Raamfolieonline Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij bestellen al jaren bij raamfolieonline vanwege het grote aanbod, de uitstekende kwaliteit en prijs maar ook de snelle verzending. De folie wordt altijd uitstekend verpakt en komt onbeschadigd en z... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle verzending. Goede communicatie, zowel bij verzenden van de stalen als bij de nadien bestelde producten. Waardebon gekregen ter compensatie van de stalen. Zeer goede kwaliteit van de folieën.

Classificada 1 em 5 estrelas

Tot nu is er niet geleverd waarvoor ik betaald heb. Ik heb voor HR glas folie besteld, dat MOET aan de buitenzijde worden aangebracht echter ze leveren folie met de lijmzijde voor aanbrengen aan d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In (de grootste) raamfolie die we hadden aangeschaft zat een foutje in het motief. Na 1 mailtje met foto werd er direct een nieuwe rol folie geleverd. Kortom een keurige service dus. De raamfolie... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Raamfolie nodig? Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk onze ruime assortiment en bestel voordelig online!

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

3 mil opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

97 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Zeer tevreden

Ten eerste is het een prachtig product. Het belemmerd helemaal niet de licht in huis. En ten tweede dankzij de goede en duidelijke instructie hebben we het makkelijk en zeer proffesioneel op de raam geplakt. Zeer tevreden en ik hoopdat hij inderdaad minimaal 7 jaar of meer zal doen.

5 de agosto de 2025

Niets op aan te merken

We hebben alleen een monster (een staal) gekocht. Voorlopig was dat nog niet wat we zochten maar de staal werd snel en goed bezorgd. Gewoon niets op aan te merken en dat is ook wel eens leuk bij een webwinkel

13 de agosto de 2025

Proefstuk

Snelle verzending van proefstukjes folie. Helaas niet wat we zochten. Maar mochten we nog eens folie nodig hebben, zou ik zeker weer hun site bezoeken.

26 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

de website is niet duidelijk

de website is niet duidelijk, ik was van mening dat ik een statieche folie had besteld en het was een zelfklevend folie: horror om dit zonder luchtbellen aan te brengzn op het raam

11 de julho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Het is zo dat als het om een statisch folie gaat dat dit vermeld staat in de titel van het product.

Wilt u een raamfolie met lijmlaag aanbrengen dan raden wij aan veel water te gebruiken. Hierdoor zal het folie niet direct vastplakken en kunt u het nog iets verschuiven.

Classificada 2 em 5 estrelas

De service was goed

De service was goed, het was niet de eerste keer dat ik iets bestelde.
Helaas mag je niet verwachten dat de spiegelfolie echt spiegelt, het is heel 'bobbelig'
Ik heb het op een kast gekleefd en dat zal er wel mee te maken hebben, maar op de fotos op de site zie je dat dit zou moeten kunnen.

24 de julho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Vervelend om te horen dat het spiegelfolie niet helemaal naar wens is. Heeft u wel de beschermlaag van de voorkant van het folie afgehaald? Dit zorgt namelijk voor een vervormd beeld.

Classificada 3 em 5 estrelas

Lastig te plakken, maar het werkt

Lastig te plakken, maar het werkt wel.
We hebben op 2 dakramen zonwerend folie geplakt. beide zitten er niet strak op. De ene hebben we geplakt mbv water, daar zitten allemaal bobbels onder. de andere hebben we geplakt zonder water, maar daar zitten dan weer enorme vouwen in, het ziet er meer uit alsof het raam kapot is.
Het houdt de zon wel tegen en daar hadden we het voor gekocht.

12 de julho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend om te horen dat het plakken lastig ging! Wij raden altijd aan om het met water aan te brengen. Wel is het zo dat het daarna goed onder het folie vandaan gehaald moet worden. Dit doet u door met een rakel vilt van het midden naar de zijkanten te strijken. Hiervoor is lichte kracht nodig.

Het kan zijn dat er wat vlekken achterblijven, dit is vocht. Dit zal ook uiteindelijk opdrogen en niet meer zichtbaar zijn.

Product prima, klantenservice niet

De raamfolie die ik heb besteld zit op het raam en is echt geweldig! 5 sterren zeker waard. Plakken is even een klusje maar wat een mooie kwaliteit! Wel het schutvel verwijderen. Dat is echt heel dun!
Voordat ik tot kopen over ging heb ik met een vraag contact opgenomen met de klantenservice. Ik wilde zeker weten dat ik de folie kon plakken op HR+++ glas en voor een leek zoals ik, was de info op de website daarover tegenstrijdig. Blijkbaar was het een hele domme vraag want ik werd echt heel onvriendelijk, ongeduldig en onbeschoft te woord gestaan. Dit heb ik echt nog nooit meegemaakt!!Ik hoop echt dat ze dit gesprek gaan gebruiken voor trainingsdoeleinden. De dame in kwestie gedroeg zich echt respectloos en heel onprettig. Vandaar dus toch maar 1 ster!

25 de junho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Wat fijn om te horen dat het aangebrachte folie naar wens is! Het plakken kan inderdaad wat lastig zijn doordat het een wat dunner folie is.

Wat vervelend om te horen dat u niet prettig te woord bent gestaan aan de telefoon. Wij proberen de klantenservice zo goed en netjes mogelijk vragen te laten beantwoorden. Dit probleem zal daarom ook worden bekeken.

Wij wensen u wel heel veel plezier van uw folie en zien u graag terug in de toekomst. Onze welgemeende excuses voor de nare telefonische ervaring.

Classificada 1 em 5 estrelas

Folie valt zo van het raam af.

Een folie besteld en volgens de gebruiksaanwijzing aangebracht. Na enkele maanden kwamen er plooien in (lucht onder de folie) dat werd door weer glad te strijken weer opgelost. Na een tijdje kwamen er meer en meer en zat er stof en vliegjes tussen. Na verschillende mails heen en weer de conclusie gekregen “garantie is maar 6 maand, we kunnen niks doen” . Dat betekend dat die waardeloze rommel van hun maar een half jaar blijft hangen.
““ Wanneer je een artikel koopt, heb je wettelijke garantie. Dit betekent dat het product moet doen waarvoor het bedoeld is en een redelijke tijd mee moet gaan. Als het product binnen een redelijke termijn defect raakt, heb je recht op kosteloze reparatie of vervanging”. Dus niet. Waardeloze service !!!

25 de junho de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw beoordeling. Dat is vervelend om te horen! Vaak wordt er vergeten het schutvel te verwijderen waardoor het folie uiteindelijk los zal laten. Zowel op folies met een lijmlaag en statische folies zit een schutvel.

Het verwijderen kan gemakkelijker worden door gebruik te maken van twee plakbandjes. Deze plakt u dan op elkaar met het folie ertussen. Druk het stuk wat op het folie zit goed aan. Als u de plakbandjes van elkaar afhaalt zal het schutvel mee komen. Zodra het schutvel verwijderd is kan het folie weer aangebracht worden.