Radiator Outlet Opiniões 121

TrustScore: 2.5 em 5

2,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na de verhalen gelezen te hebben op trustpilot was ik toch heel sceptisch over radiator outlet.com Daarom ook via Klarna de betaling Verschillende keren gemaild over de voorzet radiator omdat... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

2 keer een radiator besteld, alles keurig netjes op tijd geleverd! Na het lezen van reviews dacht ik het word een ramp, maar voor mij is alles super verlopen!

Classificada 1 em 5 estrelas

De radiator werd later geleverd dan vooraf was aangegeven. Dat vond ik op zich nog niet het grootste probleem. Na de installatie bleek echter dat het verwarmingselement defect was. Ik heb eerst... Ver mais

2,6

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

121 opiniões

Even 'snel' een radiator besteld

Even 'snel' een radiator besteld, na uurtje zoeken naar een badkamer verwarming (CV). Uiteindelijk hier een mooie design radiator gevonden, voor een goede prijs.

Dag na bestelling zocht ik nog naar wat reviews (ben niet zo scherp tijdens snel bestellen), en schrok ik van de negativiteit.

Ik kocht een verwarming op voorraad (woensdagavond), vrijdagmiddag met DHL bezorgd. Goed ingepakt, en ziet er goed uit.

Geen contact gehad met klantenservice, en het valt me op dat Radiator-outlet de Trustpilot pagina nog niet eens geclaimd heeft. Doen ook geen moeite om zelf automatiche mail te versturen om je ervaring te schrijven na bestelling.

5 de abril de 2026

Keurig geholpen dikke 10

Daarom ook via Klarna de betaling

Verschillende keren gemaild over de voorzet radiator omdat deze niet op voorraad was.
Kreeg keurig antwoord
Ook de bezorging is keurig verlopen.
Dus…. Radiator Outlet jullie krijgen van ons een dikke 10

4 de abril de 2026

Onbereikbaar en levert niet

Probeer de klantenservice al meerdere dagen op meerdere tijdstippen te bereiken. Wordt niet opgenomen en na tien minuten in de wacht wordt de verbinding verbroken. Radiator zou een maand geleden al geleverd moeten worden, maar nog niks ontvangen. Wil graag een update over de status, maar dat lijkt onmogelijk.

31 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Het duurde maanden voordat de…

Het duurde maanden voordat de bestelling verstuurd werd. De klantenservice is niet bereikbaar.

De uiteindelijk geleverde spullen zijn van slechte kwaliteit en zelfs standaardmaten passen niet.

Ze zijn niet duur. Maar toch beter even verder kijken.

2 de dezembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

De service is slecht

De service is slecht. , eerst was de levering al niet op de afgesproken datum. Daarnaast is het advies voor het benodigde vermogen onjuist. Ik zit nu met een radiator die de ruimte niet warm krijgt. Als je door over contact opneemt , krijg je gewoon geen reactie..... Geen aanrader dus!

27 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg precies de radiator die ik…

Ik kreeg precies de radiator die ik besteld had, na een telefoontje (vriendelijk te woord gestaan) omdat ik een week niks gehoord had, keurig geleverd. Alle aansluitingen werden erbij geleverd en hij hangt keurig. De verwarmingsunit reageert snel op Google Home. Helemaal geen negatieve ervaring dus.

31 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestel aub niets via deze oplichters

Bestel aub niets via deze oplichters. Radiator besteld, beloofde volgende dag levering werden drie dagen later. Vervolgens verkeerde kleur, gereclameerd , omruilafspraak gemaakt, kwamen ze niet opdagen op datum. Dag later kwamen ze omruilen, waren alleen vergeten de goede mee te nemen. Waardeloze firma. Wegblijven!!!

28 de janeiro de 2026

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters! Beloven al meer dan een maand telkens dat mijn bestelling onderweg is. Het zijn schaamteloze leugenaars! Wegblijven!

8 de dezembro de 2025

De radiator is defect

Na de installatie bleek echter dat het verwarmingselement defect was.

Ik heb eerst gemaild, maar kreeg geen enkele reactie. Vervolgens meerdere keren geprobeerd te bellen. Na lange tijd in de wacht te hebben gestaan, kreeg ik uiteindelijk iemand aan de lijn. De medewerker gaf aan dat mijn eerder gestuurde e-mail zou worden doorgestuurd naar de klantenservice.

Sindsdien heb ik echter niets meer vernomen. Het gebrek aan communicatie en opvolging vind ik erg teleurstellend.
Helaas kan ik dit bedrijf daarom niet aanraden.

9 de janeiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Terrible service, stay away!

I have ordered twice from radiator outlet and both times it was early during the week. Both times delivery was not within 2-3 days as mentioned! Deliveries were scheduled more than 7 days later on both occasions. Recently ordered on the 6th of Jan 2026 and delivery was supposed to be in Haarlem on Thursday the 8th of Jan. Instead I got an email with a schedule for Thursday the 15th! had an appointment with a plumber for Saturday the 10th. No one replied to emails, no one picked up phones. Eventually hired a car and went for pick up and it was in two different locations. The lady at the main office was very rude with a terrible attitude blaming everything on her workload. I don't recommend if you have timelines to keep

9 de janeiro de 2026

Betaling terugstorten duurt 1.5 maand

Op 9 december mijn bestelling geannuleerd en vandaag, o 8 januari is de retour verwerkt. Dat betekent dat ik nu nog 14 werkdagen moet wachten voordat ik mijn betaling terug ontvang. Dat is toch niet van deze tijd dat het terug storten van een betaling 1,5 maand moet duren? Ik heb ondertussen elders een radiator gekocht die wel snel geleverd kon worden dus ben al die tijd dubbel geld kwijt. Voor mij nooit meer.

8 de janeiro de 2026

Waardeloos bedrijf.

Waardeloos bedrijf.
Telefoon wordt structureel niet opgenomen.
Geen communicatie voor of op de bezorgdag.

Edit: Ineens stonden ze voor de deur. Bezorger was wel top.

5 de dezembro de 2025

Walgelijke zaak, oplichters

Walgelijke zaak, echte oplichters.
Platte radiator was een gewone radiator met een plaat ervoor (die er niet bij was geleverd). Ik had een te grote maat besteld en heb de radiator laten terugbrengen door een vriend. Daar vonden ze (zogenaamd) een beschadiging en wilden deze niet terugnemen. Ze hielden hem toch en ik moest een klacht indienen. Klantenservice zei dat ik de helft van het geld zou terug ontvangen. Na 100 x weer contact nooit iets van teruggezien. BESTEL HIER NOOIT ZIJN ECHT OPLICHTERS!

6 de janeiro de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.