Raadhuskælderen Opiniões 32

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kære Rådhuskælder, Mange tak for rigtig dejlig frokost igår d. 26/3 i meget hyggelige omgivelser. Og stor ros til vores tjener Cathrine som var startet samme dag. Cathrine var meget servicem... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi spiste aftensmad d 31/8 2022, tænkte det var et hyggeligt sted. Maden kom lynhurtigt 3x bøf og 1 fisk som hovedret. Det så pænt omend lidt kedeligt ud, meget små portioner. Kartofler som mini... Ver mais

Informações sobre a empresa

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Kedelig mad - dårlig betjening

I går var vi til frokost i Rådhuskældren, og fik serveret frokostanretninger, kæmpe skuffelse silden var kedelig, ribbenstegen kold, det samme var tilbehøret. Tjenerne flyttede næsten talleknerne før man var færdig og var øvrigt ikke særlig venlige. Sidste gang vi kommer der.

22 de novembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Æv-æv-æv

Vi har igennem mange år kommet på Rådhuskælderen, og er altid gået med en god fornemmelse på både kvaliteten og servicen.
I aften var formentlig vores sidste der.
Jeg er med på, at nogen skal dække stigende indkøbspriser på råvarer, men når det så er sagt, så føler jeg bare, at også kvaliteten var faldet, og hvis jeg ikke havde ønsket mig garniture, så var jeg gået på Jensens Bøfhus - her fik vi dog en lille tynd halv skive butternut squash til vores oksemørbrad - bøffen havde for øvrigt næsten puls, på trods af et ønske om medium stegt kerne (vi var 2 med samme oplevelse). Brødet var kedeligt, og mine “petit four” til kaffen bør bare tages helt af kortet - ad.
Da vi betalte, havde tjeneren desværre behov for at sige hvad regningen lød på foran vores inviterede gæster.
Prisen var okay, hvis alt havde spillet:
2 forretter
1 fl. rødvin
= 3000,-

4 de novembro de 2025

Juni menú 2025

Dejlig oplevelse, tre gode retter, smagte virkelig godt. God rådgivning om vin af en ganske ung tjener. God stemning i restauranten, vi kommer selvfølgelig igen.

7 de junho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk betjening og eminent middag

Fantastisk betjening og eminent middag. Alt var som forrentet og positiv overrasket over personlig betjening at den fantastiske kok. Jeg er vild med steder og de nuttede tjener drenge. Tak for en skøn oplevelse 🤩

9 de maio de 2025

Kære Restaurant Raadhuskælderen.

Kære Restaurant Raadhuskælderen.

Vil I ikke være rare, at undlade at spørge os, hvad vi synes om varm rødvin / kold bearnaisesauce/ mindre heldig stegt bøf, hvis I ikke vil høre et ærligt svar?

Vil I ikke være søde og tage jer pænt af jeres ansatte? Det er synd, at en tjener bliver så udkørt, at det resulterer i, at hun hidser sig op, ikke lytter og går totalt i forsvarsposition, når vi svarer pænt og stille og roligt på spørgsmålet om alt var okay (altså efter den varme vin /den kolde sauce osv).

Vil I ikke tage en friaften sammen, hvor I ser filmen Familien Gyldenkål? Så kan I tage en snak om, hvordan I lærer at kende forskel på hvem der er pæne og ordentlige gæster og hvem der er medlem af Familien Gyldenkål. Det virker meget uhøfligt - grænsende til det fornærmende - når en tjener spørger om vi bare siger vores mening, fordi vi vil ha’ maden uden beregning (vel at mærke en mening vi blev spurgt om).

Kære kunder: Mon Restaurant Raadhuskælderen almindeligvis er så heldige, at de fleste af jer bare nikker, takker og ser tilfredse ud, når I bliver spurgt om alt er godt? Håber ikke du/I forventer mere end restauranten kan tilbyde…

30 de abril de 2025

Alt i topkvalitet

Alt i topkvalitet. Vi havde forudbestilt frokostanretningen til 388 kr, og det var en fantastisk frokost med alt hjemmelavet fra bunden i topkvalitet. Bl.a. kan nævnes… friskpillede rejer. Hønsesalat med masser kød vendt i skøn mayonnaise, nystegte champignoner og store saftige baconskiver på toppen. Rosastegt oksemørbrad. Sildene er super lækre med masser af bid og saftighed flot anrettet med urter, løg, kapers og fed creme fraiche. I øvrigt godt brød til, i tilpas små størrelser skiver så man kan nå omkring det hele. Atmosfæren i Rådhuskælderen er et kapitel for sig, ligesom betjeningen der er yderst venlig, opmærksom og tilpas munter.

27 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget fin betjening og lækker frokost

Kære Rådhuskælder,

Mange tak for rigtig dejlig frokost igår d. 26/3 i meget hyggelige omgivelser.
Og stor ros til vores tjener Cathrine som var startet samme dag. Cathrine var meget serviceminded og omhyggelig. Fin betjening.
Vi fik inden længe vores drikkevarer og frokost.

Rigtig dejlig oplevelse og vi kommer helt sikkert igen

Hilsener fra Steen

26 de março de 2025

Super oplevelse

Super oplevelse - Vi havde reserveret borgmesterstuen til en 50 års fødselsdag, og havde naturligvis forventninger til, at det ville gå godt, hvilket det må understreges at det gjorde.
Det mad som køkkenet havde lavet var bare i top, og der var rigeligt af det. Betjeningen var professionel, og altid med et smil på læben og de var opmærksomme på, at der ikke manglede noget. - Gæsterne har uden undtagelse, rost arrangementet til skyerne...Tak for at indfri vores forventninger fra start til slut og mere til.

2 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god mad, venlig og opmærksom betjening

Vi var 13 mennesker til frokost, og de havde bare styr på det. Vi fik “frokostanretning på bord”, og maden kom i et passende tempo. Vi oplevede stor fleksibilitet og imødekommenhed fra restaurantens side, da vi desværre var forsinkede. Kan klart anbefales og vi kommer helt sikkert igen!

25 de junho de 2024

En 5 stjernet oplevelse

Vi holdt rund fødselsdag på Raadhuskælderen i deres Borgmesterstue - og sikke en skøn oplevelse til 5 store stjerner.
Vi oplevede en enorm imødekommenhed og professionalisme i øjenhøjde, fra reservation til dialog om menu og vine samt på selve aftenen.
Alle gæster har efterfølgende rost maden, atmosfæren og betjeningen til skyerne. Vi havde Jeppe som tjener, og der var bare styr på det hele undervejs, så alle havde en fantastisk aften, også os selv. Lækker lækker mad, flot anrettet, store portioner og mere til dem, der ønskede dette.
Alt i alt en gennemført oplevelse til 5 store stjerner! Vi kommer bestemt igen…

6 de abril de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Stegt flæsk en torsdag aften.

Torsdag aften ville vi afslutte en god påskeferie med at spise aftensmad i Rådhuskælderen inden vi kørte hjem fra sommerhuset til Sønderjylland.

Vi havde bestilt bord til kl. 18, og havde ikke på forhånd besluttet hvad vi ville bestille. Vi kunne ved ankomst i restauranten se at der var fade med stegt flæsk på flere af bordene. Det tog ikke lang tid at beslutte, at det ville vi også have. Så det bestilte vi. Stegt flæsk ad libitum til 168 kr. og 10min. efter fik vi serveret. Og vi kan kun anbefale at spise stegt flæsk her. Det var det dejligste sprøde røgede paneret flæsk. Tjeneren kom flere gange for at høre om vi ville have mere. Alt i alt en super oplevelse.
Bedste anbefalinger fra B&B

4 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Dette var vores andet besøg i…

Dette var vores andet besøg i Rådhuskælderen.
Vi blev mødt af en meget arrogant tjener som havde mere travlt med at få os ud af vagten inden vi var begyndt.
Da min kone spurgte om pause mellem retterne blev han fornærmet.
Vi fik et tapasbræt som var ret tarveligt i forhold til prisen. Størstedelen var saltede mandler og oliven.
Hovedretten som var striploin med kartoffel og bearnaise var noget for sig.
Hele retten var kold. Garniture var 2 stk cherrytomat og en lille peberfrugt.
Kødet var smagsløst og senet.
På trods af opfordringen på en pause gik der kun 5 min imellem retterne.
Samlet set er prisen alt for høj i forhold til mad og service.

26 de março de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Charmerende personale med god…

Charmerende personale med god fornemmelse for gæsternes personlighed.
Lækker mad (frokost) - passende portioner og god alkoholfri øl.
Dejligt at bemærkning ved reservation om "høre-problemer" var blevet læst og gav sig udslag i det bedste hjørnebord, hvor vi alle kunne nyde samtalen.

30 de janeiro de 2024

En god oplevelse

Dejlig veltilberedt mad, og fin service i den hyggelige klosterkælderstemning.
Vi fik en lækker helleflynder med smørristede kartofler og garniture, og en velsmagende ostekage til dessert.
Vi kommer igen en anden gang.

11 de novembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde bryllups dag og var på besøg hos…

Havde bryllups dag og var på besøg hos Rådhuskælderen. Først må jeg sige, at da jeg ringede for at bestille bord, blev jeg behandlet som en VIP. Så dejligt. Da vi ankom
til restauranten blev vi henvist til vores bord hvor mine ønsker om et stille bord blev opfyldt trods den fyldte restaurant. Maden var fantastisk, servicen var superb og enden blev at den søde mand der tog imod min reservation kom og spurgte om alt havde været som det skulle være lige før vi vi gik. Altså... Hvor cool er det lige. Perfekt timing. Mine bedste anbefalinger og kommer igen så snart jeg kan.

12 de outubro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg er kommet ofte i Rådhuskælderen

Jeg er kommet ofte i Rådhuskælderen, men efter min sidste oplevelse derinde er det sidste gang jeg har været der. En utrolig overlegen og arrogant tjener .
Vi havde bestilt 2 gange hovedret (kalveculotte) kødet var meget svært at skære i og endnu værre at tygge.
Da tjeneren vendte tilbage efter at have været ude i køkkenet med tallerknerne fortalte han os at kokken sagtens kunne skære i kødet ( om han havde prøvet at tygge det meldte historien intet om) vi kunne så vælge om vi ville have en anden ret eller prøve med en ny portion af samme hovedret, hvilket vi valgte. Her fik vi endestykker af kalveculotten som var ok. Mit bedste bud er at culotten var skåret forkert hvilket bevirker at det er sejt. Den unge pige der serverede for os var fin
Det er hele tjenerens opførsel der stødte mig, og så ville det da også have været fint hvis kødet var ok.

10 de agosto de 2023

Fremragende sted

Lækker mad til fornuftige priser, smukke omgivelser, behagelig stemning og absolut top service.
Vi hat besøgt stedet 2 gange og kommer bestemt igen.

13 de agosto de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais