Det var vanskelig å få ordnet transport med transportør fra hentested Malmø til Oslo. Jeg anbefaler å hente selv dersom varer ønskes til Norge. Imidlertid er Qvesarums produkte supre, og de ansatte e... Ver mais
A empresa respondeu
Kein chemischer Geruch, beim Einbrennen ziemliche Rauchentwicklung, mit guter Belüftung kein Problem und optisches Ergebnis sehr gut. Durch Nachpolieren auch keine Farbabgabe mehr. Bin sehr zufrieden... Ver mais
A empresa respondeu
Mycket bra produkter! Men dålig information om när leveransen skulle ske. Det tog lång tid och det kom ingen information om varför eller hur man kunde spåra var beställningen var.
A empresa respondeu
Jag behövde byta några produkter som jag beställt och fick fantastisk hjälp. Jag behövde inte göra något - de hanterade retur och hjälpte mig att lägga order och skicka de produkter jag ville ha i st... Ver mais
A empresa respondeu
Qvesarum är ett svenskt väletablerat företag som designar, producerar och säljer klassiska produkter och inredningsdetaljer till hus, hem och trädgård. Vårt sortiment består till största delen av nyproducerade bygg- och inredningsdetaljer tillverkade på ett hantverksmässigt sätt i en hållbar och tidlös stil.
Slogstorp 10:36, 241 61, Löberöd, Suécia
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas

Resposta da Qvesarum
Varning för Qvesarum och väggblandare Rodos krom.
Kvaliteten är inte vad man förväntar sig av kromad blandare för 2510:-. Förvånansvärt lätt, trasiga packningar och läckande pip. Rörmokaren dömde ut den direkt och ville inte montera den, men jag hade dock inget ersättningsval för tillfället.
Nu står jag med en läckande kran som Qvesarum inte vill byta ut, trots reklamation.
Köp inte denna produkt, usel kvalitet och rena skämtet, ni vet som när ni packar upp en vara från en tvivelaktig kinesisk webbutik….

Resposta da Qvesarum
Produkte, service und Versand waren alle erste Klasse! Danke an dieser Stelle!
Mit meiner Übersetzung hapert es ein bisschen 😅

Resposta da Qvesarum
Jeg havde ordren 2 dage efter i Danmark, nemt at finde varen på hjemmesiden OG kunne betale med MobilePay 🥳

Resposta da Qvesarum
Jeg har siden marts været i gang med en større renovering af min patriciervilla og har i den anledning ønsket at få en helt bestemt type gulvtegl. Jeg har været villig til både at betale up front og at reservere for at kunne sikre mig produkterne, men virksomheden har beroliget mig og holdt mig i venteposition ved at sige, at jeg kan bestille online, så snart varerne ikke længere er i restordre. I fredags ringede jeg og blev oplyst om, at "varerne ville komme online senere i dag", men da jeg så skal bestille de ønskede 67 m², som jeg har ventet på i to måneder, er der kun 14 m² tilbage.
Dette virker meget uprofessionelt og er meget utilfredsstillende, da nedlægningen af et gulv selvsagt er grundlaget for at komme videre med det øvrige renoveringsarbejde.
Qvesarum kunne fra starten have fortalt mig, at der var tale om en "limited" produktion.
Jeg er meget skuffet over forløbet, da jeg har spildt to måneder på at vente.

Resposta da Qvesarum
Snabb leverans och bra shellack till bra pris. Om man använder det som patinering blir det dessutom 10ggr billigare än att köpa i en konstnärsbutik.

Resposta da Qvesarum
Snabb service. Snabbt svar på fråga om produkt så jag visste om jag kunde beställa den. Bra kvalitet på produkterna. Mycket nöjd. Det blir fler köp!

Resposta da Qvesarum
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.