Rachel Basant Entertainment Opiniões 189

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben een onwijs leuke workshop line dance gekregen van Rachel! De locatie was top geregeld, hadden een lekker glaasje bubbels en hebben naast dat we heel veel lol hadden ook nog eens een leuke da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Lieve Rachel, Bedankt voor een onvergetelijk dansfeestje en dansworkshop voor onze dochter met haar vriendjes en vriendinnetjes voor haar 6e verjaardag! Je weet heel goed hoe je moet inspel... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Rachel viel in voor een docent die die dag ziek was. Ondanks dat de workshop later begon en eerder eindigde (hier kon zij niets aan doen) hebben wij het ontzettend leuk gehad! Ze heeft half Nederland... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Animador de festas
  2. Serviço de entretenimento para escritórios
  3. Companhia de dança
  4. Salão de dança
  5. Escola de Dança
  6. Organização de solteiros

Hét entertainmentbedrijf voor de gaafste dans workshops, acts, entertainment en lessen!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

189 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Onwijs leuke en gezellige workshop

Onwijs leuke en gezellige workshop! Duidelijke uitleg van de pasjes op een hele leuke en humoristische manier! Rachel is echt ontzettend enthousiast en grappig! Heel leuk om in een uur tijd een heel dansje te hebben geleerd. Smaakt naar meer!

25 de abril de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede docenten die hun best deden om…

Goede docenten die hun best deden om het line dancen goed aan te leren, in behapbare pasjes met toch voldoende uitdaging en meteen het gevoel dat je kunt line dancen.
Voor een vrijgezellenfeestactiviteit was de professionaliteit hoog en had er eventueel wat meer gekkigheid in gemogen, maar het was voor ons een mooie start voor de rest dan de dag.

10 de janeiro de 2026

workshop line dancing van 45 min

De workshop line dancing van 45 minuten die we als verrassing hadden georganiseerd voor het kerstdiner van onze vriendengroep (gemiddelde leeftijd 60+) was een groot succes!! Rachel leidde ons met goede instructies en veel enthousiasme door de stappen tot een volwaardige choreografie (niet helemaal vlekkeloos door ons uitgevoerd 😉 maar iedereen had er plezier in). Top dit; ik zou het iedereen aanraden!

20 de dezembro de 2025

Lieve Rachel,

Lieve Rachel,

Je weet heel goed hoe je moet inspelen op de behoeftes en wensen van de groep! Je kan heel goed je professionaliteit combineren met het aanvoelen hoe je het feestje persoonlijk kan maken! Dit maakt jou zo uniek!
De kinderen zijn weg van jou, en vinden jou hun grote voorbeeld als professionele danseres!
Wanneer start je je wekelijkse kids dansles in onze regio 😉? Dan zijn wij erbij!
Super bedankt voor dit magische feestje en tot de volgende!

Familie Bosse

19 de novembro de 2025

Top choreografe en danseressen

Rachel & Nikkie waren top danseressen tijdens het optreden van Anita. Rachel
Neemt alle tijd die nodig is om jouw show of optreden tot een succes te brengen! Ze denkt enorm mee en laat jouw stralen op het podium! Nogmaals heel veel dank lieve Rachel en Nikkie ook natuurlijk!

15 de novembro de 2025

vrolijk humeur

Rachel kwam met een vrolijk humeur binnen en maakte gemakkelijk contact met de mensen.
Het was erg gezellig.

28 de outubro de 2025

Gezellig, vriendelijk en goed

Rachel is een enorm gezellige en goede dansinstructeur. Het lukte haar moeiteloos om met 7 dames een geweldig uurtje te line dancen en een gezellige middag te hebben.
Ook vooraf met de boeking was alles helder en duidelijk, en bij vragen kregen we van Rachel altijd snel antwoord.

25 de outubro de 2025

Superleuke linedance workshop

Rachel heeft voor ons een hele leuke linedance workshop van het duo Marc en Iet georganiseerd. Alle collega’s deden enthousiast mee! Contact met haar liep soepel en plezierig.

16 de outubro de 2025

Wat een leuke ervaring

Wat een leuke ervaring! We werden hartelijk ontvangen en voelden ons meteen welkom. De sfeer zat er goed in, er werd veel gelachen en iedereen deed enthousiast mee. De linedance-instructeurs Mark en Iet waren geweldig, ze legden de dansjes duidelijk en vrolijk uit, waardoor iedereen lekker kon meedoen. Het was een perfecte mix van plezier, beweging en gezelligheid. Een aanrader voor elk teamuitje! Alles werd van te voren goed en duidelijk afgestemd met Rachel Basant Entertainment,

2 de outubro de 2025

Geweldige sfeer, professionele docent

Rachel is een geweldige docent, professioneel, hier en daar streng, maar wel op een leuke manier. Het was prachtig hoe zij onze groep in een uur helemaal goed aan het linedancen kreeg. Heerlijke ontspannen sfeer. Ik zou wel iedere week zo’n workshop willen doen!

4 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Geweldige workshop; leerzaam én leuk!

Rachel gaf ons een workshop discodansen en dat deed ze geweldig! Ze kijkt goed naar je niveau en speelt daar op in, maar probeert je zeker uit te dagen. Ze stelt je op je gemak, maar zet je ook aan het werk. Leerzaam dus maar ook gewoon onwijs leuk om te doen (en voor herhaling vatbaar!)

24 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Rachel is erg enthousiast en profi

Rachel is erg enthousiast en voelt precies aan wat de groep wil en kan. Ze nam ons daar heel goed in mee. Binnen een uur hadden we een cheografie die zelfs wij als leken konden dansen. Het plezier spatte eraf. Heel erg bedankt Rachel!

28 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.