RadioCodes.nl Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kon de deblokeer-code niet vinden op de zijkant van de radio. Gelukkig was een foto van de sticker ook voldoende. Voor €10 en binnen 10-12 min had ik de benodigde code om de radio te ontgrendelen... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb 03-08-2026 een radiocode besteld en direct betaald. Vervolgens een verkeerde code opgestuurd gekregen. Dit heb ik aangegeven en zou binnen 24 uur een andere wel werkende code ontvangen. Dit is... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

,radiocode nergens te vinden.bij ditbedrijf code aangevraagd,eerste werkte niet.doorgegeven en 2e code helemaal goed.erg blij

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn ervaring was zeer positief gezien dit mijn eerste keer was dat ik hiervan gebruik maakte. Was wel een beetje sceptisch over hoe en wat. Blijkbaar duurde het bij het zoeken van mijn radiocode iets... Ver mais

Informações sobre a empresa

RadioCodes.nl helpt automobilisten snel en eenvoudig aan de juiste radiocode voor hun autoradio. Wanneer een autoradio om een code vraagt na het loskoppelen van de accu, een reparatie of een stroomonderbreking, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk weer van je radio kunt genieten. Wij leveren radiocodes voor diverse automerken, waaronder Volkswagen (VW), Audi, SEAT, Škoda, Ford, Renault, Fiat, Opel, Peugeot, Citroën, Nissan, Honda en vele andere merken. Dankzij onze ervaring en uitgebreide databases kunnen veel radiocodes direct worden opgezocht en geleverd. Bij RadioCodes.nl staan snelheid, betrouwbaarheid en service centraal. In veel gevallen ontvang je jouw radiocode binnen enkele minuten. Wanneer extra onderzoek nodig is, houden we je op de hoogte en zoeken we actief mee naar de juiste oplossing. Ook wanneer een eerste code niet blijkt te werken, kijken we graag verder om alsnog de juiste code te achterhalen. Onze klanten waarderen ons vanwege onze snelle service, duidelijke communicatie en persoonlijke ondersteuning. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer je radio vergrendeld is en doen er alles aan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Ben je op zoek naar een radiocode, autoradio code, Volkswagen radiocode, Ford radiocode, Renault radiocode of hulp bij een geblokkeerde autoradio? Dan ben je bij RadioCodes.nl aan het juiste adres. Wij geloven dat goede service niet stopt na de bestelling. Daarom kun je ook na aankoop rekenen op ondersteuning van ons team. Duizenden klanten gingen je al voor en hebben hun autoradio weer succesvol kunnen ontgrendelen met behulp van RadioCodes.nl.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

42 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

42 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Nette oplossing nadat ik een fout…

Nette oplossing nadat ik een fout serienummer had doorgegeven 👍🏻

13 de junho de 2026

Resposta da RadioCodes.nl

Geen probleem, daar zijn we voor! Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ondanks heb ik de oplossing niet de…

Ondanks heb ik de oplossing niet de zelfde dag maar heb ik het de volgende dag. Dus ik ben blij voor de service.

12 de junho de 2026

Resposta da RadioCodes.nl

Bedankt voor je geduld, Roberto! Fijn dat we je alsnog snel hebben kunnen helpen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Goed en snel

Goede ervaring lekker snel en niet duur en heel eenvoudig.

9 de junho de 2026

Resposta da RadioCodes.nl

Bedankt Jairo! Mooi dat het snel, eenvoudig én voordelig geregeld was.

Okidoki

Prima en snelle service , de radio werkt weer , ben er blij mee.

9 de junho de 2026

Resposta da RadioCodes.nl

Bedankt René! Veel luisterplezier gewenst.

Simpel en snel

Simpel en snel zelf als het niet lukt stuur je een foto van alle gegevens op de radio en dezelfde dag heb je de juiste code.

29 de maio de 2026

Daar gaan we voor!

Classificada 5 em 5 estrelas

GE WEL DIG na een jaar EINDELIJK weer…

GE WEL DIG na een jaar EINDELIJK weer muziek!
Machtige website en best €8,95 die ik OOIT besteed heb!

19 de maio de 2026

Resposta da RadioCodes.nl

Hier worden we blij van! De beste review die ik OOIT gelezen heb ;-)

Werkt vlotjes

Werkt vlotjes, beloftes worden "gewoon" na gekomen en waar gemaakt en dat is best bijzonder in de huidige tijd.... De eerste code werkte niet, maar de 2e code wel. Ben blij dat mijn radio het weer doet.

18 de maio de 2026

Resposta da RadioCodes.nl

Hier worden we blij van! En bedankt voor je geduld bij het wachten op de juiste code, ook dat is best bijzonder in de huidige tijd ;)