Hier vorig jaar een speedpedelec helm gekocht met uitwisselbaar vizier. Helemaal prima!.. Goede pasvorm en goede prijs. Maar nu komt het: Ik had het riempje van de gesp los gemaakt en natuurlijk... Ver mais
In deze winkel vind je kwalitatieve en duurzame accessoires voor mobiele telefoons en laptops. Je vindt in deze online shop een ruim assortiment producten, zoals telefoonhouders voor in de auto, telefoon houders voor op de fiets, hardloop telefoonhouders, laptopstandaarden, tablethouders, telefoonhoesjes en meer! Klanttevredenheid staat in deze winkel altijd centraal. Dit wordt gerealiseerd door een aantal handige beloftes, zoals: - Snelle levertijd van één werkdag binnen NL en BE - Gratis bezorging binnen NL - Eenvoudig retourneren binnen een zichttermijn van 30 dagen - Duurzaamheid in het gehele proces - Vlotte en meedenkende klantenservice Steeds vaker is er behoefte aan goede kwaliteitsaccessoires voor telefoons, laptops en tablets. Veel telefoonhouders voor in de auto vallen bijvoorbeeld van het raam tijdens het rijden, wat veel ergernis oplevert bij automobilisten. Het doel van R2B Store is om dit te voorkomen door wél telefoonhouders te verkopen die goed blijven plakken aan het raam of blijven klemmen in het ventilatierooster. Vanuit deze basis is besloten om uit te breiden naar laptop accessoires. Nu er steeds meer wordt thuisgewerkt is er een grote behoefte aan ergonomische laptopstandaarden om de werkhouding te verbeteren en nare rug- en nekklachten te voorkomen. Naast laptopstandaarden en telefoonhouders voor in de auto worden nu ook sportarmbanden, telefoonhouders voor op de fiets en laptoptassen verkocht. Zoek nu jouw ideale accessoires op "www.r2bstore.nl"!
Polderweg 7, 1446AA, Purmerend, Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Er zat een leeg doosje bij de levering samen met een ander product, dat wel in orde was. Na een mailtje naar de klantenservice kreeg ik de volgende morgen al vroeg een reactie. Na beantwoorden op de bijkomende vraag van de klantendienst kreeg ik weer een kleine 2 uurtjes later terug een mail met een positief antwoord ook nog met excuses. Het ontbrekend product wordt zo spoedig mogelijk nagezonden. Prima klantenservice!

Resposta da R2bstore
Ik had een zadel incl. regenhoes besteld, echter regenhoes ontbrak. Ik heb een mail gestuurd, gelijk reactie terug en regenhoes alsnog ontvangen.

Resposta da R2bstore
Ik heb het telefoonhoesje model Utrecht besteld na uitgebreid onderzoek, omdat ik op zoek was naar een hoesje dat mijn telefoon goed zou beschermen. De R2B Store adverteerde hiermee en de reviews leken dit te bevestigen.
Helaas viel mijn telefoon afgelopen maand uit mijn broekzak, waarbij het hoesje volledig kapot ging. Dit terwijl ik het hoesje pas 7 maanden in gebruik had en ik er normaal mee omga.
Toen ik contact opnam met de klantenservice, kreeg ik te horen dat dit niet onder de tweejarige garantie valt. Dat vind ik erg teleurstellend, zeker gezien de verwachtingen die worden geschept.
Hierom zal ik hier niet nogmaals bestellen.

Resposta da R2bstore
Een glasheldere internet site. Een duidelijke handleiding. Een prettig en helder aanvullend gesprek aan de telefoon. Een werkelijk geweldig product met alle gewenste faciliteiten, met name de degelijkheid en de aanwezigheid van een kogelgewricht zodat het scherm goed zichtbaar kan worden ingesteld.

Resposta da R2bstore
Op zoek naar een apart vizier voor mijn type fietshelm vond ik op de webshop niet het exacte model dat ik zocht. Mijn berichtje via het contactformulier werd meteen beantwoord: nee, in principe was dat vizier niet apart verkrijgbaar, maar we gaan kijken hoe we je verder kunnen helpen. Een dag later kreeg ik een mailtje dat ze het artikel toch apart wilden verkopen en opsturen. Zo hoef ik geen hele nieuwe helm te kopen. Factuur voldaan en opgestuurd. Binnen de drie dagen 'in de sacoche'. Persoonlijke topservice (dankjewel, Gwen)!

Resposta da R2bstore
Maar nu komt het: Ik had het riempje van de gesp los gemaakt en natuurlijk niet opgelet hoe het zat… mam, man, man wat heb ik zitten hannesen!
Dan maar hulp inroepen via de mail.
Gwen reageert bijna net zo snel als mijn fiets rijden kan en binnen notime had ik een kort filmpje in mijn mail hoe ik het riempje weer deugdelijk vast moest maken.
Dus helemaal top opgelost..

Resposta da R2bstore
Probleem met een fietsbel uitstekend opgelost door een nieuwe sturen

Resposta da R2bstore
Ik was op zoek naar een telefoonhouder auto bij R2B Store, na vele verschillende producten te hebben bekeken ben ik gegaan voor een wat nieuwer model. Ik heb deze nu een week in mijn auto en het bevalt tot nu toe uitstekend. De levering was ook snel
Mijn slot ging kapot maar er werd goed op gereageerd door de klantenservice, ik kreeg uiteindelijk een nieuw slot

Resposta da R2bstore
Volgende dag in huis. Hoesje is van top kwaliteit.

Resposta da R2bstore
Goede , snelle en correcte levering van de bestelde produkten

Resposta da R2bstore
Via Bol.com heb ik bij G2B een set glasprotectors gekocht voor mijn Samsung Galaxy S23 Ultra.
Ik heb beide protectors zorgvuldig volgens de instructies geplaatst. Ik werk in een fotowinkel en heb ruime ervaring met het aanbrengen van beschermglas, dus onjuiste plaatsing sluit ik uit.
Bij beide exemplaren ontstond exact op de plek van de vingerafdruksensor een korrelige, draderige lijmlaag die niet uitvloeide.
Hierdoor werkte de ultrasone vingerafdruksensor volledig niet meer.
Ik heb de schermgevoeligheid verhoogd en de vingerafdruk opnieuw ingesteld, zonder resultaat.
Beide protectors vertoonden exact hetzelfde probleem.
G2B stelt dat het zichtbare ronde gedeelte “normaal” is bij dit type protector.
Dat kan zo zijn, maar in mijn geval functioneert de sensor na correcte plaatsing helemaal niet meer. Dat is geen optische kwestie maar een functioneel gebrek.
Ondanks het toesturen van duidelijke foto’s wordt het probleem niet erkend.
Er wordt geen vervanging aangeboden en ook geen passende oplossing, enkel de suggestie om opnieuw een product te bestellen tegen de reguliere prijs.
Inmiddels heb ik bij een andere leverancier een protector gekocht die wél correct werkt en waarbij de vingerafdruksensor normaal functioneert.
Mijn conclusie: wanneer er een probleem ontstaat, is G2B niet bereid dit inhoudelijk op te lossen of verantwoordelijkheid te nemen.
Voor mij reden om hier niet opnieuw te bestellen.

Resposta da R2bstore
Na het melden van een probleem met het batterij indicatie lampje van mijn LED fietsachterlicht is er direct een vervangend achterlicht opgestuurd.
Vriendelijke en duidelijke communicatie.
Deze service heeft mij in positieve zin verrast.
De R2bstore is een aanrader!

Resposta da R2bstore
Het bijgeleverde montageframe maakt het vervangen van een screenprotector wel een heel stuk eenvoudiger ! 👌💪

Resposta da R2bstore
Hoesje is perfect voor gebruik met pasjes. Het is makkelijk te bestellen en veel keus in modellen en hoesje zelfs geleverd met glasprotector.

Resposta da R2bstore
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.