenheter från våra kunder – det betyder mycket för oss och bekräftar att vårt arbete med produkter, service och leveranser uppskattas.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig oplevelse med Qvesarum

Jeg har siden marts været i gang med en større renovering af min patriciervilla og har i den anledning ønsket at få en helt bestemt type gulvtegl. Jeg har været villig til både at betale up front og at reservere for at kunne sikre mig produkterne, men virksomheden har beroliget mig og holdt mig i venteposition ved at sige, at jeg kan bestille online, så snart varerne ikke længere er i restordre. I fredags ringede jeg og blev oplyst om, at "varerne ville komme online senere i dag", men da jeg så skal bestille de ønskede 67 m², som jeg har ventet på i to måneder, er der kun 14 m² tilbage.
Dette virker meget uprofessionelt og er meget utilfredsstillende, da nedlægningen af et gulv selvsagt er grundlaget for at komme videre med det øvrige renoveringsarbejde.
Qvesarum kunne fra starten have fortalt mig, at der var tale om en "limited" produktion.
Jeg er meget skuffet over forløbet, da jeg har spildt to måneder på at vente.

Resposta da Qvesarum

Tack för att ni tog er tid att dela er upplevelse och vad tråkigt att ni inte känner er nöjd.
Vårt handslagna tegel är en mycket uppskattad produkt som tillverkas för hand, vilket innebär att tillgången kan variera och att leveranser ibland har längre ledtider. När en ny leverans kommer in läggs den upp på hemsidan och säljs enligt principen "först till kvarn", vilket tyvärr kan göra att lagersaldot tar slut snabbt när efterfrågan är hög.

Vi förstår att detta kan upplevas frustrerande, särskilt när man har planerat för en specifik produkt och vi tycker det är tråkigt att vi inte kunnat erbjuda det ni sökte. Vi har i dagsläget inte möjlighet att erbjuda reservationer eller förbeställningar. Denna modell har vi valt för att säkerställa att alla kunder har samma möjlighet att beställa produkten när den finns tillgänglig.
Samtidigt uppskattar vi er återkoppling kring kommunikationen. Det är värdefullt för oss och hjälper oss att fortsätta förbättra både information och tydlighet framåt. Tack för er feedback och välkommen åter.

Snabb leverans bra kvalitet

Snabb leverans bra kvalitet

Hej Per,
Tack för ert fina betyg.
Det är väldigt roligt att leveransen upplevdes som snabb och att ni är nöjda med kvaliteten. Vi arbetar kontinuerligt för att kombinera effektiva leveranser med produkter som håller en hög och jämn standard. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Proffs

Bra och snabb leverans, med toppen paketering 👍

28 de maio de 2026

Hej Mette,
Tack för er härliga omdöme.
Vad bra att leveransen gick snabbt. Vi lägger stor vikt vid att varje beställning ska hanteras omsorgsfullt hela vägen fram, så det är extra kul att ni nämner just detta.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka till oss.

Trevligt bemötande

Trevligt bemötande

Hej Jakob,
Tack för er fina feedback.
Det är väldigt roligt att ni upplevt ett trevligt bemötande. Vi lägger stor vikt vid att varje kontakt ska kännas personlig, smidig och trygg - så det är extra uppskattat att ni lyfter just detta. Tack för att ni tog er tid att lämna ett omdöme och varmt välkommen åter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och bra shellack till…

Snabb leverans och bra shellack till bra pris. Om man använder det som patinering blir det dessutom 10ggr billigare än att köpa i en konstnärsbutik.

3 de junho de 2026

Hej Tor,
Tack för ert omdöme och för att ni delar er upplevelse.
Vad kul att leveransen gick snabbt och att ni är nöjda med produkten. Extra uppskattat är att ni delar med er av er användning och erfarenhet – just sådana insikter är värdefulla även för andra kunder som funderar på samma typ av produkt.
Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter som kombinerar kvalitet och prisvärdhet, så det är fint att höra att det upplevs så i praktiken.
Tack för er fina feedback och varmt välkommen åter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb service och hög kvalitet

Snabb service. Snabbt svar på fråga om produkt så jag visste om jag kunde beställa den. Bra kvalitet på produkterna. Mycket nöjd. Det blir fler köp!

3 de junho de 2026

Hej Marie,
Tack för ert fina betyg och er härliga feedback.
Det är väldigt roligt att ni fick snabb hjälp med er fråga och att ni kunde känna er trygg i ert val innan beställningen genomfördes. Vi vet hur viktigt det är att få tydliga svar när man funderar över en produkt och vi strävar alltid efter att vara tillgängliga när frågor dyker upp.
Det gläder oss också att produkterna levde upp till era förväntningar och att ni är nöjda med kvaliteten. Att ni redan ser fram emot fler köp är det finaste betyg vi kan få.
Tack igen för er fina återkoppling och varmt välkommen åter.

Hög kvalitet

29 de maio de 2026

Tack för ert fina omdöme.
Det är väldigt roligt att ni är nöjda med både leveransen och kvaliteten. Vi arbetar kontinuerligt för att erbjuda produkter som håller en hög standard och att de dessutom ska nå fram snabbt och smidigt till våra kunder.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen åter.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Bra produkt till ett bra pris.

Hej Tonny,
Tack för er fina feedback.
Det gläder oss att hela upplevelsen, från beställning till leverans, motsvarade era förväntningar. Vi arbetar varje dag för att erbjuda ett genomtänkt sortiment, smidig service och effektiva leveranser till konkurrenskraftiga priser, så det är extra roligt att få bekräftelse på att detta uppskattas.
Tack för att ni tog er tid att lämna ett betyg och varmt välkommen tillbaka.