Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har lige fået pudset mine vinduer af QWC og kan kun anbefales, da de gjorde et pænt stykke arbejde. Syntes det var nemt at bestille pudsning via deres hjemmeside som privat og vedkommende som kom v... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Første gang. Ud af 7 fag var et enkelt ikke pudset ordentligt. Lange striber, MEN meget hurtig respons og tilbud om at komme forbi igen. Det syntes jeg dog var lidt for meget. Nu har jeg indgået... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Limpeza de janelas

Escrito pela empresa

QWC står for Quality Window Cleaning. Det er nemlig kvalitet, god service, god dialog, fleksibilitet og evnen til at klare de mest besværlige opgaver, som QWC er garanti for. Vores dygtige vinduespudsere sætter en ære i deres håndværk og strækker sig derfor altid ekstra, for at yde den høje kvalitet, som er vores kendetegn. Det betyder, at ingen opgave er så besværlig, at vi ikke kan klare den. QWC er specialister i vinduespudsning. Derfor uddanner vi vores personale i rappelling (klatring), lift og gondol kørsel, rent-vands anlæg ( Stænger op til 32m) og snart droneflyvning. Disse kompetencer gør, at QWC står klar med netop ”din” løsning. Hos os, er det ikke kun helt rene vinduer du får. Men, du for en fleksibel / og løsningsorienteret vinduespudser, som skræddersyr en løsning ud fra dine behov.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

KÆMPE anbefaling herfra, jeg kommer aldrig til at bruge andre!

Jeg havde i dag besøg af Jack fra QWC vinduespudser og det var en kæmpe fornøjelse! Top professionel og utrolig venlig. Jeg bor på 3 sal og havde bestilt vinduspudsning udefra. Jeg havde meddelt, at det sagtens kunne gøres fra gaden, da jeg engang har prøvet det. Det viste sig dog at være helt forkert, da det er gamle utætte vinduer og der kommer vand ind. Dette resulterede i dobbeltarbejde for den stakkels mand. Dette gjorde han uden ekstra betaling og med godt humør. utrolig professionel, tog de gamle vinduer af og resultatet blev helt perfekt. Kæmpe anbefaling herfra!

16 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

QWC udeblev fra vores aftalte ankomst…

QWC udeblev fra vores aftalte ankomst til pudsning af vinduer ude og inde. Jeg forsøgte forgæves at få fat på dem over mail og telefon, men opgav efter at have ventet en time senere end aftalte tidspunkt. Jeg har skrevet en mail med en klage over servicen og er fuldkommen i chok over deres håndtering. Jeg har endnu ikke hørt fra dem.

21 de agosto de 2024

Resposta da QWC

Hej Maria, jeg beklager virkelig denne situation, jeg prøvede at kontakte dig via telefonen onsdag kl 16.44 og igen kl 17.44 uden held.

Ingen vinduespudser.

Ingen vinduespudser.
Modtog ordrebekræftelse med dags dato. Forventede de ville dukke op i dag som aftalt. De kom aldrig : (
Har intet hørt fra dem. Super ærgerligt QWC!

26 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og pænt resultat

Syntes det var nemt at bestille pudsning via deres hjemmeside som privat og vedkommende som kom var høfligt og kundeorinteret.
Alt i alt var det en god oplevelse som privat kunde alt fra bestillingen til deres resultat.

14 de junho de 2024

Lyv Lyv Lyv

når der er noget nedenunder så tager man hensyn!!!! Min indgang til min kælderbutik skulle åbenbart have et lag med vand fra vinduepudsningen ovenover midt i åbningstiden super nice :(

og alle mine vinduer skal nu pudses svinet til af nogle der skulle pudse vinduer komisk men tragisk :(

så nu skal jeg bruge tid på det....

tak for det

SVAR PÅ KOMMENTAR FRA QWC.DK

okay stærkt svar eller skal man sige arrogant...

og nej i tilbød ikke at pudse mine vinduer men lyv lyv lyv i ville aldrig have fået et afslag hvis i havde spurgt

men ansvar fraskrivelsen fortjener endnu en dårlig anmeldelse

Snakker med udlejer og beder dem finde en anden vinduespudser end jer...

skod svar skod virksomhed...

22 de abril de 2024

Resposta da QWC

Mange tak for din kommentar.
Jeg ville værdsætte hvis du gav en kommentar efter at havde gjort brug af vores service. Men jeg beklager meget at du har haft en dårlig oplevelse uden at have kontakte os eller gjorde brug af vores service. Derfor er det vores normale politik at vi tilbyder underbo mm at tage deres med. Du er velkommen til at tage kontakt til os direkte på 62625959. Vi har bestemt ikke gjorde noget for at irritere dig eller andre, blot udført vores job.
Jeg ser frem til et kald fra dig.

Classificada 2 em 5 estrelas

Uheldig kommunikation

Jeg skulle have pudset mine vinduer og her havde jeg gjort opmærksom på at mine vinduer var ekstra beskidte. Jeg talte også med kundeservice og de havde gjort mig opmærksom på, at jeg kunne vælge en ekstra rengøring pr. Vindue og det ville koste ekstra. Kundeservice oplyste mig om at det kunne jeg tage med vinduespudseren. Alt synes at være rigtig fint og jeg tænkte fedt, de har mødt mig.

Jeg får vinduespudseren på besøg og han er flik og venlig. Jeg nævner de beskidte vinduer og nævner den ekstra rengøring. Den kender han ikke noget til og foreslår at jeg skal kontakte kundeservice og snakke med dem. Han pudser vinduet og nævner at han simpelhen ikke kan fjerne noget smuds nederst på vinduet og vi taler igen om den ekstra rengøring.

Herefter kontakter jeg kundeservice og får en snak om det overstående. Her taler vi både om evt. kalk på vinduerne og studs, som vinduespudseren ikke kunne fjerne. Kundeservice vil tale med vinduespudseren og vende tilbage med en ny bookning til ekstra rengøring. Det lyder rigtig fint, men da jeg modtager næste mail, handler det kun om kalken på vinduerne og skønt det er en fin vejledning, så er alt om ekstra rengøring og det omtalte studs ikke nævnt i samtalen. Jeg skriver en mail tilbage om at det ikke kun handlede om kalk. Efterfølgende har jeg ikke hørt fra kundeservice.

Jeg kan derfor ikke anbefale QWC. Vinduerne er fint nok pudset, men jeg oplever mig ikke at jeg bliver mødt som kunde. Super ærgerligt, da I virkelig er så tæt på at denne oplevelse kunne være mere positivt.

25 de janeiro de 2024

Top professionelt

Har brugt QWC til vinduespudsning i privat ejerlejlighed på Vesterbro. Hurtig respons, præcist estimat af udgiften, punktlig ankomst i henhold til aftalen og flot arbejde af omhyggelig medarbejder, der af egen drift også var meget opmærksom på ikke at dryppe på gulvene etc. Også administration, udformning af ordrebekræftelse og varsling af ankomst etc. vidner om absolut professionalisme.

31 de outubro de 2023

Fint og tjekket!

Super fint og tjekket! Bruger altid QWC-vinduespudsning. Nemt at booke, god kommunikation og flotte vinduer.

25 de setembro de 2023

Københavns bedste vinduespudser

Københavns bedste vinduespudser! Jeg har brugt flere firmaer men ingen slår QWC. Venlig høflig ansat og mine vinduer har aldrig været så rene før. Kom med det helt rigtige udstyr med kalkfrit vand, så mine vinduer kunne pudses fejlfrit udefra. Det er første firma der er lykkes med det. Kæmpe anbefaling herfra. Mh. Anna

14 de setembro de 2023

Københavns bedste!!

Københavns bedste!!
Ikke første, og heller ikke sidste gang vi kommer til at bruge Qwc. Fantastisk service fra første kontakt. Kommer til tiden og udfører arbejdet til præcision. Tak for min rene vinduer.

1 de agosto de 2023

Vindurdpudseren

Vindurdpudseren, det var en venlig og serviceminded mand. Kundeservice kontoret, oplevede jeg også, som servicemindede medarbejdere.
De har ændret min aftale uden problemer og hurtigt.
Jeg ser frem til at mine vinduer bliver pudset af jeres firma .

31 de julho de 2023

Kan klart anbefales

Vi har brugt dem et års tid nu (privat kunde), og det fungerer bare godt. Vinduerne bliver pæne, varsel i god tid, og generelt top professionel kommunikation hele vejen igennem.

31 de julho de 2023
Classificada 4 em 5 estrelas

Første gang

Nu har jeg indgået fast aftale til en meget konkurrencedygtig pris. Hurtigt svar ved henvendelse.

Svingede mellem 3 og 4. Grundet hurtig responstid svingede jeg mig op til 4. Holder vores fremtidige aftaler, så ryger jeg op på 5.

1 de agosto de 2023

Hej Troels,

Vi sætter pris på din anmeldelse og takker for din feedback. Vi beklager, at du ikke var helt tilfreds med det ene vindue, men vi er glade for, at du allerede kender til vores tilfredshedsgaranti.

Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med dig og sikre, at dine vinduer forbliver skinnende rene. Din tilfredshed er vores prioritet, og vi vil gøre vores bedste for at levere den bedst mulige service.

Tak for at vælge os, og hvis du nogensinde har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os når som helst.

Bedste hilsner,
Qwc

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais