Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg var afsted med 16 piger fra vores Pigenetværk på Teknisk Skole, og vi var kommet hele vejen fra Hillerød. Det fortrød vi ikke. Lige fra god vejledning over telefonen med Tina ift. hvilken pakke,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Dryg och slapp personal. Noll servicekänsla. Som ett gäng tonåringar på ett tråkigt sommarjobb- inga leenden eller känsla för att ge oss en bra upplevelse.

Classificada 1 em 5 estrelas

Forfærdeligt. 30 gokart på en bane. Vi blev generet af unge mennesker på banen, barnebarnet blev presset op af en beton side af medkørende og min bror fik bøjet et ribben, ved at blive kørt hårdt ind... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Racehall Viby Meget dårligt første indtryk, da den unge pige bag skranken snerrede af os og ikke var særlig hjælpsom ift. oprettelse i systemet. Banepasserne var venlige, men desværre ikke så vaks... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Pista de karting

Escrito pela empresa

Verdens største indendørs baner i Taastrup og Aarhus. Racehall er for alle, store som små, amatører som professionelle, og vi skaber rammerne for at du kan opnå personlige sejre, knytte nye bekendtskaber, eller styrke eksisterende bånd mellem familie, venner og bekendte, over en udfordring som du ikke vil tabe. Vores hurtige gokarts og fantastiske omgivelser sikrer at du/I altid får den ultimative oplevelse, uanset køn, alder og erfaring. Alle kan køre gokart hos Racehall, så kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan gøre for dig på 86280170 eller info@racehall.com

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 15% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg synes det var rigtig sjovt at prøve at køre Gokart.

Det var rigtig fedt at få lov at prøve. Der var også god service, så det gør jo også oplevelsen god. Jeg havde ikke prøvet det før, men Gokart'sene er hurtige lige at lære at kende, og det er ikke så svært som det måske nogen gange lyder. Når jeg tænker på at det var første gang jeg prøvede, så er jeg faktisk ret stolt over at jeg fik den hurtigste omgangstid af alle fra klassen. Jeg synes klart det var det bedste i løbet af dagen, så det kan i hvert fald godt anbefales til andre!!

5 de junho de 2014

Sjovt og anderledes.

Oplagte medarbejderere, teknik der fungerede, konkurrence, fart.
Sjov måde at fejre min søns 14 års fødselsdag på. Og han fik mod forventning overalt ut. til også at prøve :-)

4 de junho de 2014

Awesome

Jeg elsker det sted. Det var fantastisk at prøve det, elsker farten og spændingen. Håber at jeg kommer der op igen en dag. Elsker det hele

3 de junho de 2014

God oplevelse

God bane, karts mangler lidt kræfter i forhold til acceleration
Overordnet en god oplevelse og bestemt sjovt :-)

2 de junho de 2014

Hej John,

Tak for din anmeldelse af Racehall.
Dejligt at høre du havde en god oplevelse hos os.

I forhold til acceleration, kan du jo allerede efter 3 besøg opgradere til vores Superkarts med 13 Hk dobbelt så mange Hk som standardkarten der har 6,5Hk.

Håber at se dig igen - evt. til vores Superkart aften om onsdagen :)

Mvh. Racehall

Super oplevelse.

Super oplevelse. rigtig mange gode sving og carts der virkerer godt til banen. Sikkerheden er i top.
En mindre pris kunne gøre det til ugentlig begivenhed i stedet for en gang om måneden.
Karsten - Hadsten

1 de junho de 2014

For dyrt

det er ikk noget men lige gør 2 gang om må måske mere 1-3 gang om året hvis i er heldig!

31 de maio de 2014

Hej Jonas,

Er ked af du oplever Racehall som dyrt.
Pt. kører vi med de laveste priser pr. effektivt køre minut på landsplan.

Derudover tilbyder vi et 10-turskort, der giver en besparelse på 21kr. pr. 10min.
Dette kan bruges af flere omgange eller på flere personer.

Håber at se dig i Racehall en anden gang.

Mvh
Sarah
Racehall

Skideskægt

GoKart er helt fantastisk, og bortset fra, at der går for lang tid, hvis man sidder fast, til der kommer en og får en fri, så er alt perfekt (Bortset fra at hjelmene lugter værre end.... yak....)

30 de maio de 2014
Classificada 3 em 5 estrelas

Spænding på et hurtigt plan

Der gik lidt lang tid inden vi kunne komme ud at køre, men det var ventetiden værd.

29 de maio de 2014

Hej Henrik,

Er ked af at du ved dit besøg følte en lang ventetid.
For at minimere dette anbefaler vi altid at ringe herind ved Drop in enten dagen før eller på dagen :)

Dette kan gøres på 86280170.

Håber at se dig en anden gang til en omgang race.

Med Venlig Hilsen
Sarah Møller
Racehall

Professionelt

En nybegynders synspunkter:
Gode faciliteter, masser af plads, og en fed, udfordrende bane.

Fokus på sikkerhed, og et venligt, imødekommende og engageret personale.

29 de maio de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais